Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, παρά την υπερπροσπάθεια των Νταμπίζα-Δώνη, οι οποίοι κόντρα σε όλα τα προγνωστικά του καλοκαιριού παρουσίασαν μια ομάδα που ζήλευε ολόκληρη η Ελλάδα το πρώτο μισό του πρωταθλήματος και διεκδικεί μέχρι και σήμερα ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και όχι την παραμονή της στην κατηγορία, το "φτωχό" ρόστερ και η ανικανότητα-αδυναμία της διοίκησης να εξασφαλίσει μια υποτυπώδες ισονομία, θέτουν σε κίνδυνο τον αναγκαίο στόχο να "σβηστεί" η ποινή του ευρωπαϊκού αποκλεισμού. 

Χρόνια ολόκληρα τώρα, ο Παναθηναϊκός στην κακή του ημέρα ΘΑ ΧΑΣΕΙ...ακόμα και αν δεν είναι καλύτεροι οι αντίπαλοι του, θα φροντίσει ένας διαιτητής, ένας επόπτης, ένα τσούρμο αληταράδων οπαδών της άλλης ομάδας, ένας ανεγκέφαλος δικό του οπαδός, ένας αθλητικός δικαστής ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ..... και το "φτιάξτε ομάδα να κερδίζετε χούλιγκαν και διαιτητές" θα διαιωνίζεται ως ατάκα αυτών που τον αδικούν. 

Ακόμα και όταν ο Παναθηναϊκός έφτιαξε ομάδα που ψηφίστηκε ως η καλύτερη του πρωταθλήματος από τους αντιπάλους του και προχώρησε στην Ευρώπη όσο κανείς άλλος έχοντας να αντιμετωπίσει μεγαθήρια..... στο τέλος της χρονιάς κατέληξε δεύτερος.... Πάλι δεν είχε καταφέρει να κερδίσει διαιτητές, επόπτες, χούλιγκαν και αθλητικούς δικαστές.... Αυτή δυστυχώς είναι και θα είναι η μοίρα του, όσο αρνείται (είτε γιατί δεν θέλει, είτε γιατί δεν μπορεί) να γίνει "παραγκάρχης" στη θέση των "παραγκαρχών" αμαυρώνοντας την ιστορία του, για έναν τίτλο και κάποια πολλά εκατομμύρια από το Champions League. 

Σαφέστατα και η ομάδα βρίσκεται σε "κακό φεγγάρι", οι λίγοι καλοί και έμπειροι που υπάρχουν στο ρόστερ γίνονται στόχος των αντιπάλων (κλωτσιές, αγκωνιές, ύβρεις) και των διαιτητών (κάρτες), χωρίς να τους προφυλάσσει κανείς.....και ποιος θα μπορούσε άλλωστε αφού διοικείται από ένα τσούρμο ανίκανους μισθοφόρους. 

Δύο αναγκαστικές αλλαγές στα πρώτα 20 λεπτά, δολοφονικό τάκλιν στον νεαρό ταλαντούχο Μπουζούκη για να είναι η τρίτη, κεφαλιά στον αρχηγό Κουρμπέλη που μένει στο γήπεδο με τα αίματα να τρέχουν, ανύπαρκτα οφσάιντ και έχεις τον κάθε ηλίθιο, που δεν έχει κατανοήσει σε ποια κατάσταση βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, πως είναι θαύμα που δεν συγκατοικεί στη βαθμολογία με αυτούς που παλεύουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό, αλλά με αυτούς που διεκδικούν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, να ασκεί κριτική στον προπονητή....Δηλαδή τι ήθελες βρε μαλάκα να είχε καταφέρει ο Δώνης ή όποιος Δώνης με αυτό το υλικό? 

