Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση



Καλησπέρα κύριοι, ένας ψυχωμένος Παναθηναϊκός, πολύ καλύτερος σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια, υπέταξε στο ΟΑΚΑ τον αήττητο εκτός έδρας Ατρόμητο και τον Σιδηρόπουλο, ο οποίος προσπάθησε με κάθε τρόπο να αποτρέψει την δίκαιη νίκη του Παναθηναϊκού. 

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Δώνη θα έπρεπε να προηγείται τουλάχιστον με 2-0, αλλά οι κακές επιλογές των παικτών του, διατήρησαν τον Ατρόμητο στο παιχνίδι..... όπου στο δεύτερο ημίχρονο, εκμεταλλευόμενος την κούραση του Παναθηναϊκού και την εύνοια του αληταρά διαιτητή, θα μπορούσε σε 2 τουλάχιστον φάσεις να ισοφαρίσει, αλλά έπεσε πάνω στον ανίκητο σήμερα ακόμα και από τα 11 βήματα του πέναλτι, Διούδη!!!

Με αυτή τη νίκη, ο Παναθηναϊκός έφτασε τις 6 στο ΟΑΚΑ σε 7 παιχνίδια (έχει και μια ισοπαλία με την ΑΕΚ, που θα έπρεπε να την είχε κερδίσει με 4 γκολ διαφορά) και το μόνο που μένει είναι να δούμε τον κηφήνα Αλαφούζο να τυπώνει μπλουζάκια και να καμαρώνει.....μπουαχαχα.....

Ναι κύριοι, στο αφιλόξενο ΟΑΚΑ, που δεν μπορεί να γίνει "έδρα" και ρισκάρει ο Παναθηναϊκός παίζοντας εκεί, να είναι το νούμερο ένα φαβορί για υποβιβασμό σε συνδυασμό με το μείον 6.... ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΡΘΗΤΟ ΚΑΣΤΡΟ!!!

Από το παιχνίδι με τον Άρη, σας είχα επισημάνει την προσοχή στις διαιτησίες..... είναι πολλοί αυτοί που δεν θέλουν τον Παναθηναϊκό να σβήσει την ποινή του ευρωπαϊκού αποκλεισμού από την 1η κιόλας χρονιά, έχοντας μάλιστα ένα από τα μικρότερα μπάτζετ του πρωταθλήματος και αδιαμφισβήτητα την μικρότερη ηλικιακά ομάδα του πρωταθλήματος. 

Δεν συμφέρει η σύγκριση, αυτούς που μάζεψαν ΜΗΔΕΝ βαθμούς στον όμιλο και αυτούς που έχασαν μέσα έξω από κάποια Βίντι και ξεφτιλίστηκαν από την Μπάτε στο ματς της χρονιάς.... δεν έχουν τι να απαντήσουν στους φιλάθλους τους, που βλέπουν πως χτίζονται οι ομάδες, ακόμα και όταν δεν διαθέτεις Γραμμένους, Θωμάδες και εκατομμύρια ευρώ. 

Τέλος πάντων με αυτούς θα ασχοληθούμε άλλη ώρα, τώρα είναι η ώρα των συγχαρητηρίων σε όλα τα παιδιά.... που μπορεί στον πολύ κόσμο να μην λέει τίποτα μια νίκη επί του Ατρόμητου (λόγω ονόματος), αλλά στους γνώστες του ποδοσφαίρου, σημαίνει πολλά. 

Τα υπόλοιπα από το On Sports

Σε ένα ματς… αίμα και άμμος, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να νικήσει 1-0 τον Ατρόμητο και να επιστρέψει στις νίκες στη Super League. Οι «πράσινοι» έβγαλαν ψυχή και καρδιά κόντρα στην αλητεία του Σιδηρόπουλου και την αντιαθλητική  νοοτροπία της… Χαλκηδόνας, καταφέρνοντας να πάρουν ένα υπερπολύτιμο τρίποντο για τη συνέχεια. Το «τριφύλλι» με μαγκιά και… καρύδια, χάρη στην τρομερή γκολάρα του Μακέντα και την απόκρουση πέναλτι του Διούδη στην ανύπαρκτη παράβαση που ανακάλυψε ο Σιδηρόπουλος, κατάφερε να κρατήσει τη νίκη και να βάλει τρεις  ακόμα βαθμούς στο… σακούλι του.

