Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Καλημέρα κύριοι, μια εβδομάδα πέρασε από τη τελευταία φορά που επικοινώνησα μαζί σας και πιστέψτε με δεν έχει να κάνει τόσο με την αγωνιστική απραξία, όσο με την απογοήτευση που κυριαρχεί ως συναίσθημα μέσα μου, που για άλλη μια χρονιά δεν καταφέραμε να πετύχουμε τους στόχους μας. 

Ποιοι ήταν αυτοί? Μα αυτοί που επιβάλλεται να έχει μια ομάδα του μεγέθους του Παναθηναϊκού μας. Πρωτάθλημα, Κύπελλο, πρόκριση στους ομίλους του Champions League ή έστω πρόκριση στην φάση των 32 στο Europa League. 

Ο Παναθηναϊκός με βάση την εικόνα των τελευταίων δύο μηνών και μέχρι το παιχνίδι με τον Εργοτέλη....και σε συνδυασμό με τις εμφανίσεις των ανταγωνιστών του, δικαιούταν να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τον Ολυμπιακό και να διεκδικήσει το Πρωτάθλημα μέχρι τέλους.....

.......δυστυχώς η απερισκεψία 100 "οπαδών" και η ανικανότητα της διοίκησης να προστατεύσει την ομάδα από μια εξοντωτική τιμωρία που φώναζε από μακριά πως έρχεται, προκάλεσαν τις ήττες από τους Ατρόμητο, Βέροια και έτσι η απόσταση εκτοξεύτηκε στους 12 βαθμούς.....μετριάζοντας τις όποιες καλές εντυπώσεις, για μια χρονιά που στην χειρότερη θα τελείωνε καλύτερα από την περσινή.

Αν συνυπολογίσουμε τους αποκλεισμούς από το Champions League και Κύπελλο Ελλάδος, από της Σταντάρ και Ξάνθη, έχοντας πάρει ισοπαλία εκτός έδρας, καταλαβαίνεται πως όσο και αν επικοινωνιακά η διοίκηση έχει περάσει στον κόσμο, πως είχαμε την σούπερ ουαου χρονιά, δεν ισχύει. Καλά για την βαθμολογική συγκομιδή στον όμιλο του Europa League, δεν κάνω καμιά κουβέντα, γιατί πληγώνει. 

Με δεδομένες τις οικονομικές δυνατότητες της ομάδας, μπορεί κάποιος να πει πως η δεύτερη θέση είναι επιτυχία......εξάλλου αυτό καταφέρναμε και χρονιές που είχαμε ισάξιο ή και μεγαλύτερο budget από τον αιώνιο........αλλά κύριοι για αυτές τις δεύτερες θέσεις δεν κάναμε "Επανάσταση"

Γίνεται σήμερα από τους ίδιους ανθρώπους που πρωτοστάτησαν στην "εξέγερση", να ακούμε χίλιες δύο δικαιολογίες και παράλληλα να μας ζητούν να συνδράμομε από το υστέρημά μας, προκειμένου να συνεχίσει να διοικεί ο Αλαφούζος?

Διάβασα σήμερα για τους αγώνες που καταβάλλει η διοίκηση προκειμένου να κρατήσει τους Κροάτες και ειλικρινά με έπιασε θλίψη.......100 χρονών είναι και οι τρεις μαζί και όμως εδώ και τρία χρόνια το "όπλο" της διοίκησης είναι η στήριξη στα δικά μας παιδιά!!! 

Στην έξοδο οι Ταμπάκης, Μουζακίτης, Ρισβάνης....προς έξοδο οι Ντίνας, Μαρινάκης, Σπυρόπουλος, προς πώληση οι Καρέλης, Κλωναρίδης, Χουχούμης......τελικά μας κάνουν πλάκα!!!

Ο Παναθηναϊκός λόγω της διοίκησής του έχει συγκεκριμένες δυνατότητες και δυστυχώς για εμάς, αυτές είναι μικρές...... Όταν μια ομάδα του μεγέθους της δικής μας, έχει ως στόχο την αποπληρωμή χρεών και όχι τον Πρωταθλητισμό, χρειάζεται επειγόντως επενδυτή!!!

Είτε ανακαινιστεί τελικώς η Λεωφόρος, είτε γίνει το Απήλιον κατάλληλο, είτε μείνει ο Αναστασίου, είτε έρθει ο Καλτσάς και άλλοι τρεις όπως γράφουν οι πράσινοι ρεπόρτερ....... η μοίρα του Παναθηναϊκού δεν πρόκειται να αλλάξει όσο διοικείται από περιορισμένης οικονομικής δυνατότητας ιδιοκτήτη.

Το 75% της ομάδας ανήκει στον κύριο Αλαφούζου που αναζητά πόρους για να διοικεί........... στην μακρινή Αμερική ή σε αυτούς που χρέωσαν την ομάδα με 50 εκατομμύρια ευρώ!!!

Υπάρχει σωτηρία????

ΥΓ. Το τμήμα της καρπαζιάς των απέναντι που είχε πέσει 3 φορές στην Α2, είχε φτάσει στη διάλυση, που δεν είχε πάρει τίποτα παρόλα τα λεφτά των Αγγελόπουλων λόγω Κούκου, κατόρθωσε να ισοφαρίσει το ρεκόρ μας . Οι πουθενάδες πριν μερικά χρόνια.

Και εμείς συνεχίζουμε να δίνουμε λεφτά στο πόλο, να κάνουμε λάθος ιεραρχήσεις και να κάνουμε τμήματα ράγκμπυ και μπέϊζμπολ. Σε λίγο και μπόουλινγκ.

Αλέξανδρος


 
Top