Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, η ομάδα του Γιώργου Δώνη δεν τα κατάφερε στη Λιβαδειά και είναι πολύ πιθανό σήμερα το βράδυ, ανάλογα με το αποτέλεσμα Άρη-Ιωαννίνων να βρεθεί εκτός της πρώτης 5αδας, για πρώτη φορά από την έναρξη του πρωταθλήματος. 

Σε μια αγωνιστική που το Αγρίνιο πέρασε νικηφόρα από την Λαμία (που εμείς χάσαμε για πρωτάθλημα και κύπελλο), ο Παναθηναϊκός είχε την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να κερδίσει τον σίγουρα υποβιβασμένο Λεβαδειακό και να διατηρήσει την βαθμολογική διαφορά, έναντι των υπολοίπων ομάδων που εποφθαλμιούν το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο.... και όμως....

.... αν και ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι, λεπτό με λεπτό γινόταν χειρότερος και προβλέψιμος. Αργή επιθετική ανάπτυξη, ταλαιπωρία της μπάλας μεταξύ κέντρου και άμυνας, επιπόλαιες μεταβιβάσεις και τρομερή αστοχία στις σέντρες, ήταν τα συστατικά του σημερινού παιχνιδιού, που κάνει να φαντάζει η ισοπαλία με επιτυχία. 

Με εξαίρεση 2 φάσεις με πρωταγωνιστές τους Χατζηγιοβάννη, Μακέντα, σε όλο το παιχνίδι επικράτησε μια ακίνδυνη φλυαρία, κάτι που συμβαίνει αρκετό καιρό τώρα..... και αν και αναγνωρίζουμε το "θαύμα" που έχει γίνει και ο Παναθηναϊκός του μείον 6, του μειωμένου μπάτζετ, των ελάχιστων μεταγραφών και του νεανικότερου ρόστερ,  κυνηγάει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε πως ο Παναθηναϊκός των τελευταίων 7 αγωνιστικών, θα έχανε με 5-0 αν αντιμετώπιζε τον Παναθηναϊκό των πρώτων 12.....

Είναι απορίας άξιο, πως οι ίδιοι παίκτες, μέσα στην ίδια αγωνιστική χρονιά, εμφανίζονται με δύο τόσο διαφορετικά πρόσωπα..... Βλέπεις π.χ. τον Μπουζούκη των πρώτων 10 αγωνιστικών και ανησυχείς μην τυχόν και έρθουν με καμιά 10αριά εκατομμύρια να στον αρπάξουν, τον βλέπεις τώρα και λες γιατί το πήραν αυτό το παιδί από την Κ19, αφού δεν είναι έτοιμο ακόμα.... Και προσέξτε λέω για όλους, απλά ανέφερα τον Μπουζούκη, επειδή μας είχε κάνει την μεγαλύτερη θετική εντύπωση. 

Δέχομαι πως όλες οι ομάδες κάνουν κοιλιά, αλλά σε αυτή την κοιλιά ξεχωρίζουν οι μεγάλες από τις μικρές ομάδες, οι μεγάλες κερδίζουν και ας παίζουν άσχημα (όπως εμείς στο Αγρίνιο), οι μικρές χάνουν από μικρότερες (όπως εμείς στην Λαμία και παραλίγο σήμερα). 

Δεν θέλω να γράψω άλλα, η ομάδα χρειάζεται ηρεμία και περισυλλογή, ώστε να καταφέρει να ανακάμψει και να μην πάει χαμένος ο αξιοζήλευτος 1ος γύρος του πρωταθλήματος....τότε που όλη η Ελλάδα μίλαγε για τον Δώνη και τα παιδιά του....Αν θέλουμε να δούμε το ποτήρι μισογεμάτο, για αυτόν τον Παναθηναϊκό κάθε εκτός έδρας παιχνίδι που δεν χάνει είναι επιτυχία, αν θέλουμε να το δούμε μισοάδειο, θα ξεχάσουμε όλα όσα έχει τραβήξει αυτή η ομάδα, θα σταθούμε στο όνομά και στην ιστορία της και θα σταυρώσουμε τους πάντες που δεν κέρδισαν την σίγουρη υποβιβασθείσα Λιβαδειά!!! Εσείς διαλέγετε.... εγώ θα πάρω το πρώτο!!! 

Οι συνθέσεις: 

Λεβαδειακός (4-4-3): Μπάγιτς, Τσαμπούρης, Αντιλέχου, Άνγκουα, Ντιόγκο, Ζησόπουλος, Κονέ, Στανόγεβιτς, Σαβαντογκό (77’ Νανγκίς), Μαρκόβσκι (84’ Ιωαννίδης), Γιακουμάκης (90’ Μελεγκ). 

Παναθηναϊκός (3-4-3): Διούδης, Κουλιμπαλί (68’ Άλτμαν), Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Γιόχανσον, Κουρμπέλης, Δώνης (86’ Στάικος), Ινσούα, Μπουζούκης (80’ Καμπετσής), Μακέντα, Χατζηγιοβάνης. 


 
Top