Το παιχνίδι έγινε… ροντέο στο φινάλε, με τον Σιδηρόπουλο να σφυρίζει μόνο υπέρ του Ατρόμητου αποβάλλοντας τον Δώνη στις καθυστερήσεις και λήγοντας το ματς στο 96’ ενώ είχαν δοθεί μόλις τρία λεπτά καθυστερήσεων. Το να ισοφαρίσει ο Ατρόμητος προφανώς δεν του βγήκε, με αποτέλεσμα να… αναγκαστεί να σφυρίξει τη λήξη. Έτσι πήραν ένα πολύ σκληρό μάθημα και αυτοί που τον έστειλαν σε ρόλο… καμικάζι στο ΟΑΚΑ αλλά και στη… Χαλκηδόνα που τόλμησε να σηκώσει ανάστημα στον γίγαντα Παναθηναϊκό! Η φάπα ήταν… όλη δική τους με το ΟΑΚΑ στο φινάλε να αποθεώνει παίκτες και Δώνη, με τον Σωκράτη Διούδη να γίνεται σύνθημα στα χείλη των φίλων της ομάδας…

Με την τεράστια αυτή νίκη του, σε πολλά επίπεδα, ο Παναθηναϊκός ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας έχοντας 22 βαθμούς. Την ίδια ώρα ο Ατρόμητος έμεινε στους 28 και την 3η θέση της βαθμολογίας. Πλέον, το «τριφύλλι» έχει μπροστά του το ματς Κυπέλλου της Τετάρτης με τον Κισσαμικό, πριν τη δύσκολη έξοδο στο Αγρίνιο το ερχόμενο Σάββατο για το ματς με τον Παναιτωλικό.

Έτσι έπαιξαν…

Ο Παναθηναϊκός ελλείψει και του αρχηγού του, Δημήτρη Κουρμπέλη, παρατάχθηκε με 4-3-3 από τον Γιώργο Δώνη. Κάτω από τα δοκάρια ο Διούδης και οι Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης και Ινσούα από δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Η τριάδα των Δώνη, Κάτσε και Χατζηθεοωρίδη στη μεσαία γραμμή και οι Μπουζούκης και Χατζηγιοβάνης στηρίγματα του Φεντερίκο Μακέντα.

Στον αντίποδα, ο Νταμίρ Κάναντι προτίμησε το 4-3-2-1 για τον Ατρόμητο. Κάτω από τα δοκάρια ο Μέγερι με τους Σάκιτς, Ρισβάνη, Χατζηισαΐα και Γιαννούλη από δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή οι Νάτσος, Βασιλακάκης και Μάντσον με τους Μπρούνο και Μπουσούλατζιτς να είναι πίσω από τον Κουλούρη.

«Μαγεία» αλλά και… τραυματισμός Μακέντα!

Το ξεκίνημα του παιχνιδιού βρήκε τον Παναθηναϊκό να έχει μια ελαφρά υπεροχή αλλά και τον Ατρόμητο να προσπαθεί μεθοδικά να φτάσει στην εστία του Διούδη. Καμία από τις δυο ομάδες δεν είχε καθαρή ευκαιρία μέχρι το 20’ όταν σε ένα αμφισβητούμενο φάουλ  που καταλόγισε ο Σιδηρόπουλος, ο Γιαννούλης με ωραία εκτέλεση έστειλε τη μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Παναθηναϊκού.

