Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, το τελευταίο διάστημα έγινα δέκτης πολλών θετικών και αρνητικών πληροφοριών, σχετικά με το διοικητικό-οικονομικό μέλλον της ΠΑΕ. Επέλεξα να μοιραστώ μαζί σας αποκλειστικά τα θετικά "σενάρια", αρνούμενος να πιστέψω πως ερχόταν αυτό που ζούμε σήμερα, που κάποιοι μου το είχαν περιγράψει με κάθε λεπτομέρεια.

Την περίοδο εκείνη που οι Γιαννακόπουλος-Αλαφούζος συζητούσαν για την ΠΑΕ, εντελώς τυχαία συναντήθηκα με τον Βασίλη Κωνσταντίνου στη Ζάκυνθο (την ημέρα του αγώνα Κέρκυρα-Παναθηναϊκός) και όταν άρχισα να του λέω τι είναι αυτά που κάνατε και φέτος και μείναμε πάλι εκτός Ευρώπης (καθυστέρηση μεταγραφών), μου απάντησε να μην ζητάω πολλά γιατί ο Αλαφούζος πληρώνει 25 εκατομμύρια για τα χρέη και φεύγει. 

Και όταν του είπα που στο διάολο βρέθηκαν 25 εκατομμύρια χρέη για να τα πληρώσει, αφού ο Παναγόπουλος μας ενημέρωσε πέρυσι το καλοκαίρι πως τα χρέη είναι κάτω των 10, μου απάντησε Στραματσόνι και έφυγε. 

Όσες φορές και να σου έχει πει ψέματα κάποιος, στην ανάγκη σου να πιαστείς από κάτι θετικό, θα τον ξαναπιστέψεις...... και έτσι θεωρούσα σίγουρη τη συμφωνία Γιαννακόπουλου-Αλαφούζου, αφού ο δεύτερος όχι μόνο δεν ζήταγε οικονομικό αντάλλαγμα για τις μετοχές του (όπως αρέσκονταν να γράφουν οι σεναριογράφοι κινέζικων παραμυθιών), αλλά αναλάμβανε και το χρέος (που να φανταστώ πως το χρέος είναι 40plus?).

Στην πορεία όπως αποδείχτηκε και ομολογήθηκε από όλες τις πλευρές (και τους ρουφιάνους δημοσιογράφους που μέχρι να πει ο Γιαννακόπουλος πως τα χρέη είναι 50 εκατομμύρια, δεν ήξεραν τίποτα για το έγκλημα) το ύψος των χρεών ήταν αυτό που χάλασε την συμφωνία και την προοπτική ενός ενιαίου Παναθηναϊκού με έδρα το ΟΑΚΑ. 

Από εκείνη την ημέρα ζούμε το θέατρο του παραλόγου.....

Ενώ τρέχει μια ΑΜΚ 5 εκατομμυρίων που λήγει αύριο (άρα τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα για εκταμίευση) και κατά πολλούς έχει ήδη καλυφθεί από τον Γιάννη Αλαφούζο (προσμετρούν αυτά τα 5 εκατομμύρια στα λεφτά που έχει βάλει στην ΠΑΕ), βρίσκεται η ΠΑΕ να κινδυνεύει με "κανόνι" αν δεν βρεθούν 5-6 εκατομμύρια μέχρι τον Δεκέμβρη (τα 450.000 τον Οκτώβρη για την δόση της μεταγραφής του Τσάβες) και άλλα 6 μέχρι τέλος της σαιζόν. 

Επίσης όσο και αν έχουν συρρικνωθεί τα έσοδα, κάτι οι υλοποιημένες πωλήσεις των Μπεργκ και Ζέκα (4 εκατομμύρια), όσο και αυτές που είναι στο πρόγραμμα για τον Γενάρη (Χουλτ, Μολέντο, Βιγιαφάνιες, Βλαχοδήμος), θα καλύψουν τα υπόλοιπα 6. Επίσης, μπορεί ο κόσμος να μην ανταποκριθεί στους εράνους, αλλά μέχρι το γήπεδο να πληρώσει ένα εισιτήριο, θα έρθει. 

Παρόλα αυτά κυριαρχεί ένας απίστευτος πανικός και βλέπω καθημερινά διάφορους "σωτήρες", άλλοι για λίγη δημοσιότητα, άλλοι για να έχουν θέση στην επόμενη ημέρα και άλλοι για να αποδείξουν πως παραμένουν οι θεματοφύλακες, να διοργανώνουν εράνους. Και ειλικρινά αναρωτιέμαι, τι έχουν παραπάνω όλοι αυτοί, από όσους (που δεν ήταν και λίγοι) διοργάνωσαν παλιότερα εράνους και απέτυχαν?   

