Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Δηλώσεις στην Αθλητική Κυριακή μετά τη λήξη του παιχνιδιού στην Κομοτηνή έκανε ο Βούλγαρος παλαιός προπονητής του Παναθηναϊκού Κρίστο Μπόνεφ, αλλά δεν αναπαράχθηκαν από κανένα site ή εφημερίδα. Βλέπετε αυτή την περίοδο με εντολή της διοίκησης, δεν προβάλλονται από τα ΜΜΕ οι απόψεις των ανθρώπων του ποδοσφαίρου, αλλά των δημοσιογράφων που καλύπτουν το δικαστικό ρεπορτάζ. 

Το Greenmood με την βοήθεια των φιλάθλων και αναγνωστών του site, που σπεύδουν να μας ενημερώνουν για τα πάντα, θα τους χαλάσει για άλλη μία φορά το σχέδιο παραπληροφόρησης που υπάρχει από τη διοίκηση και θα δημοσιεύσει τις δηλώσεις του προπονητή που την σαιζόν 1989-90 μας χάρισε το πρωτάθλημα έχοντας σε 34 αγώνες, μόλις δύο ήττες!!!

Ο Κρίστο Μπόνεφ σαφώς απογοητευμένος δήλωσε:

"Η δική μου γνώμη είναι ότι αυτός ο Παναθηναϊκός, δεν έχει καμιά σχέση με το όνομα της ομάδας. Δεν μπορεί να φοράς την φανέλα του Παναθηναϊκού και να κάνεις βόλτες στο γήπεδο. Πιο άσχημο Παναθηναϊκό δεν έχω γνωρίσει" 


Περαστικά σας γιουσουφάκια του Αλαφούζου και συνένοχοι στην σμίκρυνση του Συλλόγου...... όσο εμείς θα προβάλλουμε τις απόψεις ανθρώπων που συντέλεσαν στην γιγάντωση του Παναθηναϊκού, εσείς θα βολεύεστε με τις απόψεις Βαρούχα και Θωμαϊδη!!!



 
Top