Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, επηρεασμένος από το πνεύμα των Χριστουγέννων επέλεξα τις προηγούμενες δύο ημέρες -παρά την νέα ντροπιαστική ήττα του Παναθηναϊκού μας αυτή τη φορά στην Κομοτηνή από τον ουραγό Παναθρακικό- να μην σχολιάσω. Αλλά δεν γίνεται να αυτοφιμωθώ περαιτέρω, καθώς αυτά που συμβαίνουν στην ομάδα με ευθύνη της διοίκησης, είναι πρωτόγνωρα. 

Είναι πρωτόγνωρο και αδιανόητο....... να δηλώνει-καταγγέλλει δημόσια επαγγελματίας προπονητής, πως οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές του που αμείβονται αδρά, ηττήθηκαν γιατί είχα το μυαλό τους στις διακοπές....... και την ίδια ώρα να τους παρέχει 7 ημέρες ρεπό!!!

Είναι σαν να σου γαμηθεί η γυναίκα, να πιστεύεις πως το έκανε επειδή δεν την είχες ελεύθερη να βγαίνει όποτε γουστάρει....... και να αποφασίζεις να την έχεις πλέον ανεξέλεγκτη, ελπίζοντας πως θα το εκτιμήσει και δεν θα ξαναγαμηθεί. Ε πρέπει να είσαι πολύ μαλάκας, αδερφέ μου!!! 

Βρισκόμαστε στο 2009, ο μπασκετικός Παναθηναϊκός με τον Ζοτς στον πάγκο είναι στην προημιτελική φάση της Euroleague και έχει κληρωθεί με την Σιένα. Για να προκριθεί χρειάζεται τρεις νίκες και ξεκινάει η σειρά των αγώνων με δύο παιχνίδια στο ΟΑΚΑ. Στο πρώτο κερδίζει και στο δεύτερο χάνει. Η αντίδραση του Ζοτς είναι τραυματική για τους παίκτες...... την άλλη μέρα στις 7 το πρωί, συνάντηση για προπόνηση στο ΟΑΚΑ που τελειώνει στις 11 το βράδυ!!!

Το ίδιο έγινε μέχρι και την Δευτέρα που η ομάδα αναχώρησε για την Ιταλία. Ο Σπανούλης (ένας παίκτης που δεν φοβάται την προπόνηση) έχει δηλώσει πως εκείνες οι τρεις ημέρες είναι οι τρομακτικότερες της αθλητικής ζωής του. Το αποτέλεσμα γνωστό..... δύο συνεχόμενες νίκες στην Ιταλία, πρόκριση στο final four και κατάκτηση της κούπας. 

Κατάλαβες Αντρέα αγόρι μου? Έχασαν γιατί είχαν το μυαλό τους στις διακοπές? Κομμένες μαχαίρι οι διακοπές.......προπόνηση πρωί-απόγευμα καθ όλη την διάρκεια των εορτών...... και αν θέλουν ας εμφανιστούν ξανά στο γήπεδο, όπως προχτές στην Κομοτηνή!!! 

Αλλά σε καταλαβαίνω, για να το κάνεις αυτό πρέπει να έχεις μία διοίκηση που να σου δίνει το δικαίωμα να το πράξεις και το κυριότερο να είσαι ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ και όχι ο εντολοδόχος της. 

Ποια διοίκηση μπορεί να στερήσει τις διακοπές των ποδοσφαιριστών ή να επιβάλλει πρόστιμο, όταν παρακαλά τους ποδοσφαιριστές κάθε φορά που έρχεται η πληρωμή των δόσεων των συμβολαίων τους, να υπογράψουν νέο διακανονισμό? Όταν έχει υποκύψει σε όρους συμβολαίου, που τους εξασφαλίζει συγκεκριμένες συμμετοχές το χρόνο, ανεξαρτήτου απόδοσης? 

Καμιά..... όμηρος είναι της διάθεσης των ποδοσφαιριστών, που έχουν ήδη αποκτήσει το άλλοθι της διαιτησίας για κάθε αρνητικό αποτέλεσμα, από τις δικές τις δηλώσεις και κινήσεις!!! 

Θα κλείσω αυτή την σύντομη αναφορά μου σε όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στην ομάδα μας, απολογούμενος στον φίλο Στέλιο....... που δικαιολογημένα μου την "είπε" επειδή τον είχα ψέξει στις αρχές του καλοκαιριού, που είχε βγάλει συμπέρασμα για την ποιότητα του Βέμερ πριν τον δει να αγωνίζεται. 

Φίλε Στέλιο, επί μία τριετία βρίσκομαι απέναντι από αυτή την διοίκηση που μικραίνει τον Σύλλογο. Αυτή μου την επιλογή την έχω πληρώσει δεχόμενος ύβρεις, απειλές και χλεύη από τους υποτακτικούς της. Όχι τόσο γιατί δεν χειροκροτώ την σμίκρυνση του Συλλόγου όπως αυτοί, όσο γιατί αποκαλύπτω καθημερινά όλο αυτό το διάστημα τις ψευτιές τους και τις απάτες τους (αυτές που σιγά-σιγά ανακαλύπτουν οι πάντες).

Ουδέποτε όμως ήμουν προκατειλημμένος απέναντι στην ομάδα και σε ποδοσφαιριστές της. Ποτέ δεν έσπευσα να κράξω για κάτι, πριν καν γίνει. Έτσι και στην περίπτωση Βέμερ. Δεν ήθελα να γίνω ο αντίστοιχος μαλάκας προ του 2008, που ανακοινωνόταν η μεταγραφή Σανμαρτεάν και ούρλιαζε για το νέο "σαπάκι" που μας έφερε η διοίκηση και τρεις μήνες μετά απαιτούσε το κεφάλι του προπονητή που δεν βάζει τον παικταρά. 

Εξέφραζα και εκφράζω τις ενστάσεις μου και απ ασφάλιζω αφού πρώτα γίνει το κακό. Το ίδιο έκανα και για τον Στραματσόνι....... την ώρα που όλοι τον κράζατε από την μέρα που ανακοινώθηκε, εγώ έψαχνα να βρω κάτι θετικό, προκειμένου να ελπίζω πως η παρουσία του, θα βοηθήσει την ομάδα, άρα και εμάς να κυκλοφορούμε με ψηλά το κεφάλι. 

Εκ του αποτελέσματος, η κρίση σου για τον Βέμερ ήταν σωστότατη....... αλλά και εγώ θα συνεχίσω να υποδέχομαι θετικά κάθε νέο παίκτη που θα έρχεται στην ομάδα μας, μέχρι να μου αποδείξει το αντίθετο.

Επειδή δεν ξέρω αν θα προκύψει κάποιο θέμα άξιο σχολιασμού το επόμενο διήμερο, σας λέω από σήμερα Καλά Χριστούγεννα με υγεία για εσάς και τις οικογένειές σας. 

ΥΓ. Σήμερα είναι η εορτή της Αγίας Αναστασίας. Χρόνια πολλά στις εορτάζοντες αναγνώστριες, στην μητέρα μου και στην κόρη μου. 



 
Top