Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Χαίρετε κύριοι, το σημαντικότερο φιλικό της περιόδου έδωσε εχτές ο Παναθηναϊκός μας με την Ουντινέζε και παρότι δεν ήταν "άσχημος" δεν απέφυγε την ήττα (1-2), κυρίως λόγω των επιπόλαιων λαθών της άμυνας. 

Ο συγκεκριμένος αγώνας διεξήχθη με σκοπό να δοκιμαστούν οι έντεκα (για πρώτη φορά μαζί), που θα αντιμετωπίσουν την Μπριζ στον αγώνα της χρονιάς. Το συμπέρασμα? Έχουμε σοβαρό πρόβλημα και οι μέρες για να διορθωθούν τα κακώς κείμενα είναι λίγες.

Εννοείται πως σε ένα τέτοιο παιχνίδι το τελευταίο που απασχολεί έναν σκεπτόμενο φίλαθλο είναι το σκορ...... ακόμα και αν η ομάδα μας είχε κάνει το 1-2, 3-2 δεν θα μπορούσε κανείς να παραβλέψει τα αστεία γκολ που δεχθήκαμε ή το πρόβλημα ανάπτυξης που υπάρχει και βγάζει μάτια, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Σωτήρη Νίνη.  

Ο Αναστασίου στον αγώνα πρόβα τζενεράλε επέλεξε τους: Κοτσόλης, Βέμερ, Πράνιτς, Ταυλαρίδης, Σάντσεθ, Λαγός, Ζέκα, Ατζαγκούν, Νίνης, Καρέλης, Μπεργκ. 

Οι συγκεκριμένοι έντεκα -παρά την εκνευριστική χαμηλή απόδοση ορισμένων- είχαν δεχτεί ένα αστείο γκολ (θεωρώ πως φέρουν ευθύνη οι Ταυλαρίδης-Κοτσόλης) και είχαν σημειώσει  ένα πανέμορφο γκολ μετά από άψογη συνεργασία των Λαγού-Μπεργκ και εκπληκτικό τελείωμα του τελευταίου. 

Αδύναμοι κρίκοι αυτής της προσπάθειας (μέχρι το 60ο λεπτό) οι Ατζαγκούν, Λαγός, Βέμερ, κατώτεροι των προσδοκιών μας οι Ταυλαρίδης, Ζέκα, Πράνιτς, Μπεργκ (με εξαίρεση τη φάση του γκολ), σε ικανοποιητικό επίπεδο οι Νίνης, Σάντσεθ και Καρέλης (αν τελικά φύγει θα είναι μεγάλη απώλεια.....μεγαλύτερη από αυτές των Καρνέζη, Φιγκερόα, Μαυρία, Αμπέϊντ, Καπίνο).

Από το 60ο λεπτό και μετά, όπου και πραγματοποιήθηκαν οι αλλαγές Κουτρουμπής αντί Σάντσεθ, Τριανταφυλόπουλος αντί Λαγού, Λουντ αντί Ατζαγκούν, Πέτριτς αντί Νίνη και Καλτσά αντί Καρέλη...... χάθηκε η μπάλα. Περισσότερες πιθανότητες υπήρχαν να γίνει το 1-2 (έγινε τελικά στο 76) παρά να προηγηθούμε......μάλιστα λόγω της αστοχίας των Ιταλών αποφεύχθηκε το 1-3 σε δύο περιπτώσεις, ενώ ατυχήσαμε ώστε να ισοφαρίσουμε στις καθυστερήσεις, στην φάση της κεφαλιάς του Λουντ. 

Με δεδομένη την απουσία του Εσσιέν (ελπίζουμε να ισχύει το χρονοδιάγραμμα της επιστροφής του) από το κέντρο του γηπέδου, δεν έχουμε την δυνατότητα να αλλάξουμε ΚΑΙ τους δύο που αγωνίστηκαν εχτές (Λαγό, Ατζαγκούν), έτσι θα πρέπει να "βολευτούμε" με την αντικατάσταση του Ατζαγκούν από τον Λουντ και ίσως την τοποθέτηση του Κουτρουμπή δίπλα του. 

Από εκεί και πέρα, θεωρώ επιτακτική ανάγκη για το παιχνίδι της Λεωφόρου με την Μπριζ, την επιστροφή κάτω από τα δοκάρια του Στιλ, την μετατόπιση του Ζέκα στο δεξιό άκρο της άμυνας (μόνο για τα παιχνίδια με Μπριζ και μέχρι να ενσωματωθεί πλήρως ο Βέμερ), την παραμονή του Πράνιτς στο αριστερό άκρο, την καθιέρωση των Σάντσεθ, Ταυλαρίδη στο κέντρο της άμυνας, την συμμετοχή στο βασικό σχήμα των Λαγού ή Κουτρουμπή, Λουντ, Καλτσά, Νίνη για το κέντρο και προωθημένους τους Μπεργκ, Καρέλη.  

Και εννοείται.....ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ!!!! 

ΥΓ1. Το αρμόδιο όργανο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου θα κρίνει σήμερα την τύχη της προσφυγής του Παναθηναϊκού κατά του Ολυμπιακού με αφορμή τις εκκρεμότητες που υπάρχουν με δικαιοσύνη. 

Προ αρκετών ημερών οι πράσινοι είχαν καταθέσει έναν φάκελο στον οποίο είχαν συμπεριλάβει ό,τι στοιχεία και αναφορές υπάρχουν για εμπλοκή των ερυθρολεύκων και του προέδρου τους στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης». 

Οι πράσινοι με την προσφυγή αυτή ουσιαστικά έχουν ως στόχο να πάρουν αυτοί τη θέση του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ. 

Πρέπει να επισημάνουμε ότι όποια ομάδα «ηττηθεί» στην σημερινή διαδικασία, στην οποία θα προεδρεύσει ο γγ. της UEFA Τζιάνι Ινφαντίνο, έχει δικαίωμα προσφυγής στο CAS. 

ΥΓ2. Το "νταβατζιλίκι" ορισμένων δεν λέει να σταματήσει. Είναι ανεπίτρεπτο σε αυτή την περίοδο της οικονομικής κρίσης, κάποιοι να "ματώνουν" οικονομικά για να παρακολουθήσουν την ομάδα τους και κάποιοι να τρέφονται με το "αίμα" αυτών, πουλώντας μάλιστα υπέρμετρη Παναθηναϊκοφροσύνη!!!

Αλέξανδρος


 
Top