Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Χαίρετε κύριοι και καλό Σαββατοκύριακο...... μετά από τρεις ήττες και μια ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, ο Γιάννης Αναστασίου καλείται να επιλέξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, ώστε να επιστρέψει η ομάδα στις νίκες και να διατηρήσει την ισοβαθμία με τον ΠΑΟΚ στα play off (από 2 βαθμούς, έναντι 0 των δύο άλλων ομάδων). 

Αν δεχτώ ως έγκυρο το ρεπορτάζ του Sport Fm, ο Αναστασίου προτίθεται να καταρτίσει την ενδεκάδα ως εξής: Στιλ, Ζέκα, Τριανταφυλλόπουλο, Σίντεφελντ, Νάνο, Λαγό, Μπούι, Ατζαγκούν, Καρέλη, Κλωναρίδη και Πέτριτς..............χωρίς πολλά λόγια, θα κατέβουμε να παίξουμε με την ομάδα που μας έβαλε τέσσερα στο γήπεδό της και μας απέκλεισε από το κύπελλο μέσα στη Λεωφόρο, με εννιά!!! 

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα (εκτός της συμμετοχής του Μπούι): 1) θα αγωνιστούμε με κόσμο μετά από καιρό και έχω την περιέργεια να δω αν θα εκδηλώσουν τη θέση τους οι οργανωμένοι σχετικά με το νέο Νομοσχέδιο και β) η παρουσία πολλών σκάουτερ Ευρωπαϊκών ομάδων σύμφωνα με τα ρεπορτάζ......για να δουν ποιον άραγε? 

Αλλά τι σημασία έχουν όλα αυτά κύριοι, όταν υπάρχουν διεργασίες να μπουν δύο ΛΕΦΤΑΔΕΣ στην ομάδα και να απογειώσουν το budget της ομάδας βάζοντας έκαστος από 2,5 εκατομμύρια. Μιλάμε οι κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, έχουν αρχίσει και ανησυχούν μη τυχόν και τους "κλέψουμε" τους πρωτοκλασάτους παίκτες τους!!!



Βέβαια αυτό το υπέρογκο ποσό (αν δείτε το ποσό και τους λεφτάδες γράψτε μου) δεν θα διατεθεί εξ ολοκλήρου στο budget (άντε να πάρουμε και τους Χιούι, Λιούι, Ντούι να μην αισθάνεται μοναξιά ο Μπούι), καθότι προέχει να μετατραπεί η Λεωφόρος σε σύγχρονη, μεγάλη και ασφαλή έδρα, προκειμένου να κουνάμε το σεντόνι του Champions League!!!

Δυστυχώς ο Πρόεδρος-Ιδιοκτήτης-Σωτήρας, παρά την εφαρμογή των διπλών τιμών στα εισιτήρια επί δύο χρόνια, τα συνεχόμενα παρακάλια στον κόσμο, την παρατεταμένη ζητιανιά στην Περιφέρεια, δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τα χρήματα που απαιτούνται για την ανακαίνιση της Λεωφόρου, παρότι είχε εξαγγείλει πως θα ήταν έτοιμη τον Φεβρουάριο που μας πέρασε.........την περίοδο που καιγόταν να πουλήσει διαρκείας!!! 

Σχετικά με τη θέση Αλαφούζου στο νομοσχέδιο Κοντονή έχω τοποθετηθεί και πιστεύω πως το θέμα εξαντλήθηκε...... ο υγιής κόσμος του Παναθηναϊκού είναι κάθετα ενάντια στην άποψή του (πως θα μπορούσε άραγε να είναι υπέρ του, όταν συμπίπτει με αυτή του Βαγγέλα?) και αντιλαμβάνεται για ακόμη μία φορά, πως ο ρόλος του στον Παναθηναϊκό, είναι αυτός του Δούρειου Ίππου. 

Κλείνοντας, κάνω μια παραίνεση-ευχή. 

Να μην δω στο γήπεδο απλωμένα, παραπλήσια πανό με αυτά των γαύρων......θα είναι η ταφόπλακα στην αξιοπρέπεια του οπαδικού κινήματος. 



ΥΓ1. Η παρουσία των γυναικείων τμημάτων βόλεϊ και μπάσκετ, στους τελικούς του πρωταθλήματος, καθώς και ο αποκλεισμός του αντρικού βόλεϊ στον ημιτελικό από τον ΠΑΟΚ στο 5ο παιχνίδι, εκπέμπουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας για το μέλλον και πιστώνονται στην διοίκηση του Ερασιτέχνη. 

Εύχομαι από καρδιάς να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και στα δύο αθλήματα. 

ΥΓ2. Κατά 90% ο Σίντεφελντ αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό και συνεχίζει την καριέρα του στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ.........κατάφερε και αυτό ο Αλαφούζος, να χάνει παίκτες από ομάδες της Κροατίας. Με το καλό και από της Αλβανίας!!!

Αλέξανδρος


 
Top