Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, χρόνια πολλά με υγεία στους φίλους του Greenmood που εορτάζουν σήμερα, όπως και σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου (νυν ή πρώην) που ακούν στο όνομα Γιώργος και Γεωργία. 

Η ομάδα που μας έχει χαρίσει πολλά, που είναι συνώνυμο της υπερηφάνειας και των τίτλων, εχτές δεν τα κατάφερε. Ηττήθηκε από μία ομάδα που ήταν εμφανώς καλύτερη, αφού έχουν δαπανηθεί δεκάδες εκατομμύρια για να δημιουργηθεί........αλλά το πάλεψε....... δίνοντας το ερέθισμα στον κόσμο να την αποθεώσει και να την ευχαριστήσει αναδρομικά, για τις χαρές που μας έχει δώσει την τελευταία 20ετία!!! 

Καμιά ήττα και κανείς αποκλεισμός δεν μπορεί να αλλάξει τα συναισθήματα που νιώθει ο κόσμος του Παναθηναϊκού για αυτή την ομάδα...... αλλά προβληματισμός υπάρχει όσον αφορά το μέλλον του. 

Η ομάδα μετά τη σαιζόν 2011-12 και το final four της Κωνσταντινούπολης που κατετάγη 4η, δεν έχει δώσει το παρών σε final four. Οι αιτίες πολλές. Κακές διαιτησίες, ριζική ανανέωση ρόστερ, αλλαγή προπονητών, χαμηλότερο budget και άλλα. 

Με βάση τις δηλώσεις του ιδιοκτήτη της ομάδας Δημήτρη Γιαννακόπουλου, έχει εκπονηθεί ένα πλάνο 5ετίας με σκοπό να μας οδηγήσει στο 7ο αστέρι, έχοντας ως κορμό νέους, ταλαντούχους και κυρίως Έλληνες παίκτες. 

Για αυτή την ομάδα που έχει συνηθίσει τον κόσμο της να πρωταγωνιστεί, τα πέντε χρόνια ευρωπαϊκής "ανομβρίας" μοιάζουν πολλά και οι εγχώριοι τίτλοι δεν δείχνουν ικανοί να αποτρέψουν την απογοήτευση....... αλλά πρέπει να αντέξουμε. 

Η κατάντια του ποδοσφαιρικού τμήματος πρέπει να είναι ο οδηγός μας, ώστε να μην υποπέσουμε στα ίδια λάθη....... δεν είναι λογικό να ακούγονται αναθέματα για την ιδιοκτησία, που υπό την διοίκηση της ο Παναθηναϊκός........... από την μακρόχρονη ανυποληψία, κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης εξάκις. 

Δεν είναι καιρός αναζητήσουμε επίδοξους σωτήρες που θα υποσχεθούν πακτωλό χρημάτων και τίτλων άμεσα.......εκτός ότι δεν υπάρχουν, ακόμα και αν βρεθούν, εγγυμονεί ο κίνδυνος να αποδειχτούν τελικά αλεξιπτωτιστές ή διαχειριστές των δικών μας 50ευρων. 

Συνιστώ ψυχραιμία λοιπόν και καλοπροαίρετη κριτική.........κυρίως σε προπονητή και παίκτες. 

Κατά τη γνώμη μου ο Ιβάνοβιτς δεν είναι ο κατάλληλος προπονητής για να κάνει restart ο Παναθηναϊκός....... και αφού υπάρχει σχέδιο ελληνοποίησης από τη διοίκηση, ας προσληφθεί κάποιος Έλληνας προπονητής (Ιτούδης, Κατσικάρης) όπου θα του δοθεί απεριόριστη πίστωση χρόνου, απεγκλωβισμένος από την εμμονή να πάρουμε σώνει και καλά, πρωτάθλημα και κύπελλο.

Δεν έχω να γράψω κάτι άλλο...... ψηλά το κεφάλι.......δεν μίκρυνε ο Παναθηναϊκός από αυτό τον αποκλεισμό. Δεν αποκλείστηκε από την Εστορίλ ή την Μάριμπορ του μπάσκετ. 

Η συμπεριφορά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου η οποία προκάλεσε πολλά σχόλια αλλά και βαρύτατο πρόστιμο, ήταν προσχεδιασμένη και όχι εν θερμώ. Ο Δημήτρης έχει αποφασίσει να αποχωρήσει η ομάδα από την Euroleague και να προσχωρήσει στην νέα ευρωπαϊκή ομοσπονδία. 

Η σκανδαλώδης εύνοια συγκεκριμένων ομάδων (μέσα σε αυτές και ο Ολυμπιακός) από την παρέα που διοικεί σήμερα το ευρωπαϊκό μπάσκετ, έχει ξεχειλίσει το ποτήρι της οργής. Τέλος της σαιζόν θα έχουμε εξελίξεις. 

ΥΓ. Μέσα στην ημέρα θα μιλήσουμε και για ποδόσφαιρο......ειδικά για την τρομοκρατία του Grexit. 

Αλέξανδρος



 
Top