Τη μία αγωνιστική σου φταίει που παίζει ο γιος του, την επόμενη πως δεν παίζει ο Εμμανουηλίδης, την μεθεπόμενη που χρησιμοποιεί τους ανέτοιμους Μουνιέ, Αλτμαν..... ΑΥΤΗ την αγωνιστική τι σκατά σου φταίει? Που τραυματίστηκαν και αποχώρησαν στο 20λεπτο 2 από τους καλύτερους παίκτες του και δεν είχε να τους αντικαταστήσει με καλύτερους? Που να τους βρει ρε? Στα γαριδάκια ΜΠΟΖΟ? Πως στο διάολο ξέχασες το μείον 6? Την απαγόρευση μεταγραφών? Το ακατάλληλο Κορωπί? Την διοικητική-οικονομική αβεβαιότητα? Τις γαμημένες διαιτησίες? Το άδειο ΟΑΚΑ? Τους εξαφανισμένους ΛΕΦΤΑΔΕΣ που σου έταξαν "Διώξε τον Βαρδινογιάννη και εμείς είμαστε εδώ"? 

Νιώθεις ρε? Καταλαβαίνεις πως η ομάδα ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΥΘΥΝΗ, είναι στο χείλος του γκρεμού και εξαρτάται από το αν θα κοιμηθεί καλά ο ξεφτίλας Αλαφούζος και θα πληρώσει το πρωί τις υποχρεώσεις του ή θα γίνεις μια γλυκιά ανάμνηση, γεμάτη με βίντεο επιτυχιών, επί των χρόνων ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕΣ? 

Είσαι εσύ άξιος να μιλάς σήμερα για τον Χρήστο Δώνη ή τον Βέργο ή τον Μαυρομάτη, αν πρέπει να παίζουν στον Παναθηναϊκό, όταν μέχρι και σήμερα μνημονεύεις απαξιωτικά παίκτες που πήραν πρωτάθλημα, κόντρα σε όλους και όλα....μέχρι και κόντρα σε σένα? Άραξε ρε στην γωνία σου και αν δεν μπορείς να είσαι δίπλα στην ομάδα, τουλάχιστον μην κάνεις ότι κάνεις εδώ και 20 χρόνια....ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣ!!!

Επαναστάτη της φακής, που ανακάλυψες φέτος πως η στήριξη στην ομάδα είναι στήριξη στον κηφήνα Αλαφούζο, αλλά 6 χρόνια τώρα βαρούσες παλαμάκια στις ΓΣ της παναθηναϊκής συμμορίας, έβαφες κάγκελα και αγόραζες εισιτήρια διαρκείας σε κερκίδες της Λεωφόρου που δεν υπήρχαν.....ΔΕΝ ΣΕ ΛΑΜΒΑΝΩ ΥΠΟΨΗ ΜΟΥ......ήσουν, είσαι και θα είσαι ΠΟΥΘΕΝΑΣ!!!

Την ομάδα την στηρίζουν όσοι διαθέτουν 2 δράμια μυαλό και καταλαβαίνουν πως όσα έχει πετύχει μέχρι σήμερα, είναι ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ και όχι τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ όπως θεωρείς εσύ τους 34 βαθμούς στο γήπεδο, με παιδιά από την Κ19, έμπειρους επιρρεπείς στους τραυματισμούς, διοίκηση ανύπαρκτη και κόντρα διαιτησία..... 

Και έχε υπόψη σου, στις ήττες εγώ πονάω περισσότερο από εσένα ρε ΥΠΟΚΡΙΤΗ, γιατί εγώ ποτέ δεν παρακάλεσα να χάσει η ομάδα μου, ώστε να τρέξουν διοικητικές εξελίξεις που εξυπηρετούσαν την τσέπη μου..... ΕΣΥ το έκανες και μη νομίζεις πως το ξεχάσαμε....για αυτό ΒΟΥΛΩΣΤΟ!!! 

Ρόμπες σαν και εσένα έχουν μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης, από αυτό του Αλαφούζου..... το ότι βρέθηκες συμφεροντολογικά απέναντί του τον τελευταίο χρόνο, δεν σε απαλλάσσει από τις ευθύνες σου ΓΚΕΚΕ? 

Αλέξανδρος


Next
This is the most recent post.
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση
 
Top