Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, βαίνοντας προς το τέλος των διαπραγματεύσεων και της αγωνίας που νιώθουν οι Έλληνες για το μέλλον της Πατρίδας και το δικό τους, μπορούμε σιγά-σιγά να επικεντρωθούμε στο μέλλον του Παναθηναϊκού, που για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια σκληρού μνημονίου, φαντάζει ευοίωνο!!!

Από το βήμα που μου δίνει το Greenmood, εδώ και τρία χρόνια έχω -σταθεί απολύτως δικαιολογημένα- απέναντι στη διοίκηση Αλαφούζου με συνέπεια. Απολύτως δικαιολογημένα, γιατί οι αγωνιστικές επιδόσεις της ομάδας επί των ημερών του, ήταν καταστροφικές. Το μαρτυρούν τα νούμερα.....απώλεια Πρωταθλήματος με 37 βαθμούς διαφορά και κατρακύλισμα στην ειδική βαθμολογία της UEFA!!! 

Δεν θαμπώθηκα ούτε από τα εκατομμύρια που θα έβαζαν τα χιλιάδες μέλη, ούτε από την απόκτηση προπονητικού κέντρου, ούτε από την κατάκτηση ενός κυπέλλου, ούτε από τις εξαγγελίες περί σύγχρονης και μεγαλύτερης Λεωφόρου, ούτε από την ενορχηστρωμένη προσπάθεια να ενημερωθεί ο κόσμος για τις βρομιές του γαύρου, ούτε καν από τη φετινή προσπάθεια που μέχρι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, είχαμε ελπίδες για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. 

Του άσκησα αυστηρή κριτική για τις αποδεσμεύσεις παικτών (Χριστοδουλόπουλο, Λέτο, κ.α.), για την απόκτηση παικτών (Καζιγιάμα, Εσπάρθα, Κάϊπερ, Φορναρόλι, κ.α.), για το ξεπούλημα παικτών (Καρνέζη, Φιγκερόα, Μαυρία, Καπίνο, κ.α.), για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τους οργανωμένους οπαδούς παρά την συμπεριφορά τους, που είχαν ως αποτέλεσμα την επιβολή βαριών οικονομικά προστίμων, την απόκρυψη σημαντικών οικονομικών στοιχείων ακόμα και στα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας......και πολλά άλλα, που όσοι με διαβάζετε τα γνωρίζετε και είναι υπερβολή να τα ξανά αναφέρω. 

Φέτος όμως κύριοι, με βάση όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα για την πραγματική ενίσχυση της ομάδας, θα με έχει σύμμαχο. Φέτος δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία για το προπονητικό team......κανείς Αναστασίου δεν μπορεί να ισχυριστεί πως "αυτούς τους παίκτες μου έφεραν, μέχρι εκεί μπορούσα να φτάσω"...... 

Φέτος η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές (ειδικά επιπέδου Μπεργκ, Πέτριτς, Εσιέν, Σάντσεθ, Λουντ, Ζέκα, Ταυλαρίδη).....δεν μπορούν να φέρουν τίποτα λιγότερο από την πρόκριση τουλάχιστον στους ομίλους του Europa League (με αξιοπρεπείς εμφανίσεις και όχι σαν τις περσινές με συγκομιδή μόλις 2 βαθμών) και την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Ο κόσμος είναι κοντά τους χωρίς γκρίνιες, τα συμβόλαιά τους είναι αξιόλογα, οι εγκαταστάσεις είναι το λιγότερο συμπαθητικές και η διοίκηση αναλόγως των οικονομικών δυνατοτήτων της, υπερέβαλε εαυτόν. 

Ευθύνη δική μας είναι να ενισχύσουμε την ομάδα, είτε με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας (κυρίως οι Αθηναίοι), είτε με την εγγραφή στην Παναθηναϊκή Συμμαχία (κυρίως αυτοί που δεν έχουν την δυνατότητα να βρίσκονται κάθε Κυριακή στο γήπεδο). 

Τώρα όσον αφορά την ομάδα μπάσκετ, πριν εκφράσω γνώμη θα περιμένω να ολοκληρωθούν οι μεταγραφικές κινήσεις ειδικά τώρα που έγινε το "χατίρι" του κυρίου Γιαννακόπουλου. 

Κλείνοντας, οφείλω να συγχαρώ την διοίκηση του Ερασιτέχνη για τις μέχρι τώρα μεταγραφικές κινήσεις του (ειδικά στο γυναικείο μπάσκετ), αναλογιζόμενος και τα πενιχρά οικονομικά μέσα που διαθέτει. 

Αλέξανδρος 




 
Top