Γιατί 340.000 Παναθηναϊκοί με 50 ευρώ και όχι 500.000 Παναθηναϊκοί με 35 ευρώ? Γιατί οι Δομάζος-Αντωνιάδης και όχι οι Καμάρας-Λουκανίδης? Γιατί ο Φορέας και όχι η ΠΑΛΕΦΙΠ? 

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕ ΟΧΗΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΕ?

ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΜΚ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΜΕ 100 ΕΥΡΏ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 300 ΜΕΤΟΧΕΣ, ΏΣΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ-ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ, ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΟ? 

Και ο καθένας από εμάς να αγοράσει όσες μετοχές θέλει (minimum 300) και στη συνέχεια όλοι εμείς μπορούμε να ιδρύσουμε ένα σωματείο μικρομετόχων και κάποιοι να μας εκπροσωπούν στο ΔΣ, ώστε να ξέρουμε, ποιοι και πως στο διάολο, διαχειρίζονται τα χρήματα μας.

Πάλι να πληρώσει ο κόσμος, για να έχει τις μετοχές ο χ,ψ και να αποφασίζει χωρίς να τον λαμβάνει υπόψη του? Δεν μάθατε από το πάθημα της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, που ενώ είχε τις μετοχές, σε μια μέρα μέσα και με μια Γενική Συνέλευση των 200 ατόμων κατάληξαν μέσω ομολογιακού δανείου σε offshore εταιρεία? 

Και από τότε έχω βαρεθεί να διαβάζω την κάθε κλαπαρχιδιά, του κάθε μαλάκα συνωμοσιολόγου, πως πότε η offshore είναι του Βαρδινογιάννη και πότε του Μαρινάκη (όταν έχει η ομάδα αγωνιστικές αποτυχίες) και πότε του Αλαφούζου (όταν έχει η ομάδα αγωνιστικές επιτυχίες).

Από την πτώχευση του Παναθηναϊκού δεν κερδίζει κανείς, ούτε καν οι ορκισμένοι εχθροί του. Στο ήδη απαξιωμένο ελληνικό πρωτάθλημα, αν λείψει ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να βάλουν λουκέτο, το ίδιο η NOVA και πολλές άλλες επιχειρήσεις. 

Η λύση θα βρεθεί, ακόμα και αν χρειαστεί να πουλήσουμε παίκτες που ζαχαρώνουν οι γαύρος, μπαουγκ και κούλα...... αφού δεν μας άρεσαν τα νοικοκυρεμένα και τακτοποιημένα, θα το υποστούμε. 

ΥΓ. Εχτές ο Λουτσιάν Σανμαρτεάν ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του και αντί να θυμηθώ τις όμορφες στιγμές που μας χάρισε, θυμήθηκα όλους αυτούς τους στημένους και ρουφιάνους, πως τον είχαν υποδεχτεί. 




Ενώ η διαδικτυακή αλητεία των ψευτοθόδωρων, που έχει αποθεώσει από τον Φορναρόλι μέχρι τον Βελάσκες στα χρόνια της "ελευθερίας" και θεωρούσε  μέχρι και πριν 3 μήνες ευεργέτη τον Αλαφούζο, που έχει γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Παναθηναϊκού, έγραφε τότε:

"Σανμαρτεάν;;;; Τι σκατά κάνετε; Εβγαλε μάτια στο ιντερτότο; Τι λέτε ρε; Πάτε καλά; Σας είπε κανείς ότι ο Ακράτητος θέλει κι άλλο δανεικό μαζί με τον Λίνκαρ; Ηπατίτιδα;;;;; Θα πέσει πολύ ξύλο φέτος . . . πολύ ξύλο . . . Που τον βρήκατε πάλι αυτόν; Τόσα χρόνια δεν μάθατε τίποτα; Ας είναι και Σανχάτζι και Σανμαραντόνα και Σανπελέ και Σανκρόιφ . . . Και μόνο που φέρατε έναν παναγνώστου πιτσιρικά για να φορέσει τη φανέλα με το 10 και να σηκώσει στις πλάτες του το βάρος της ανάπτυξης του παιχνιδιού, δείχνετε το μέγεθος της κοροϊδίας, της βλακείας και της ανεπάρκειας που σας δέρνει. Αν αυτό ήταν όλο . . . Καληνύχτα και φέτος. Μου αρέσει κύριε Βαρδινογιάννη που δεν θα επαναλαμβάνατε τα λάθη του Θείου σας . . . Πάλι καλά που δεν θέλατε να τον ελληνοποιήσετε πρώτα. "

Για αυτό σας λέω.....αυτός ο Παναθηναϊκός που έχουμε σήμερα αξίζει στους "θεματοφύλακες".....αλλά τι να κάνουμε που παίρνει και εμάς η μπάλα και δεν αντέχει η καρδιά μας!!! 


 
Top