Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, ευτυχώς που δεν υπήρχε link και δεν είδα άλλο ένα θλιβερό αποτέλεσμα της ομάδας μας...... που μας στερεί με τις εμφανίσεις της, το δικαίωμα να αντιδράσουμε σθεναρά σε όσα παρακολουθούμε από τον διορισμένο στο Πρωτάθλημα παρωδία. 

Όπως σας έγραψα δεν είδα το παιχνίδι, άρα δεν είμαι αρμόδιος να κάνω καμιά ανάλυση της συνολικής αγωνιστικής εικόνας της ομάδας ή συγκεκριμένων παικτών. Αλλά ακόμα και αν το είχα δει πάλι δεν θα έγραφα τίποτα..... με έχει κουράσει πολύ αυτή η ομάδα φίλοι μου, βαρέθηκα να σχολιάζω ΟΣΑ ΒΛΕΠΩ, αρνούμενος να επιστρατευτώ από τους κηφήνες που τα βλέπουν όλα καλά και ωραία....... και έχουν μάτια αποκλειστικά για να βλέπουν τις κλεψιές των απέναντι και όχι τα χάλια της ομάδας, της διοίκησης και όσων περιστοιχίζουν αυτή.  

Κρατάω το στατιστικό της κατοχής, το οποίο εκφράζει απόλυτα αυτό που λέμε "ανούσιο ποδόσφαιρο". Ομάδα που έχει πετύχει σε 14 παιχνίδια 20 γκολ (εκ των οποίων τα 8 σε δύο παιχνίδια) δεν έχει καμιά τύχη

Βέβαια για τον προπονητή της ομάδας υπήρχαν και θετικά σε αυτό το παιχνίδι (ποια είναι, ο Θεός και η ψυχή του), όπως είπε στην δήλωσή του με την λήξη του ματς:

«Είναι ένα βήμα πίσω το σημερινό αποτέλεσμα. Δεν είμαι ευχαριστημένος κάποιοι σήμερα σκέφτονταν τις διακοπές. Δεν είμαι ευχαριστημένος, πρέπει να κρατήσουμε μόνο τα θετικά».

Πριν σας ανεβάσω τα του ματς από τον Sentra Fm, να παρακαλέσω τον δημοσιογράφο-οπαδό, να μην ξανα-ταξιδέψει σε παιχνίδι μας εκτός έδρας...... κλαίει τόσο πολύ τα 50-100 ευρώ που χαλάει για βενζίνη, έχοντας μάθει μια ζωή στο τσάμπα, που μας γκαντεμιάζει. Σήμερα άραγε το είδε όλο το παιχνίδι ή δόθηκε κανένα ανάποδο πλάγιο άουτ στον Πανθρακικό και αποχώρησε στα μισά του παιχνιδιού αηδιασμένος? 

Ένας κακός Παναθηναϊκός ηττήθηκε δίκαια από έναν ψυχωμένο Πανθρακικό με 1-0 στην Κομοτηνή. Αυτή ήταν μόλις η 2η φετινή νίκη για την ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, μετά από εκείνη στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου. Χρυσός σκόρερ για τους νικητές, ο Ροτζέριο Μάρτινς στο 26' ενώ με 10 παίκτες τελείωσαν οι φιλοξενούμενοι, καθώς στο 84' ο Κουτρουμπής αντίκρισε την 2η κίτρινη κάρτα του Σιδηρόπουλου

Τέταρτη ήττα για το τριφύλλι (σ.σ. όλες εκτός έδρας), που έμεινε στους 28 βαθμούς, χωρίς να υπολογίζεται το -3 από την τιμωρία για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Όσον αφορά το ματς, η ομάδα του Αντρέα Σταματσόνι, εκτός από κατοχή της μπάλας, δεν είχε τίποτα άλλο, όντας προβλέψιμος, χωρίς δημιουργία, με τους περισσότερους παίκτες να βρίσκονται σε κακή ημέρα. Όπως πχ ο Εσιέν που δεν βοήθησε και παρέμεινε στο ματς ως το τέλος, με τον Ιταλό τεχνικό να αργεί να κάνει αλλαγές, ενώ έβλεπε ότι η ομάδα του δεν «τράβαγε».

Στο πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός είχε ποσοστό κατοχής της μπάλας της τάξης του 70%, ωστόσο ήταν «φλύαρος» και ουσιαστικά οι φορές που απείλησε ήταν λίγες. Για την ακρίβεια δύο, η μία στο 8' (πλασέ του Καλτσά μετά τη σέντρα του Νάνο) και η άλλη στο 41' (δοκάρι σε κεφαλιά του Καρέλη).

Ετσι ο Πανθρακικός που ήταν καλά στημένος στα μετόπισθεν και σαφώς πιο ουσιαστικός, κατάφερε στο 26', μετά από ωραίο συνδυασμό των Χασομέρη, Ντιγκινί και Μάρτινς, να κάνει το 1-0, με σκόρερ τον τελευταίο!

Στο δεύτερο μέρος, το ματς είχε μια «άγρια ομορφιά». Ο μεν Παναθηναϊκός «καιγόταν» για την ανατροπή ή έστω για ένα γρήγορο γκολ που θα του έδινε την ευκαιρία για τη νίκη, ο δε Πανθρακικός ήταν ιδιαίτερα απειλητικός, έχοντας πιο κλασικές ευκαιρίες από το τριφύλλι!

Τα ποσοστά κατοχής ήταν και πάλι μεγάλα για τους πράσινους (έστω κι αν μειώθηκαν γύρω στο 63%), όμως η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου έφτασε κοντά στο γκολ στο 58' (σουτ του Μπαϊκαρά), στο 65' (σουτ του Μεχία), στο 74' (σουτ του Ντιγκινί, μεγάλη επέμβαση του Στιλ), ενώ στο 70' ο Σάντσεθ με διώξιμό του έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι της ομάδας του!

Σα να μην έφτανε αυτό, στο 85' ήρθε η αποβολή του Κουτρουμπή με δεύτερη κίτρινη κάρτα, για κράτημα στον Χαβίτο. Στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα καλό σουτ με τον Καρέλη που έφυγε λίγο άουτ.

Έτσι το 1-0 έμεινε ως το φινάλε, με τον Πανθρακικό να παίρνει μια τεράστια νίκη, και τον Παναθηναϊκό, πάνω που άρχισε να δείχνει σημάδια ανάκαμψης, να πισωγυρίζει.

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Ποτουρίδης, Σερφά (56’ Χρήστου), Μελίσσης, Παπαγεωργίου, Λαδάκης, Μεχία, Ροτζέριο (86’ Ίγκορ), Μπαϊκαρά, Χασομέρης (46’ Χαβίτο), Ντιγκινί. 


Παναθηναϊκός: Στιλ, Βέμερ, Νάνο (64’ Ατζαγκούν), Σάντσεθ, Κουτρουμπής, Εσιέν, Ζέκα, Πράνιτς, Κλωναρίδης (88’ Πέτριτς), Καρέλης, Καλτσάς (86’ Αμπέντ)

ΥΓ. Συγχαρητήρια στο τμήμα της Πυγμαχίας και ιδιαίτερα στον προπονητή του Γιάννη Αϊδινιώτη, για την κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, με 2 χρυσά, 1 αργυρό και 2 χάλκινα. Συγχαρητήρια και στην ομάδα της Πατρίδας μου που ήταν δευτεραθλήτρια και γνωρίζω από πρώτο χέρι τις σοβαρές προσπάθειες που καταβάλλουν παράγοντες και αθλητές. 


 
Top