Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, όποιος δεν περίμενε πως θα έρχονταν -αργά ή γρήγορα- η ώρα αυτών των οδυνηρών αποτελεσμάτων, να ψάξει να βρει άλλο άθλημα να παρακολουθεί, μιας και από ποδόσφαιρο είναι άσχετος. Εμείς πάντως εδώ, που έχουμε κάποια σχέση, είχαμε προειδοποιήσει.....

Επίσης, όποιος πίστευε πως το όμορφο κλίμα -απόρροια του αναπάντεχα καλού ξεκινήματος- θα κρατούσε για πάντα, ακόμα και όταν θα έρχονταν εμφανίσεις σαν την σημερινή, μάλλον "γεννήθηκε" μόλις τον Σεπτέμβρη και δεν είχε κοινωνική επαφή με Παναθηναϊκούς.... 

........ξέρετε αυτούς τους μοναδικούς τύπους, που όσο εύκολο και φυσιολογικό έχουν να φωταγωγήσουν την Αθήνα για ένα διπλό άνευ σημασίας στο Καραϊσκάκης, άλλο τόσο εύκολο έχουν μετά από μια ισοπαλία (με την Ιεράπετρα) ή μια ήττα (με τον ΟΦΗ)  να φέρουν την καταστροφή και να "κόψουν" το γήπεδο απογοητευμένοι. 

Τα έχουμε δει αυτά.... έχουμε δει μέχρι να "καίνε" διαρκείας γιατί δεν ανανέωσε ο αγαπημένος (καθ υπόδειξη των αρδ) ή να απέχουν από το γήπεδο γιατί η διοίκηση πήρε παίκτη που νωρίτερα είχε φορέσει την φανέλα του γαύρου..... ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΟΛΑ....σιγά μη μασήσουμε από την σημερινή ισοπέδωση των πάντων. 

Ας εκμεταλλευτούμε αυτή την ήττα ως ευκαιρία να απαλλαγούμε από τους υποκριτές, ΠΟΥ ΟΣΟ Η ΟΜΑΔΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΤΖΗΔΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥΣ..... ήταν η ομάδα που χαίρονταν να βλέπουν, ήταν το θαύμα του Δώνη και των μωρών του, ήταν η αιτία να γυρίσουν στο γήπεδο, ήταν η γλυκιά ανάμνηση της νιότης τους, τότε που αγωνίζονταν μόλις 3 ξένοι στο πρωτάθλημα. 

Τώρα που έχασε (έστω και αν κοιμήθηκε ο Θεός μέχρι να γίνει το 2-1 που φυσιολογικά στη συνέχεια απογοήτευσε τα παιδιά και παραδόθηκαν), πρώτο τους μέλημα είναι ποιον θα χρεώσουν για την ήττα....τον Βύντρα? Τον Σάντος? Τον Πεσέιρο? Τον υιό Δώνη? Κάποιον τέλος πάντων..... 

.............αρκεί να μην κάνουν το αυτονόητο, αυτό που θα όφειλαν, αν πίστευαν όσα έγραφαν εδώ και 3 μήνες.... να στηρίξουν τα νέα παιδιά και τον προπονητή, που παρά τις συνθήκες που βρήκαν το καλοκαίρι, με μοναδικό όπλο το ταλέντο τους, μας επιτρέπουν να αισιοδοξούμε για μια θέση στην 1η πεντάδα και όχι απλά να περιμένουμε την οριστικοποίηση ενός (αναμενόμενου για πολλούς),  εξευτελιστικό υποβιβασμό. 

Λοιπόν θα το γράψω για άλλη μια φορά...το φυσιολογικό είναι οι ήττες σαν την σημερινή, το αφύσικο ήταν οι 25 βαθμοί στο χορτάρι σε 13 αγωνιστικές......

Η σημερινή ήττα, όπως φαίνεται δεν αλλάζει τίποτα στην βαθμολογία...Πέμπτοι ήμασταν (παρά το μείον 6), πέμπτοι θα παραμείνουμε.....ζωντανοί στο κυνήγι για ένα εισιτήριο Ευρώπης, ώστε να σβήσουμε την ποινή του μονοετούς αποκλεισμού. 

Πέμπτοι έχοντας παίξει και τα 4 ντέρμπι  (παοκ, ολυμπιακό, αεκ, αρη) τα 3 μάλιστα εκτός, με απολογισμό μόλις μία ήττα.... όταν οι περισσότεροι από αυτούς που στήνουν σήμερα την ομάδα στον τοίχο, είχαν προδικάσει πως το συνολικό αποτέλεσμα, θα ήταν 4 ήττες!!!!

Λοιπόν για να μην το κουράζουμε πολύ, αυτή η ομάδα χρειάζεται από τους φιλάθλους της γερό στομάχι και κυρίως γνώση των πραγματικών συνθηκών που επικρατούν εδώ και 14 μήνες στον Παναθηναϊκό.....δεν χρειάζεται πανηγυριτζήδες για τις νίκες....αν είστε τέτοιοι, κάνετε υπομονή από τα σπίτια σας, μακριά όμως από τους τοξικούς υπολογιστές σας, μέχρι να αλλάξει η κατάσταση......μέχρι να μπορούμε να σας υποσχεθούμε μόνο ΝΙΚΕΣ!!!

