Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Χαίρετε κύριοι, αν και δεν είχα καμιά πρόθεση και διάθεση να γράψω κάτι μέσα στο Σαββατοκύριακο, το σημερινό εμετικό πρωτοσέλιδο της φυλλάδας που έχει το θράσος να αυτοπροσδιορίζεται ως η εφημερίδα ΟΛΩΝ των Παναθηναϊκών, με αναγκάζει. 

Τόσο πούστικη συμπεριφορά απέναντι σε έναν πρώην αθλητή του Συλλόγου, που αγαπήθηκε υπερβολικά από τον κόσμο αναγνωρίζοντας την συμβολή του σε δύο νταμπλ, σε μια περίοδο που όλοι μας είχαν ξεγραμμένους, δεν την ανέχομαι!!!

Αυτή η ενορχηστρωμένη "διαρροή" των όρων του συμβολαίου που δεν δέχτηκε ο Λάσμε, εναπόκειται στις μεγαλύτερες αλητείες του επαγγελματικού αθλητισμού. Και όλα αυτά γιατί? Για να δικαιολογήσει η ΚΑΕ στον κόσμο την αποτυχία της να τον ντύσει στα πράσινα? 

Εγώ να δεχτώ πως ο Λάσμε όντως τα είχε βρει σε όλα και τελικώς αρνήθηκε να υπογράψει λόγω του όρου περί χρήσεως απαγορευμένων ουσιών που καλώς ήθελε να βάλει η ΚΑΕ........ αυτό τι σημαίνει? Πως διαγράφεις τα δύο χρόνια προσφοράς και τον ξεφτιλίζεις σε όλο τον κόσμο, αποκαλύπτοντας τους λόγους της διαφωνίας, υπονοώντας πως είναι χρήστης?

Και στο φινάλε, γιατί να μην ένιωσε προσβεβλημένος ο παίκτης με τον όρο που του θέσατε, όταν είχε δώσει δείγματα γραφής επί δύο χρόνια, αγωνιζόμενος στην ομάδα μας και έχοντας περάσει δεκάδες ελέγχους? Μη κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια........ 

Ξεφτίλα σας κύριοι.......αυτές οι συμπεριφορές δεν ταιριάζουν σε άντρες, δεν ταιριάζουν με τα Παναθηναϊκά ιδεώδη. Θα μπορούσατε απλά να ενημερώσετε τον κόσμο πως η υλοποίηση της μεταγραφής δεν έγινε εφικτή λόγω κάποιων απαιτήσεων του παίκτη και όχι να τον διασύρεται ορμώμενοι από μια εγωιστική διάθεση.

Α δεν υπογράφεις? Ε τότε και εγώ θα σε κάνω τόσο ξεφτίλα, που δύσκολα θα βρεθεί ομάδα να σε πάρει.........

...........ξεχνώντας, πως αυτός ο παίκτης ήταν μέλος της ομάδας σου και άρα αν έχει παραβατική συμπεριφορά δεν την απόκτησε σήμερα, την είχε από εχτές, τότε που αγωνιζόταν με την φανέλα της ομάδας σου και κατακτούσε τίτλους......... ανοίγοντας τον ασκό του Αιόλου και δίνοντας το δικαίωμα να υπερασπιστούν οι αντίπαλοί σου, πως τότε κατέκτησες τίτλους έχοντας χρησιμοποιήσει αθέμιτα μέσα.

Μα μια στάλα μυαλό δεν έχετε ρε ξεφτίλες? 

Δυστυχώς για την Παναθηναϊκή οικογένεια μυαλό έχετε, απλά είστε τόσο σκατόψυχοι..... που προκειμένου να το παίξετε πως εσείς είστε οι καλοί, δεν διστάσατε ποτέ να ξεφτιλίσετε όποιον βρέθηκε στο δρόμο σας και δεν πήγε με τα νερά σας. 

Αλέξανδρος




 
Top