Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, σε ένα ακατάλληλο γήπεδο θα κληθούν σήμερα οι παίκτες του προσφάτως αναρρώσαντα Γιώργου Δώνη να αντιμετωπίσουν την Λαμία για το θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος, με μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα σημάνει αυτομάτως την πρόκριση στην επόμενη φάση. 

Αν και η ομάδα μας, δεν έχει το ρόστερ αυτό που μπορεί να ανταποκριθεί σε δύο διοργανώσεις, και προέχει η κατάληψη μιας θέσης στο πρωτάθλημα που να δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο προκειμένου να σβηστεί η ποινή του αποκλεισμού, ως Παναθηναϊκός (παρά τις όποιες αντιξοότητες) οφείλουμε να προσπαθήσουμε και στο Κύπελλο για το καλύτερο. 

Παρόλα αυτά, κάτι η γρίπη που χτύπησε την ομάδα μαζικά, κάτι ο κακός αγωνιστικός γύρος και η δύσκολη συνέχεια στο πρωτάθλημα, ο Γιώργος Δώνης αναγκάστηκε εκτός τους τραυματίες Μακέντα, Κότσαρη, Αποστολάκη, τους άρρωστους Μπουζούκη, Καμπετσή και Οικονόμου, να αφήσει στην Αθήνα και τους Κάτσε, Μαυρομάτη προκειμένου να μην επιβαρυνθούν περαιτέρω, έτσι.... 

Μια πιθανή 11αδα είναι: ο Διούδης θα είναι στο τέρμα, οι Πούγγουρας, Κολοβέτσιος και Κουλιμπαλί θα αποτελούν την τριάδα των μετόπισθεν, με τους Γιόχανσον και Ινσούα σε ρόλο μπακ-χαφ. Ο Κουρμπέλης με τον Τζανδάρη (ή τον Δώνη) θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, ενώ ο Βέργος θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης και θα πλαισιώνεται από δύο εκ των Χατζηθεοδωρίδη, Χατζηγιοβάννη και Μουνιέ, σε μια διάταξη 3-4-3.

Εκτός απροόπτου στην αποστολή του Παναθηναϊκού, αλλά και στη 18άδα του αγώνα με τη Λαμία, θα βρεθεί ο 17χρονος Δημήτρης Σερπεζής. Σύμφωνα με τους κανονισμούς του κυπέλλου, μία ομάδα πρέπει να έχει τουλάχιστον δύο παίκτες που είναι γεννημένοι μετά το 1999 στην 18αδα για τα παιχνίδια του κυπέλλου.

Με δεδομένο ότι οι Καμπετσής, Σέχου, Αποστολάκης δεν θα είναι στην αποστολή, οι “πράσινοι” μένουν με μόνους διαθέσιμους τους Χριστογεώργο και Εμμανουηλίδη. Ωστόσο, θεωρείται απίθανο ο Χριστογεώργος να βρεθεί στην αποστολή και για αυτό το λόγο πρέπει να θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως ο Σερπεζής θα είναι ο δεύτερος μετά τον Εμμανουηλίδη που θα βρεθεί στη 18αδα

Όσον αφορά στην κατάσταση του γηπέδου, χιόνι δεν υπάρχει, ωστόσο χθες έβρεχε δυνατά και αν συνεχίσει και σήμερα το χορτάρι θα έχει μεγάλη επιβάρυνση.

ΥΓ1. Αφού ο ανίκανος δεν κατάφερε να πάρει άμεσα τα χρήματα που δικαιούταν η ΠΑΕ από την ανάσταση της καριέρας του Μπεργκ, ας τα πάρει έμμεσα μέσω της ρήτρας που υπάρχει αν μεταγραφεί σε ελληνική ομάδα. 

Πριν ακόμα φύγουν με ψίχουλα Μπεργκ και Μολέδο, είχα εκφράσει την άποψη (ο μοναδικός πιστεύω) πως πρέπει να πωληθούν σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, προκειμένου να εισρεύσουν χρήματα στην ΠΑΕ και να εξασφαλιστούν τα συμβόλαια των υπολοίπων παικτών, ώστε να μην φτάσουμε στην κατάσταση που βρεθήκαμε (-6, παρακάλια για τηλεοπτικό συμβόλαιο και 120 δόσεις, αποκλεισμό από Ευρώπη κλπ). Τότε δεν εισακούστηκαν αυτές οι λογικές απόψεις....επικράτησε ο ηλίθιος εγωισμός να μην πάει παίκτης μας στους απέναντι..... ελπίζω να εισακουστούν σήμερα και να διευκολύνει η ΠΑΕ ζητώντας κάτι λιγότερο από τα 5 εκατομμύρια ευρώ από τον ΠΑΟΚ και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Μπεργκ, γιατί από το καλοκαίρι, δεν θα έχει να λαμβάνει σεντς!!! 

ΥΓ2. Ο Παναθηναϊκός σε όποια κατάσταση και αν βρίσκεται, δεν γίνεται Ποτέ...... να θεωρεί αντίπαλο άξιο εκδίκησης την Λαμία ή την Γκαμπάλα. Το περσινό ήταν ένα άλλο παιχνίδι, κάτω από ειδικές συνθήκες (ελέω Αρετόπουλου) και δεν έχει καμιά σχέση με το φετινό.... ας σταματήσουν τα αρδάκια να δημιουργούν κλίμα με ομάδες, που θα έπρεπε να ζητούν βοήθεια από τον Παναθηναϊκό και όχι να νιώθουν ισάξιοι ανταγωνιστές του. 

Αλέξανδρος


 
Top