Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Δεν υπάρχουν λόγια να χαρακτηρίσεις την συγκεκριμένη διοίκηση…… σε κάθε οικονομική δυσκολία ή ανάγκη συγκάλυψης εξόδων που δεν δικαιολογούνται για μια χρεοκοπημένη ΠΑΕ, επιλέγεται η εύκολη λύση του ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ!!! 

Το καλοκαίρι ήταν ο Χάρης Μαυρίας, που θα αποτελούσε τον παίκτη που θα χτιζόταν ο νέος Παναθηναϊκός…… τον ακολούθησε ο Ορέστης Καρνέζης, που θα ήταν ο Αρχηγός της ομάδας που θα πρωταγωνιστούσε τα επόμενα χρόνια……..κατά τη γνώμη μου έχει πωληθεί ήδη ο Ρισβάνης…….αλλά αυτό που συνέβη σήμερα με τον Φιγκερόα ξεπερνά κάθε φαντασία!!!

Ο Λουτσιάνο Φιγκερόα αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό για τα… μάτια της Johor Darul Takzim FC της Μαλαισίας.

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε την εξέλιξη αυτή μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της στην οποία υπάρχει και μια δήλωση του αργεντινού επιθετικού…

Αυτή αναφέρει: 

«Πρόσφατα δέχτηκα μια πρόταση από την Johor Darul Takzim FC της Μαλαισίας. Ενημέρωσα τη διοίκηση του Παναθηναϊκού η οποία και ήταν κάθετα αρνητική ως προς το ενδεχόμενο αποχώρησής μου. Όμως, τόσο το τριετές συμβόλαιο που μου προτάθηκε όσο και οι οικονομικοί όροι της συνεργασίας είναι τέτοιοι που δεν θα μπορούσα να αρνηθώ και αυτός ήταν ο λόγος που επέμεινα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Επιπλέον, λαμβάνοντας υπόψη πως και η αντίστοιχη πρόταση για την ομάδα είναι άκρως ικανοποιητική και της διασφαλίζει ένα εκατομμύριο δολάρια, θεωρώ την εξέλιξη αυτή άκρως συμφέρουσα και για τις δύο πλευρές.

Στο διάστημα που φόρεσα τη φανέλα της ομάδας δέθηκα με τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του και θα έχουν πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του συλλόγου που μου έδειξαν – και μάλιστα δύο φορές – εμπιστοσύνη σε μια δύσκολη περίοδο για την καριέρα μου και πιστεύω ότι αυτή η συμφωνία ανταμείβει την εμπιστοσύνη αυτή.

Εύχομαι στον Παναθηναϊκό να πετύχει κάθε του στόχο και είμαι σίγουρος ότι με τη δουλειά που γίνεται απ’ όλους αυτό θα γίνει σύντομα πραγματικότητα».

Τόσο ξεδιάντροποι είναι, που γνωρίζοντας πως θα πέσει ο κόσμος να τους «φάει», έβαλαν μπροστά τον Φιγκερόα να δηλώσει πως θέλει να φύγει!!! Όποιος πιστέψει τις αρλούμπες ότι ο παίκτης το είχε αποφασίσει και δεν μπορούσαν να τον κρατήσουν, να πάει να κοιτάξει το IQ του. Δεν υπάρχει στα συμβόλαια όρος, πως όποια πρόταση έρθει θα αποφασίσει ο παίκτης τι θα γίνει…… αυτά είναι για τα πρόβατα που θα πρέπει να τους δικαιολογήσουν το ξεπούλημα έναντι 650.000 ευρώ!!! 

Το έργο αυτό το έχουμε ξαναδεί…… και πέρυσι τέτοιο καιρό που η ομάδα έδειχνε ικανή να κερδίσει την είσοδο στην 5άδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, την ώρα που υπήρχε επίσημη πρόταση εξαγοράς του πλειοψηφικού πακέτου….. ο Αλαφούζος με την αμέριστη συμπαράσταση των κολαούζων που τον περιβάλλουν εντός και εκτός της ΠΑΕ, αποδυνάμωνε την ομάδα χωρίς καν να ερωτηθεί ο υποψήφιος επενδυτής!!!

Είναι σίγουρο πως ούτε σήμερα έχει ερωτηθεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος…… το αστείο με τους γελοίους που μας διοικούν είναι, πως απέρριψαν τη μεταγραφική ενίσχυση που πρότεινε ο Δημήτρης, λέγοντας πως η ομάδα είναι «κομπλέ»!!! 

Ας ευχηθούμε αυτή να είναι η τελευταία «αρπαχτή» της ανεκδιήγητης διοίκησης!!!!

ΥΓ. Θα έχει ενδιαφέρον η στάση των οργανωμένων, που είχαν πιέσει, σχεδόν είχαν απαιτήσει να αποκτηθεί εκ νέου ο Φιγκερόα, τώρα που ο «συνεργάτης» τους………… τον ΔΙΩΧΝΕΙ!!! Είναι σίγουρο πως θα γίνουν ΛΟΓΙΣΤΕΣ και θα μας πείσουν για την αναγκαιότητα της αποχώρησης……………. γιατί είναι πολλά τα λεφτά……Άρη.
 
Top