Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Χαίρετε κύριοι, το φιάσκο στην υπόθεση "παραχώρηση του γηπέδου στα Γιάννενα για ευρωπαϊκό αγώνα" είχε συνέχεια. Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΣ και ούτε λίγο, ούτε πολύ.....εκεί που μας ευχαριστούσε για την γενναιοδωρία μας, τώρα απαιτεί να τους ζητήσουμε συγνώμη!!!

Και γιατί όλα αυτά? Γιατί σύμφωνα με τους Γιαννιώτες, δεν υπήρχε καμιά παρέμβαση Κοντονή για αλλαγή έδρας υπό τον φόβο επεισοδίων μετά την ανακοίνωση των ηγετικών μελών της Θύρας 13, ούτε δική τους υπαναχώρηση να αγωνιστούν στην Λεωφόρο λόγω φόβου.... η απόφαση της αθέτησης της συμφωνίας, ήταν αποκλειστικά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός!!!

Και άντε να δεχτώ, πως οι ανευθυνουπεύθυνοι της ΠΑΕ που αποφάσισαν αρχικώς την παραχώρηση της Λεωφόρου χωρίς να έχουν έρθει σε συνεννόηση με την "συνδιοίκηση", συνειδητοποίησαν πως με μόλις 3.000 διαρκείας (παρά την προσφορά επιπέδου πιτσαρίας) και την ομάδα να έχει να δώσει 4 κρίσιμα για το οικονομικό μέλλον της ευρωπαϊκά παιχνίδια, δεν μπορεί να ανοίξει "μέτωπο" με το πιο ενεργό κομμάτι του κόσμου της..... μια αντρίκεια συζήτηση με τους παράγοντες των Ιωαννίνων ήταν δύσκολο να κάνει? 

Να τους πάρει βρε αδερφέ ένα τηλέφωνο και να πει: "Κύριοι, όπως είδατε είχαμε όλη την καλή διάθεση να σας εξυπηρετήσουμε, παρότι η συμπεριφορά σας τα τελευταία χρόνια ήταν απαράδεκτη απέναντί μας, αλλά δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε. Μια μερίδα του κόσμου μας, αντιτίθεται στην απόφασή μας και πιστεύουμε πως μπορεί να προβούν σε ενέργειες που θα ζημιώσουν τόσο εμάς, όσο και εσάς. Αν θέλετε μπορούμε να εργαστούμε από κοινού τόσο για να βρείτε έδρα για το ευρωπαϊκό σας παιχνίδι (για το οποίο σας ευχόμαστε ότι καλύτερο), όσο και για να βελτιωθεί η εικόνα που έχουν για εσάς μερίδα των οπαδών μας".

Τι πιο απλό και ξεκάθαρο? Πιστεύετε πως αν είχαν πράξει κατ αυτό τον τρόπο οι ανευθυνουπεύθυνοι της ΠΑΕ θα είχαμε φτάσει σήμερα σε αυτές τις ανακοινώσεις και στις απειλές περί καταγγελίας στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ? Όχι κύριοι, δεν θα είχαμε φτάσει..... αλλά τι να περιμένει κανείς, από ανθρώπους που μετά από 100 χρόνια συμμετοχής του Παναθηναϊκού στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα, επί των ημερών τους τιμωρηθήκαμε για κακή οργάνωση αγώνα!!!

Είναι τέτοιο το μπάχαλο που κυριαρχεί στην διοίκηση της "υγείας".... που οι μισοί του ΔΣ πανηγύριζαν την ματαίωση της παραχώρησης του γηπέδου, που είχε αποφασίσει (φαντάζομαι) το ίδιο ΔΣ..... Του Κουτρούλη ο γάμος.....

Με αυτά και με αυτά, το μόνο σίγουρο είναι, πως αν το κλίμα απέναντι στον Παναθηναϊκό κάθε φορά που ανέβαινε στα Γιάννενα ήταν εχθρικό, από δω και πέρα θα είναι πολεμικό.... και λυπάμαι που θα το πω, αλλά πλέον ευθύνη θα έχουμε και εμείς...... ενώ μέχρι σήμερα η ευθύνη άνηκε αποκλειστικά στους Γιαννιώτες, που εξυπηρετούσαν με την στάση τους, τους Κόκκαλη-Μαρινάκη και την ΕΠΟ των Γκαγκατσοπιλαβιοσαρρηδογκιρτζίκηδων!!!

Τώρα όλα αυτά που λέγονται και γράφονται από κάποιους περί ξεφτίλας στην Ευρώπη......δεν αγγίζουν κανέναν από τους ανευθυνουπεύθυνους της ΠΑΕ....εδώ δεν ντράπηκαν όταν δεν πήρα άδεια συμμετοχής στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα, όταν δεκάδες ποδοσφαιριστές προσέφυγαν για τα δεδουλευμένα τους, όταν μας επίπληξε η UEFA για κακή οργάνωση αγώνα.... και θα ντραπούν επειδή ομολόγησαν σε UEFA και Άλκμααρ πως δεν μπορούν να πάνε κόντρα στους 300 του Λεωνίδα? 

Γιάννη μου, όταν και για να αεριστείς χρειάζεται άδεια από την "συνδιοίκηση"..... θα εκπαιδεύσεις τον ποπό σου. Γιατί είναι καλύτερο να μην ξαλαφρώσεις, παρά να το κάνεις και μόλις μυρίσει να σε δείξουν όλοι με το δάχτυλο, σε ένα "ευρωπαϊκό" σαλόνι!!!

ΥΓ1. Αν τα Γιάννενα προβούν τελικώς σε καταγγελία και δεν κατανοήσουν την δύσκολη θέση που βρίσκεται ο Γιάννης Αλαφούζος και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μόνο και μόνο γιατί ήθελαν να τα εξυπηρετήσουν..... δικαιώνουν όλους αυτούς που έλεγαν αυτές τις ημέρες "μια φορά παράρτημα, για πάντα παράρτημα" και αδειάζουν όλους εμάς, που πιστεύαμε πως μπορούσε να γίνει μια προσπάθεια εξομάλυνσης των σχέσεων των δύο ομάδων.

ΥΓ2. Η ΠΑΕ δεν έχει απαντήσει στην ανακοίνωση των Ιωαννίνων, δεν θέλουν να υποπέσουν στο ίδιο λάθος.... δηλαδή κίνησή τους, να μην έχει την έγκριση της "συνδιοίκησης"..... Θα περιμένουμε να συγκεντρωθούν, να συναποφασίσουν και να μας ενημερώσουν. 

Αλέξανδρος


 
Top