Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Γράφει ο Sorge

Μπαίνω 21:30 το βράδυ ξανά στο διαδίκτυο (είχα να τσεκάρω τις ειδήσεις από τις 17 30) και βλέπω κατά σειρά

-ντου DPG στα αποδυτήρια, κρίση πανικού του Θορθάνο (αν παθαίνει ο βοηθός κρίση πανικού με μια μπούκα του DPG, πως να μη μπαίνουν σαν το Βιτάμ οι παίκτες εκτός έδρας)

-λύση συμβολαίου με τον Καταλανό που μάλλον πάει Βαρκελώνη (κάπου εκεί έξω ο Thodoris και ο Sarunas λούζουν τους ανυποψίαστους περαστικούς με σαμπάνια) ΚΑΙ

-Rick Pitino ως...αντικαταστάτης του Καταλανού.

Επειδή εγώ πλέον δηλώνω πως πετάω ΛΕΥΚΗ ΠΕΤΣΕΤΑ στην προσπάθειά μου να καταλάβω το πώς σκέφτεται ο DPG, πάμε να τα δούμε ένα ένα:

α. Ανεξαρτήτως του πόσο εξοργιστικοί είναι οι παίκτες, μπούκες που δημιουργούν κρίσεις πανικού δεν είναι καλές, ειδικά όταν σκοπεύεις να προσελκύσεις νέους προπονητές. Θες το εργασιακού σου περιβάλλον να είναι ένα κίνητρο για κάποιον να θέλει να συνεργαστεί μαζί σου, όχι το ανάποδο.

β. Το ξανάπα: Δε βλέπω φέτος όπως έχει εξελιχθεί η χρονιά τι ακριβώς μπορεί να σωθεί στις 20/12. Οι ομάδες χτίζονται το καλοκαίρι. Ακόμα και αν φέρεις 3-4 παίκτες και έναν θρύλο της προπονητικής, τι ακριβώς να κατορθώσεις στη μέση της χρονιάς;

γ. Μιλώντας για τα παραπάνω, ο Rick Pitino είναι ένας ΘΡΥΛΟΣ της προπονητικής. Είναι σαν να έρχεται ένας πολυνίκης προπονητής του Europa league και προπονητής ομάδας Champions league σε ομάδα του Κοπα Libertadores (πχ ο Andre Villas Boas). Ωστόσο, έχει ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΙΑ ως προς τα ευρωπαϊκά ήθη και έθιμα, κανόνες και πρακτικές ενώ αρέσκεται σε υπερβολικά πολλές μεταγραφές. Στη Βοστόνη, έχει παρόμοια φήμη με αυτή του Αντρέα Στραματσόνι στην ΠΑΕ Παναθηναικός (πολλές μεταγραφές, διαπλεκόμενος των managers). Δεν ξέρω αν θα αποδώσει, ξέρω πως είναι το μεγαλύτερο όνομα στην προπονητική που πέρασε ποτέ τον Ατλαντικό.



Προσωπικά αδυνατώ ΠΛΗΡΩΣ να κατανοήσω γιατί δε φέρνεις έναν ετοιμοπόλεμο προπονητή να βγάλεις τη χρονιά και φέρνεις έναν άνθρωπο που θέλει τουλάχιστον 6 μήνες να προσαρμοστεί και αμφιβάλλω αν θα σου κερδίσει το κύπελλο ή το πρωτάθλημα. 'Ισως επειδή σκόπευες να το φέρεις του χρόνου και απλά αναγνωρίζοντας πως η χρονιά είναι χαμένη, τον φέρνεις από τώρα για να γνωρίσει...το χώρο. Είμαι πολύ επιφυλακτικός με την περίπτωση του αλλά αναγνωρίζω το βαρύ βιογραφικό και το γεγονός πως όταν έφερνε ο DPG τον RG ή αναγνώριζε το προπονητικό ταλέντο των Jasikevicious/Kokoskov, οι υπόλοιποι δεν τους ξέραμε καν.

Οψόμεθα.

ΥΓ. 'Ενα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον κ. Xavi Pascual για το πιο αντρίκειο double της τελευταίας 10ετίας. Αφήνει τον Παναθηναϊκό σε πολύ καλύτερο σημείο από αυτό που το βρήκε.

ΥΓ2. Παναθηναϊκέ μαζί σου στις χαρές και στις λύπες.

ΥΓ3. Ο Ιβάνοβιτς Παρθένος στο ζώδιο. Το ίδιο και ο Τζόρτζεβιτς. Το ίδιο και ο Πασκουάλ. Το ίδιο και ο Πιτίνο. Πιστεύετε πως δεν προσλαμβάνει προπονητές με βάση το ζώδιο ο DPG; Πόσες οι πιθανότητες;





 
Top