Αφήστε εμάς τους υπόλοιπους, που έχουμε πιστέψει κάθε λέξη που έχουμε πει ή έχουμε γράψει αυτούς τους 3 μήνες για την προσπάθεια του Δώνη και των παιδιών, να στεναχωριόμαστε αλλά παράλληλα και να χαιρόμαστε να βλέπουμε την  προσπάθεια αναγέννησης που επιχειρείται. 

Μια πολύ δύσκολη προσπάθεια, που εύκολα μπορεί να καταλάβει και ο πιο χαζός ώστε να μην κράζει, αν αναλογιστεί πως με μόλις 2 τραυματισμούς (Γιόχανσον, Κουλιμπαλι), είναι τόσο φτωχό το ρόστερ, που αλλάζει όλη η εικόνα της ομάδας. Σε ένα παιχνίδι που πάλι είχαμε την κατοχή (60-40), καταφέραμε να κάνουμε ελάχιστες φάσεις, ενώ κάθε επίθεση των μετρίων ως κακών παικτών του ΟΦΗ ήταν κίνδυνος θάνατος. 

Και όμως, για όλη αυτή την εικόνα....έφταιγε αποκλειστικά ο υιός Δώνης....κανείς άλλος, τι και αν όλοι είχαν απόδοση κάτω του μηδενός....Είπαμε βρήκαμε τον νέο αποδιοπομπαίο τράγο..... που ο κάθε σαλτιμπάγκος προπονητής της εξέδρας και του πληκτρολογίου, βγάζει το κόμπλεξ του......αναθεματίζοντας την τύχη του, που δεν είχε και αυτός μπαμπά προπονητή, να έχει μείνει στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου!!!!

Το 90% αυτών, που δεν τους διάλεγαν να παίξουν στο διπλό πάνω γειτονιά-κάτω γειτονιά ούτε οι φίλοι τους, δηλώνουν πως δεν έκαναν καριέρα λόγω τραυματισμού ή λόγω των "κυκλωμάτων" που λυμαίνονται το ποδόσφαιρο..... και έτσι........είτε έγιναν κουράδες δημοσιογράφοι, είτε κουράδες φίλαθλοι, να βρίζουν αυτούς που κατάφεραν να παίξουν ποδόσφαιρο και μάλιστα να βγάζουν λεφτά από αυτό. Αυτοί είμαστε..... 

Και περιμένετε μετά να γράψω για το παιχνίδι? Τι να γράψω? Στο 1ο ημίχρονο το 2-1 είναι μαγική εικόνα, ο διαιτητής σφύριζε όπως γούσταρε (όπως και με Άρη), οι απουσίες κόστισαν και για πρώτη φορά φέτος, αφήσαμε τα προβλήματα και τον εκνευρισμό να μας καταβάλλουν.... έτσι έγινε το 3-1 και πάλι καλά που δεν έγινε και 4 και 5...... Τώρα βέβαια υπάρχουν και αυτοί (πάντα υπάρχουν) που θα γράψουν με ύφος τρομερά ψαγμένου τύπου.... "το ματς δόθηκε να σωθεί ο ΟΦΗ, γνωστές οι σχέσεις της οικογένειας με τον Μπούση"......

Οι συνθέσεις: 

ΟΦΗ (4-2-3-1): Στρέζος, Δεληγιαννίδης, Παπάζογλου, Ποτουρίδης, Κοροβέσης, Μεγιάδο (92’ Μιχόγεβιτς), Νάστος, Κυριακίδης, Πλατέλλας (85’ Κουτσιανικούλης), Σασί (72’ Παπαστεριανός), Βουό. 

Παναθηναϊκός (3-5-2): Διούδης, Πούγγουρας, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης (83’ Στάικος), Χατζηγιοβάνης, Κάτσε, Κουρμπέλης, Δώνης (63’ Χατζηθεοδωρίδης), Ινσούα (63’ Καμπετσής), Μακέντα, Μπουζούκης. 

ΥΓ. Ήρθε ο άλλος κατά τη διάρκεια του αγώνα, που οι σφυγμοί μου ήταν 1.000 να μου γράψει στη σελίδα του greenmood στο facebook, πόσο δεν αντέχει την εύνοια του Γιώργου Δώνη, στον υιό του....και πως αυτή η εύνοια ευθύνεται για το αποτέλεσμα μέχρι εκείνη την ώρα (2-1)....και επειδή του απάντησα "δεν μας γαμάς βραδιάτικα" παρεξηγήθηκε..... και μου έστειλε μήνυμα πως έχασε πάσα ιδέα........στα αρχίδια μου αδερφέ, κάνε μου τη χάρη και μην ξαναγράψεις. 

Καληνύχτα μας.....



 
Top