Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Καλημέρα κύριοι, στη μακρινή Κομοτηνή έχει ταξιδέψει σήμερα ο Παναθηναϊκός μας με στόχο την τρίτη συνεχόμενη νίκη, προκειμένου να ανέβει στην δεύτερη θέση, έστω και προσωρινά, μιας και η ΑΕΚ αγωνίζεται αύριο στο ΟΑΚΑ με την Λιβαδειά. 

Πανθρακικός-Παναθηναϊκός

Για άλλο ένα παιχνίδι θα λείπει ο Μπέργκ, έτσι αναμένεται να δούμε στην κορυφή της επίθεσης τον Πέτριτς, πλαισιωμένο στα άκρα από τους Καρέλη, Καλτσά. 

Άλλος ένας τραυματισμός φέρνει αλλαγές και στην άμυνα, αφού αναμένεται ο Κουτρουμπής να αντικαταστήσει τον Τελάντερ και με τον Σάντσεθ θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στα δεξιά τους θα βρίσκεται ο Γερμανός Βέμερ, στα αριστερά ο Ισπανός Νάνο, ενώ στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Ζέκα, Εσιέν και Πράνιτς. 

Το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς ο Πανθρακικός καίγεται για βαθμούς, αλλά αν δεν κερδίζεις αυτές τις ομάδες...... αδίκως συζητάμε για τον Παναθηναϊκό. Έτσι και αλλιώς για ποδόσφαιρο έχουμε πάψει να συζητάμε, κάθε εβδομάδα φροντίζει ο Ολυμπιακός και οι συνεργάτες διαιτητές του, να μας αποδεικνύουν πόσο χάσιμο χρόνου είναι. 

Η Εγκληματική Οργάνωση είναι ΕΔΩ.

Ειλικρινά δεν έχω το κουράγιο να γράψω λεπτομερώς όσα συνέβησαν ΚΑΙ αυτή την αγωνιστική προκειμένου να ευνοηθούν ή να αδικηθούν ομάδες, από την 100% ελεγχόμενη διαιτησία, από την εγκληματική οργάνωση. Το πρωτοσέλιδο της LIVE SPORT, σας βάζει στο κλίμα.



Εκλογές Συμμαχίας

Τι και αν είχε δοθεί η δυνατότητα στα μέλη της Συμμαχίας να ψηφίσουν από τον καναπέ, έχοντας απλά στα γόνατά τους το laptop..... η αποχή έφτασε στο 85%, αφού από τους 8.300 ψήφισαν οι 1.300....μόλις 130 άτομα παραπάνω από τις προηγούμενες εκλογές (τα νούμερα είναι στρογγυλοποιημένα). 

Τα αποτελέσματα αναμενόμενα..... τόσο αναμενόμενα, ώστε να είναι αδύνατο να μου γίνει το χατίρι και να μην εκλεγούν δύο συγκεκριμένοι, που η συμμετοχή τους και μόνο εκφράζει την παρακμή που χαρακτηρίζει τον Σύλλογο τα τελευταία χρόνια, σε όλα τα επίπεδα. Ας είναι.... σε εμάς έλαχε να ζήσουμε τόσο τα μεγαλεία, όσο και την κατάντια. 

Ο Εξάστερος στο Top 16

Ο μπασκετικός Παναθηναϊκός συνεχίζει να κρατάει ψηλά την σημαία του Συλλόγου στην Ευρώπη και να διατηρεί το φρόνημα των Παναθηναϊκών σε ένα σχετικά καλό επίπεδο. Με τη νίκη του επί της Ζαλγκίρις εκτός έδρας, πιστοποίησε πως βρίσκεται σε μια σχετική αγωνιστική άνοδο και με δεδομένη την ενίσχυση στις θέσεις που πονάμε από την διοίκηση, αποπνέει μία αισιοδοξία για το μέλλον. 

Ο όμιλος είναι βατός και αν καταφέρουμε να βρεθούμε στις θέσεις 1,2,...... όποιος και να είναι ο αντίπαλος που θα προκύψει να αγωνιστούμε από τον άλλον όμιλο, με έπαθλο την πρόκριση στην επόμενη φάση, στο φλεγόμενο ΟΑΚΑ θα λυγίσει. Το σίγουρο είναι πως δεν θα είναι ο Ολυμπιακός (αν και πολύ θα το θέλαμε), αφού φαντάζει ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάληψη της 5ης θέσης.   

Κλείνοντας θα αναφερθώ σε ένα άσχετο με τα αθλητικά και τον Παναθηναϊκό θέμα, αλλά τόσο σχετικό με τους αναγνώστες του Greenmood, που κατά 90% είναι άντρες. 



Το περιοδικό TIME, ένα από τα μεγαλύτερα αν όχι το μεγαλύτερο στον κόσμο, επέλεξε στο εξώφυλλό του να αναφερθεί στην αποξένωση του Πατέρα από το παιδί μετά από ένα διαζύγιο..... 

Στις αδιανόητες αποφάσεις των δικαστηρίων, να μετατρέπουν τον Πατέρα σε επισκέπτη δεκαπενθημέρου...... και επί της ουσίας να μην έχουν καμιά συμβολή στη διαπαιδαγώγηση του παιδιού τους, παρά μόνο χρηματική, χωρίς μάλιστα να ελέγχουν που διατίθενται αυτά τα χρήματα από την "διαχειρίστρια". 

Στην Ελλάδα τα περιοδικά και το σύνολο των ΜΜΕ αυτό το εξώφυλλο το απέκρυψαν..... μεγαλύτερη σημασία για αυτά έχουν αν θα επιτραπεί ή όχι στα ζευγάρια του ιδίου φύλλου, να υιοθετούν παιδιά. Ας βγάλει ο καθένας το συμπέρασμά του σχετικά με το ποιοι είναι μειονότητα στην κοινωνία μας σήμερα και χρειάζονται προστασία. 

Αλέξανδρος



 
Top