Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Κρίμα τους αγώνες που έκανε ο Λάκης ο ναύτης (ρούλαλας), ο Παναγιώτης Σακελλαρίου (Λουκανίδης), ο "Κοινούσης", ο Οδυσσέας, ο Νικήτας, ο Λαδουκάκης, ο Μπόνος, ο Θειακός, ο "αεροπόρος", ο Σπύρος ο Λαγγούσης, ο "περιπτεράς", ο Παπαδόπουλος, ο Νίκας, ο "Τέξας", ο Στέφανος, ο Καλτσάς, και πολλοί άλλοι που ξεχνάω.

Με τα λάθη τους και τα καλά τους για μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΘΥΡΑ 13.

Οπαδοί του Παναθηναϊκού ρωτήστε να μάθετε τι σημαίνει θύρα 13.

Κάποιοι από τους σημερινούς αλλάξανε γραμμή και σκοπούς.

Απομονώστε τους, πετάξτε τους έξω και δημιουργήστε μια νέα θύρα 13, μια θύρα οπαδών που θα είναι μόνο στη κερκίδα.

Μακριά από γραφεία, κότερα, διοικήσεις κ.λ.π. που όλοι καταλαβαίνουμε.

Αλλιώς πράγματι δεν υπάρχει σωτηρία!!!!!!!!

Η 13 πάντα συμβόλιζε την "επανάσταση", την "αλλαγή" και την ασπίδα του συλλόγου. Όταν όμως γίνεσαι διοίκηση, τα παραπάνω πάνε περίπατο. Έχει αποδειχτεί ιστορικά και διαχρονικά.

Καλείται η νέα γενιά να ανατρέψει αυτό το συνονθύλευμα που "διοικεί" τον ερασιτέχνη και "συνδιοικεί" την ΠΑΕ.

Ανατρέψτε αυτούς που κράζανε τον Γούναρη ως τσάτσο του Βαρδινογιάννη και τώρα είναι όλοι μαζί.

Για να μαθαίνουν οι νεότεροι : Ρωτήστε έναν από εσάς.

Τον πρόεδρο του ΤΑΑ τον Μανώλη τον Λαδουκάκη, το παλαιότερο πλέον μέλος της πραγματικής θύρας 13 - Σωκράτους 39.


Ξημερώματα Κυριακής 27 Νοεμβρίου 1966. Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται λίγες ώρες αργότερα στη Βέροια με την τοπική ομάδα και ένα λεωφορείο, με αριθμό κυκλοφορίας 105845, μεταφέρει τους φίλους του Τριφυλλιού στη μακεδονική πόλη για να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας τους.

Ένας οδοστρωτήρας όμως, κινείται πάνω στην εθνική οδό Αθηνών Θεσσαλονίκης με ελλιπή οπίσθιο φωτισμό και το μοιραίο δεν αργεί να έρθει. Η σύγκρουση είναι σφοδρή και μετατρέπει τα δύο οχήματα σε άμορφες μάζες σιδήρου. Δύο φίλοι του Τριφυλλιού και ο οδηγός του οδοστρωτήρα χάνουν τη ζωή τους, ενώ άλλοι 28 άνθρωποι μεταφέρονται τραυματίες στα νοσοκομεία Κατερίνης και Λάρισας με τους 8 εξ αυτών να είναι σοβαρά χτυπημένοι.

Οι φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας την επόμενη μέρα είναι σοκαριστικές και οι εφημερίδες κάνουν λόγο για Παναθηναϊκή τραγωδία χωρίς προηγούμενο.

Τα ονόματα των νεκρών γίνονται γνωστά και σκορπούν τη θλίψη. Ο Γιώργος Κόσκορος (επιφανής φίλος του Παναθηναϊκού), ο Δημήτρης Σαραντάκης (ανθοπώλης από την Αθήνα) και ο Ηλίας Τσαφάκης (οδηγός του οδοστρωτήρα από το Διδυμότειχο) άφησαν την τελευταία πνοή τους στο δρόμο κοντά στον Πλαταμώνα.

"Καπετάνιος"





 
Top