Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Γράφει ο Nik68

Ως φίλος του Παναθηναϊκού δεν θέλω κανέναν από τα μεγάλα πορτοφόλια να ασχοληθεί με την ομάδα στο μέλλον. Μα κανέναν.Φτάνει πια η αγάπη τους για τον Παναθηναϊκό.  Βαρέθηκα να τους βλέπω  στις επιτυχίες του Παναθηναϊκού να στριμώχνονται μπροστά στις κάμερες για να κάνουν τη λεζάντα τους, και στα δύσκολα να εξαφανίζονται.

Άνθρωποι που χρησιμοποιούν τον Παναθηναϊκό για τα εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους. Εμείς οι απλοί φίλαθλοι ας προσπαθήσουμε να βρούμε λύσεις και να κάνουμε προτάσεις μήπως καταφέρουμε να περισωθεί κάτι. Τα δάκρυα και τα αναθέματα δεν προσφέρουν τίποτα.

Προτάσεις:

1) Να απευθύνουμε κάλεσμα σε παλιές δόξες της ομάδας μας και άφθαρτους να συγκροτήσουν μια επιτροπή που θα τρέξει την ομάδα διοικητικά. Άνθρωποι που έχουν αποδεδειγμένα Παναθηναϊκό DNA και έχουν τιμήσει το σύλλογο. Άνθρωποι που θα μπορούν να συσπειρώσουν τον κόσμο γύρω από την ομάδα. Άνθρωποι που θα μας κοιτάξουν κατάματα και θα γνωρίζουμε ότι μας λένε αλήθειες. 

Καραγκούνης-Καλιτζάκης-Ροτσα-Βαζέχα-Βαντσικ μπορεί να είναι μερικοί από αυτούς. Να απαιτήσουν άμεσα από τον Αλαφούζου να ξηλωθεί η Διοίκηση. Αυτοί  που με δόλο διέλυσαν τον Παναθηναϊκό δεν πρέπει να μείνουν ούτε ώρα. Ούτε γραφικότητες τύπου Κωνσταντίνου που δεν τις παίρνει κανείς στα σοβαρά.

2) Να απευθύνουν κάλεσμα σε επώνυμους φίλους Παναθηναϊκούς (καλλιτέχνες κ.α.) να συνδράμουν όπως μπορεί ο καθένας. Να απευθυνθούν στην πλατιά μάζα των φιλάθλων που απέχει, ότι πρέπει σταθεί δίπλα στην ομάδα γεμίζοντας  το γήπεδο, και παρέχοντας στήριξη σε προπονητή και παίχτες ώστε να νιώσουν ότι δεν είναι μόνοι τους, και ταυτόχρονα βοηθώντας και οικονομικά την ομάδα.

Το τελευταίο μπορεί να φαντάζει δύσκολο, αλλά όταν ο φίλαθλος αντιληφθεί ότι γίνεται μια ειλικρινής προσπάθεια για να σωθεί η ομάδα και όχι να εξυπηρετηθούν συμφέροντα μπορεί να ανταποκριθεί.

3) Να καταγράψει τις άμεσες υποχρεώσεις τις ομάδας σε οφειλές σε ποδοσφαιριστές έως την έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, και να γνωστοποιήσει το ύψος αυτών απευθύνοντας κάλεσμα για βοήθεια ώστε να μην υπάρξουν προσφυγές και χαθούν επιπλέον περιουσιακά στοιχεία.

4) Να συζητήσει με τον κ Ουζουνίδη το πλάνο που θα ακολουθηθεί  τις πωλήσεις που πρέπει να γίνουν για να βγει η σαιζόν και αν μπορεί να το υπηρετήσει.

5) Να ζητήσει την συνδρομή φίλων του Παναθηναϊκού (αμισθί) που έχουν γνώσει λογιστικών να καταγράψουν το συνολικό ύψος τον υποχρεώσεων και να αναθέσει σε εταιρεία για εύρεση ενδιαφερόμενου επενδυτή γνωστοποιώντας με επίσημο τρόπο ότι η ΠΑΕ είναι προς πώληση με αντάλλαγμα μόνο την ανάληψη αυτών των υποχρεώσεων.

6) Να  ζητήσει τη βοήθεια της οικογένειας Γιαννακόπουλου (απευθυνόμενη στα δεδομένα Παναθηναϊκά της αισθήματα) ζητώντας ακόμη και μια μορφή άτοκου δανείου, ώστε να μην εκποιηθούν περιουσιακά στοιχεία και έρθει η κατάρρευση της ΠΑΕ, και να αποπληρωθεί  στο προσεχές μέλλον από τη μείωση του Μπάτζετ δίνοντας ταυτόχρονα και τις απαραίτητες εγγυήσεις.

Υ/Γ. κ Δ. Γιαννακόπουλε όταν καίγεται το σπίτι μας πρώτα κοιτάζουμε να σώσουμε τη οικογένειά μας και ύστερα όποια αντικείμενα αξίας μπορούμε. Όλοι μας θα θέλαμε να μην είχε καεί ή να μπορούσαμε να το φτιάξουμε καλύτερο από ότι ήταν.

Σαν απλός φίλαθλος δεν έχω την απαίτηση να σηκώσεις φορτίο που δεν μπορείς. Σου ζητάω όμως να είσαι αρωγός σε μια ειλικρινή προσπάθεια  αν γίνει, προκειμένου να μην έρθει η κατάρρευση.



 
Top