Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, μη έχοντας δει το παιχνίδι, αυτή τη φορά δεν θα υπάρξει καν ένας πρόλογος δικός μου πριν αναδημοσιεύσω κείμενο από το OnSports. Η ήττα μα γνώμονα τις μέχρι σήμερα εμφανίσεις μας, από την καλύτερη ομάδα της Euroleague, δεν αποτελεί έκπληξη.... αυτό που δεν αντέχεται είναι το πόσο εύκολα φτιάχνουν διαφορές οι υπόλοιπες ομάδες απέναντί μας.....

Υπάρχουν ήττες και ήττες, αλλά αυτές με "κάτω τα χέρια" εκνευρίζουν περισσότερο....  

Από το OnSports 

Πέρα από την ήττα και τη μεγάλη διαφορά, το χειρότερο ενδεχομένως ήταν ότι οι «πράσινοι» εμφανίστηκαν δίχως νεύρο και διάθεση να παλέψουν σε μια πολύ δύσκολη έδρας. Κάπως έτσι οι γηπεδούχοι από τα μισά της δεύτερης περιόδου έφεραν το ματς στον ρυθμό τους και μετέτρεψαν από πολύ νωρίς το ματς σε… τυπική διαδικασία. Η Φενέρ τελείωσε το ματς, έχοντας 12/29 τρίποντα, την ώρα που οι παίκτες του Πιτίνο πέτυχαν μόλις 4/18! Ουσιαστικά, οι «πράσινοι» άντεξαν μέχρι το 13ο λεπτό, καθώς από εκεί και πέρα η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς χωρίς να χρειαστεί να πιάσουν κάποια φοβερή εμφάνιση έστειλαν τη διαφορά ακόμα και στο +28!

Η εξέλιξη του αγώνα

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι κι η άμυνα ζώνης που έπαιξε στα πρώτα λεπτά είχε αποτέλεσμα, ενώ μπροστά ο Βουγιούκας έδωσε πολύτιμες λύσεις. Οι γηπεδούχοι, όμως, βρήκαν τις απαντήσεις και ξεκίνησαν με 4/6 τρίποντα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μην επιτρέψουν στους «πράσινους» να ξεφύγουν.

Για την ακρίβεια οι παίκτες του Ομπράντοβιτς χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρουν ανέτρεψαν την κατάσταση, με το «τριφύλλι» να αντέχει μέχρι το 13ο λεπτό, όταν μείωσε σε 25-24 (13’). Από εκεί και πέρα ήρθε η… κατάρρευση! Οι «πράσινοι» τα έκαναν όλα λάθος σε άμυνα κι επίθεση, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να κυριαρχήσουν απόλυτα και να «τρέξουν» επιμέρους 23-5!

Η εικόνα του Παναθηναϊκού ήταν τόσο κακή που η… διακοπή του ημιχρόνου έμοιαζε με βάλσαμο για να μπει ένα «φρένο» στη φόρα που είχε πάρει η Φενέρ. Οι γηπεδούχοι, πάντως, συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο μέρος κι έφτασαν τη διαφορά στο +23 (61-38 στο 26’), με τον Μέλι να μετράει 4/4 τρίποντα!

Το «τριφύλλι» αδυνατούσε να σκοράρει, την ώρα που οι γηπεδούχοι ήταν άκρως αποτελεσματικοί έξω από τα 6μ75! Μάλιστα, μετά από ένα προσωπικό ρεσιτάλ του Γκριν η διαφορά έφτασε στο +26 (72-46 στο 32’), ενώ λίγο αργότερα η Φενέρ προηγήθηκε με 78-50 (36’).

Τα δεκάλεπτα: 24-18, 48-29, 63-46, 85-66.





 
Top