Αυτό φάνηκε να… ξυπνάει την ομάδα του Δώνη, που άρχισε να ανεβάζει στροφές και στο 24’ πέτυχε ένα από τα ωραιότερα γκολ ως τώρα στη σεζόν. Μια μεγάλη 40άρα μπαλιά του Κάτσε βρήκε… ιδανικό κατέβασμα με το δεξί και άμεση εκτέλεση με το αριστερό από τον Φεντερίκο Μακέντα που «έγραψε» το 1-0 του πρώτου ημιχρόνου. Το κακό για τον Παναθηναϊκό, ήταν πως αναγκάστηκε να συνεχίσει στο δεύτερο 45λεπτο χωρίς τον Ιταλό που τραυματίστηκε.

«Καρυδάτος» Διούδης, εμετικός Σιδηρόπουλος

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Δώνης έβαλε τον Καμπετσή αντί του τραυματία Μακέντα, με τον Κάναντι να απαντά αφαιρώντας χαφ (Βασιλακάκης) και προσθέτοντας επιθετικό (Ενσικουλού). Εν τω μεταξύ ο Δώνης είχε «ανεβάσει» τον Χατζηθεοδωρίδη στο αριστερό άκρο, «τραβώντας» πιο πίσω τον Μπουζούκη για να έχει καλύτερη κυκλοφορία μπάλας. Αυτό δεν είχε ιδιαίτερο αποτέλεσμα για το «τριφύλλι», που φαινόταν να έχει χάσει τη συγκέντρωσή του μετά και την αλλαγή του Μακέντα. Σε αυτό συνέβαλλε με τα σφυρίγματά του και ο Τάσος Σιδηρόπουλος με αποκορύφωμα το ανύπαρκτο πέναλτι που καταλόγισε στο 62’ σε… βουτιά του Μπουσούλατζιτς πάνω στον Κολοβέτσιο. Ο Κουλούρης ανέλαβε να εκτελέσει αλλά ο Διούδης… κατέβασε ρολά και κράτησε το 1-0 για τον Παναθηναϊκό.

Ο Κάναντι πέρασε στο ματς και τον Ούμπιδες για να πάρει δημιουργία, την ώρα που ο Δώνης «γύρισε» σε τριάδα στην άμυνα βάζοντας στο ματς τον Πούγγουρα. Ο Ατρόμητος πάντως ήταν καλύτερος με τον Διούδη όμως να κάνει νέα τεράστια επέμβαση στο 75’ σε εξ επαφής προβολή του Κουλούρη. Ο Ατρόμητος συνέχιζε να πιέζει, ο Κάναντι έριξε στο ματς και τον δραστήριο Κωτσόπουλο με τον Δώνη να απαντά με την είσοδο του Τζανδάρη αντί του Χατζηγιοβάνη. Αυτό έδωσε λίγη ηρεμία στα χαφ, αλλά φρόντιζε να τη… χαλά ο Σιδηρόπουλος. Οι «πράσινοι» έψαχναν τις κόντρες αλλά χωρίς αποτέλεσμα, ο Ατρόμητος πίεζε και στη… φούρια του να ισοφαρίσει δεν τήρησε ούτε το Fair Play όταν ο Διούδης έβγαλε τη μπάλα έξω λόγω τραυματισμού παίκτη. Αυτό έφερε αψιμαχίες μεταξύ των παικτών και μια κάρτα στον Δώνη που… αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις για… παρεμπόδιση σε… πλάγιο! Στο φινάλε ο Ατρόμητος είχε δοκάρι με τον Μπουσούλατζιτς και η λήξη βρήκε όλο το ΟΑΚΑ να… βράζει με τον Σιδηρόπουλο και να αποθεώνει τον Δώνη και τους παίκτες του!

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Ινσούα, Δώνης, Κάτσε, Χατζηθεοδωρίδης (67’ Πούγγουρας), Χατζηγιοβάνης (83’ Τζανδάρης), Μπουζούκης, Μακέντα (46’ Καμπετσής)

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μπουσούλατζιτς, Μάντσον, Βασιλακάκης (46’ Ενσικουλού), Νάτσος (66’ Ούμπιδες), Μπρούνο (78’ Κωτσόπουλος), Κουλούρης

 
Top