Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Καλημέρα σας φίλοι μου, τελικά έπρεπε να γίνει αυτή η πρόταση του Γιαννακόπουλου, για να ανοίξουν τααυτιά, τα μάτια πρωτίστως και στη συνέχεια τα στόματα των δημοσιογράφων!!!
Βασικά αποφάσισαν να βγάλουν από τον «γύψο» τα χέρια τους και να αρχίζουν να καταγράφουν την ζοφερή πραγματικότητα που βιώνει ο μεγαλύτερος Σύλλογος της Ελλάδας, όντας στα χέρια του χειρότερου ποδοσφαιρικού παράγοντα που πέρασε ποτέ!!!
Δεν τους έπιασε η καλοσύνη, ούτε η φιλαλήθεια…… απλά είναι θέμα χρόνου να αποκαλυφθούν όλα όσα απέκρυπταν τεχνηέντως προκειμένου να στηρίξουν την ανεκδιήγητη διοίκηση και κοιτούν πως θα σώσουν τα «τομάρια» τους από την οργή του κόσμου, που κοροϊδεύουν επί χρόνια!!!
Οι ψευτιές τους είναι ατελείωτες, δεν προλαβαίνει κανείς να τις καταγράψει σε μία ημέρα, αν πρώτα καταφέρει να τις θυμηθεί όλες!!! Αλλά σήμερα δεν μπορώ να μην πάρω «πάσα» από ένα άρθρο τουSentraGoal (link), που αναφέρεται στην μείωση του budget των Ακαδημιών κατά 30% !!!!
Ακόμα και αυτό το αληθινό άρθρο, επιλέχθηκε να μπει σε ανώνυμη στήλη….. δεν θέλουν να χρεωθεί την αποκάλυψη κάποιος δημοσιογράφος μη τυχόν και «χαλάσει» την καλή σχέση με τον Καναλάρχη!!!
Όταν τα έγραφε αυτά ο Αλέξανδρος στις 11/11/2013:
Σας ενημέρωσα επίσης πριν 2 ήμερες, για τις τριτοκοσμικές συνθήκες που επικρατούν στις Ακαδημίες, λόγω των «υπερσύγχρονων» εγκαταστάσεων του Απήλιον και την οικονομική «ευμάρεια» του Συλλόγου, από την επιτυχημένη διαχείριση των εσόδων της ΠΑΕ, από τα στελέχη της διοίκησης!!!
Είναι τέτοια η «προσοχή» που επιδεικνύει η ΠΑΕ στις Ακαδημίες, προκειμένου να δούμε με την φανέλα του τριφυλλιού νέους Νίνηδες, Μαυρίες, Ρισβάνηδες, Τριανταφυλλόπουλους, κ.α., που οι ομάδες U20 & U17 ταξιδεύουν οδικώς σε όλα τα εκτός έδρας (ακόμα και στην Κομοτηνή), χωρίς να έχει επιληφθεί η διοίκησητο κόστος του φαγητού των παιδιών, με αποτέλεσμα να πληρώνουν από την τσέπη τους το junk food !!!
Είναι τέτοια η «προσοχή» που επιδεικνύει η ΠΑΕ στις Ακαδημίες, που οι ομάδες των μικρότερων παιδιώνδεν συμμετέχουν καν σε αγώνες, ώστε να μην έχουν έξοδα μετακίνησης και κόστος διαιτησίας. Αυτές οι ομάδες, το ζωντανό κύτταρο του Παναθηναϊκού που κάποτε ταξίδευαν στα πέρατα της γης για να αποκομίσουν αγωνιστικές παραστάσεις, σήμερα είναι ανενεργές με 3 προπονήσεις εβδομαδιαίως λόγω έλλειψης γηπέδων!!!
Είναι τέτοια η «προσοχή» που επιδεικνύει η ΠΑΕ στις Ακαδημίες, που φιλοξενεί σήμερα στους κοιτώνες του«υπερσύγχρονου» Απήλιον μόλις 12 παιδιά, όταν στην «απαρχαιωμένη Παιανία» που όλοι αναθεμάτιζαν και ήθελαν την αποχώρησή μας, φιλοξενούνταν σε αξιοπρεπείς συνθήκες τουλάχιστον 45!!!
Είναι τέτοια η «προσοχή» που επιδεικνύει η ΠΑΕ στις Ακαδημίες, που οι περικοπές που εξήγγειλαν οι κύριοι Αλαφούζος-Τουμαζάτος ξεκίνησαν από αυτές!!! Μείωση της τάξης του 30%  και αφορούν όχι μόνο τα έξοδα μετακίνησης, την σίτιση, τον ρουχισμό, αλλά και τον μισθό των προπονητών, ο οποίος είναι περίπου στα 1.400 ευρώ καθαρά, όταν στις ομάδες των υπολοίπων «μεγάλων» είναι 2 και 3.000 ευρώ!!!
Οι «πράσινες» Ακαδημίες ανά την Ελλάδα αυτή τη στιγμή που μιλάμε, έχουν δεκάδες ταλέντα που θα έπρεπε να φιλοξενηθούν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και ο Παναθηναϊκός, ο πρωτοπόρος των Ακαδημιών αδυνατεί….. λόγω ακατάλληλων συνθηκών φιλοξενίας και έλλειψη χρημάτων να προσφέρει τα απαραίτητα!!!
Αυτή είναι η κατάσταση κύριοι που βιώνει ο Παναθηναϊκός μας!!!

Όταν τα έγραφα λοιπόν………………πριν ΔΕΚΑΟΚΤΩ ημέρες (link 1), (link 2) μου την  έπεσαν διάφοροιστημένοι παραθέτοντας τα αγωνιστικά αποτελέσματα των Ακαδημιών!!!
Δηλαδή ο Αλέξανδρος, που έχει ως μοναδικά «εργαλεία» την αρρώστια του για την ομάδα, ένα τηλέφωνο (γιατί είναι Πάτρα) και την εμπιστοσύνη 10 ανθρώπων, έχει καλύτερη πληροφόρηση από τους δημοσιογράφους του SportFm, OnSports, PrasinaNea, SentraGoal, PaoWorlds, κ.α. και γνώριζε την μείωση του budget των Ακαδημιών κατά 30% , τις απαράδεκτες συνθήκες που επικρατούν στο Απήλιον,αλλά αυτοί όχι?
Όχι κύριοι!!! ΟΛOI ΤΑ ΗΞΕΡΑΝ ΟΛΑ, απλά δεν είχαν λόγο να τα γράψουν, να τα πουν, γιατί το «αφεντικό»φαινόταν ακλόνητο και επέβαλλε ΟΜΕΡΤΑ, τώρα όμως που υπάρχει περίπτωση να πάει σπίτι του,θυμήθηκαν την αντικειμενικότητα και την δημοσιογραφία ως λειτούργημα!!!
Θα επανέλθω με τα οικονομικά και ειδικά τις προεισπράξεις….
ΥΓ. Μπράβο στο Sentra που έστω και τώρα έγραψε για αυτό το σημαντικό ζήτημα.
Αλέξανδρος


Next
Νεότερη ανάρτηση
Previous
This is the last post.
 
Top