Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Χαίρετε κύριοι, αφού το πρωί συζητήσαμε για το μπάσκετ σειρά παίρνει το ποδόσφαιρο και οι αντιφάσεις Αλαφούζου...... που παρουσιάζεται ως Πραίτορας των Γκαγκατσοπιλαβιοσαρρήγκιρτζίκιδων και λοιπών κατηγορούμενων για διαφθορά, σε αγαστή συνεργασία με τον Βαγγέλα!!!!

Και άντε ο Βαγγέλας κινδυνεύει να χάσει εκτός της πρωτοκαθεδρίας στην Ελλάδα μέσω πραξικοπηματικού διορισμού και τα 30 εκατομμύρια που εισπράττει άκοπα από το Champions League...... ο δικός μας τι σκατά σκέφτεται και έχει σηκώσει το μπαϊράκι της Επανάστασης?  

Φοβάται μη τους φύγουν ελεύθεροι οι "ακριβοπληρωμένοι" ξένοι παίκτες μας? 

Φοβάται μη τυχόν και δεν εισπράξει τα ψίχουλα που του αφήνει ο Βαγγέλας, προκειμένου να το παίζει ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού και να του κάνει τη ζωή εύκολη? 

Φοβάται μη λύσει το συμβόλαιό της η Κολοσσιαία Πολυεθνική εταιρεία που διαφημίζεται στη φανέλα μας και δίνει εκατομμύρια ευρώ ή φοβάται μην αποχωρήσει ο χορηγός της ονοματοδοσίας του νέου, σύγχρονου και μεγάλου γηπέδου της Λεωφόρου?

Κύριοι, με εξαίρεση την πιθανή απώλεια του Μπεργκ (με τον Μπεργκ δεν παίρνουμε πρωτάθλημα και χωρίς τον Μπεργκ δεν θα παίρνουμε πρωτάθλημα), ο Παναθηναϊκός και το ποδόσφαιρο γενικότερα, μόνο ωφελημένοι θα βγουν από την κατάργηση του αυτοδιοίκητου και αν το τίμημα είναι η μη συμμετοχή στα Κύπελλα Ευρώπης που αντιμετωπίζουμε μεγαθήρια τύπου Εστορίλ και Μάριμπορ, ας το πληρώσουμε!!! 

Η πλειοψηφία του κόσμου του Παναθηναϊκού που έχει αντιληφθεί, πως μέσω της δικαιοσύνης δεν θα βγάλουμε άκρη με τους εγκληματίες που λυμαίνονται το ποδόσφαιρο επί μια εικοσαετία και μας έχουν στερήσει την χαρά του απρόβλεπτου, έχει γυρίσει την πλάτη στον Αλαφούζο και τις απόψεις του.

Και δεν αναφέρομαι στη συμμετοχή που έχει στην Παναθηναϊκή Συμμαχία ή στους έκτακτους εράνους που κάνει για την σύγχρονη και ασφαλή Λεωφόρο (γελάνε και οι πέτρες με αυτόν τον χαρακτηρισμό στην τελευταία ανακοίνωση της ΠΑΕ), αλλά στο ερώτημα που έθεσε το Sdna για το πιθανό Grexit!!! 

Μέχρι αυτή τη στιγμή όπως θα δείτε και στην φωτογραφία, έχουν ψηφίσει 703 φίλοι του Παναθηναϊκού (με τέτοια συμμετοχή κάποιοι δίνουν τα exit pool και πέφτουν κατά 99% μέσα) και η συντριπτική πλειοψηφία (82%, 578 ψήφοι) εκφράζεται υπέρ του Grexit!!!




Δηλαδή ο Πρόεδρος ΟΛΩΝ των Παναθηναϊκών που "πάντα" λάμβανε υπόψη του τα ΘΕΛΩ των φιλάθλων (Ματαίωση Βοτανικού, ψήφος στο ΠΑΝ.ΚΙ., αποπομπή Βύντρα, Σπυρόπουλου, κ.α.) για πρώτη φορά αποφάσισε να τους αγνοήσει και να συνταχθεί με τα ΘΕΛΩ των γαύρων??

Πως το αντέχουν οι Παναθηναϊκάρες κολαούζοι του? 

Η αλήθεια είναι πως εμένα προσωπικά δεν μου προξενεί καμιά έκπληξη......πάντα ήξερα πως δεν μπορεί να αποποιηθεί την ομάδα της καρδιάς του και την γαύρικη νοοτροπία, για χάρη των επιχειρηματικών συμφερόντων του ή των διενέξεων που έχει με τον Βαγγέλα!!! 

Βέβαια τα δημοσιογραφικά γιουσουφάκια (ονόματα διευθύνσεις δεν γράφω, υπολήψεις δεν θίγω) που απόκτησαν υπόσταση από την ημέρα άφιξής του, έχουν πιάσει εργολαβικά την επιχείρηση "τρομοκράτηση του κόσμου" στην πιθανότητα Grexit. 

Καλά ρε νούμερα, θεωρείται απειλή για τον κόσμο το ενδεχόμενο φυγής του Αλαφούζου? 

ΠΑΡΤΙ θα κάνουμε και θα τον ξεπροβοδίσουμε με ζουρνάδες και νταούλια....... να παραχωρήσει ΔΩΡΕΑΝ τις μετοχές που οικειοποιήθηκε με πουστιά (σύναψη ομολογιακού με την offshore εταιρεία του) και θα βρούμε εμείς ανθρώπους να αναλάβουν τον Παναθηναϊκό. 

Κάποιος θα βρεθεί να πληρώνει το ενοίκιο στο Απήλιον για τα επόμενα 7 χρόνια με την προϋπόθεση πως στο τέλος θα μας ανήκει...... κάποιος θα μπορέσει να διαχειριστεί τα έσοδα από εισιτήρια, χορηγίες, τηλεοπτικά, 50ευρα συμμάχων και να φτιάξει μια ομάδα με ισοσκελισμένο προϋπολογισμό...... κάποιος θα απαιτήσει από τους πρώην μετόχους που χρέωσαν την ομάδα να αναλάβουν τις ευθύνες τους και ας μην μας δίνουν τις πολύτιμες συμβουλές τους, που μας βγάζουν πάντα τρίτους και καταιδρωμένους!!! 

Δεν φοβόμαστε κύριοι, μακάρι να κάνει τις απειλές του πράξη και να αφήσει τον Παναθηναϊκό να ξαναβρει τον δρόμο του......αυτόν που ήταν διάσπαρτος με υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια!!!

Αλέξανδρος


 
Top