Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Γράφει ο Παύλος Γαβαλάς

Καλησπέρα αδέλφια, έχουμε καιρό να τα πούμε είναι η αλήθεια, όμως τώρα που βρήκα λίγο χρόνο έφτασε η ώρα να το κάνουμε.

Ο λόγος που αποφάσισα να γράψω σήμερα είναι για να πούμε δυο λόγια για το τμήμα βόλεϊ, το οποίο τελικά θα πορευτεί με τους ήδη υπάρχοντες παίκτες (με την προσθήκη του αναπληρωματικού λίμπερο Μπούρα), καθώς δεν πραγματοποιήθηκε τελικά η μεταγραφή του ξένου ακραίου που είχε προαναγγελθεί από τον προπονητή μας.

Η λογική λέει πως αυτή η κίνηση δεν έγινε λόγω της μη εύρεσης ενός παίκτη που θα έκανε την διαφορά, με την ομάδα βέβαια να παίρνει το ρίσκο να συνεχίσει ως το τέλος χωρίς εναλλακτικές λύσεις, κάτι που σε περίπτωση κάποιου τραυματισμού (μακριά από εμάς) θα αποδυναμώσει την ομάδα σημαντικά.

Όπως είναι λογικό, η καλή πορεία της ομάδας μας έχει δημιουργήσει προσδοκίες, έτσι ώστε να επιθυμούμε διακαώς την περαιτέρω ενίσχυση του τμήματος για να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες για την κατάκτηση κάποιου τίτλου.

Βέβαια τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, διότι ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ έχουν ρόστερ με πάρα πολλές αξιόλογες εναλλακτικές λύσεις πέραν των βασικών και επομένως για να έμπαινε "σφήνα" ο Παναθηναϊκός σε αυτούς τους δύο από φέτος απαιτούνταν η μεταγραφή ενός Μέσι η Κριστιάνο Ρονάλντο του βόλεϊ, κάτι που όπως καταλαβαίνετε είναι δύσκολο να γίνει...

Η ειδοποιός διαφορά θα ήταν πως με την απόκτηση ενός σχετικά καλού ακραίου, η ομάδα θα γινόταν φαβορί για την τρίτη θέση, την οποία μπορεί και τώρα να την κατακτήσει αν παραμείνουν όλοι υγιείς ως το τέλος και δεν υπάρξουν απρόοπτα.

Πιο συγκεκριμένα,έχουν μείνει έξι παιχνίδια για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος (με βατούς αντιπάλους) και η λογική λέει πως με πέντε νίκες ακόμα θα τερματίσουμε στην τρίτη θέση (όπως στον πρώτο γύρο που το κάναμε με έξι νίκες). Από εκεί και πέρα με δύο νίκες στην προημιτελική φάση προκρινόμαστε στα ημιτελικά και έτσι εξασφαλίζουμε την τρίτη θέση, η οποία δεν θα είναι άσχημη για μια χρονιά που έχει χαρακτηριστεί μεταβατική και ειδικότερα αν αναλογιστούμε πως πέρυσι βγήκαμε με τα χίλια βάσανα τρίτοι...από το τέλος και αποφύγαμε την ύστατη στιγμή τον υποβιβασμό.

Όσον αφορά τον θεσμό του κυπέλλου, έχουμε αυτή τη βδομάδα παιχνίδι με την ΑΕΚ για τη φάση των 16 και ελπίζω να δείξουμε την ίδια εικόνα με το πρόσφατο παιχνίδι του πρωταθλήματος και να πάρουμε την πρόκριση. Άλλωστε,στο κύπελλο όλοι οι αγώνες είναι νοκ άουτ, κάτι που αφήνει περιθώρια για κάποια έκπληξη, διότι σε σειρά αγώνων συνήθως κερδίζει η πιο ποιοτική ομάδα και αυτή που έχει περισσότερες λύσεις.

ΥΓ1: Στο ποδόσφαιρο επιμένω πως μπορούμε να τερματίσουμε στην πεντάδα και να σβήσουμε την ντροπιαστική ποινή που μας επιβλήθηκε εξαιτίας του Αλαφούζου.

ΥΓ2: Στο μπάσκετ τα πράγματα φέτος δεν πάνε όπως τα περιμέναμε, ελπίζω στις 13 του μήνα να κάνουμε μια νίκη που ουσιαστικά θα μας δώσει τίτλο.

ΥΓ3: Στο μπάσκετ γυναικών και στο πόλο ανδρών απ' ότι φαίνεται η επιστροφή στην πρώτη κατηγορία θα γίνει με σχετική ευκολία, ενώ στο βόλεϊ γυναικών θεωρώ πως τα πράγματα παραμένουν ρευστά καθώς εμείς με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ θα δώσουμε μάχη μέχρι τέλους...




 
Top