Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, εδώ και μέρες με τρώνε τα δάχτυλά μου να ξεκινήσουν να πληκτρολογούν για τα τελευταία σημαντικά γεγονότα, αλλά δεν το έκαναν, περιμένοντας την επίσημη αντίδραση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός!!!

Πριν λίγο με χαρά διάβασα, πως ο φάκελος που εξηγεί με κάθε λεπτομέρεια "έργα και ημέρες" της εγκληματικής οργάνωσης που έχει "κλέψει" τις Κυριακές των απανταχού Ελλήνων φιλάθλων, οπότε θα καταθέσω και εγώ την ταπεινή μου άποψη. 

Κύριοι, ακόμα και αν τις τελευταίες ημέρες έχετε βομβαρδιστεί από πληρωμένα άρθρα που καταλήγουν στο συμπέρασμα πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης και σε προέκταση ο Ολυμπιακός βγήκαν αλώβητοι από αυτή την ιστορία, μην τους πιστεύετε!!! 

Ακόμα και αν η UEFA για τους χ,ψ, λόγους...... αντικειμενικούς ή υποκειμενικούς, δεν αποφασίσει να τους απαγορεύσει να αγωνιστούν στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα -κάτι που θα σημάνει αυτομάτως την συμμετοχή του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Champions League- η ζημιά που έχει υποστεί το πρεστίζ του Ολυμπιακού και του ιδιοκτήτη του, στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, είναι ανεπανόρθωτη!!!

Δεν θα υπάρξει αποτέλεσμα του Ολυμπιακού που να μην αμφισβητηθεί. Στις έδρες των ομάδων που θα αγωνίζεται, το καλαμπούρι που θα γίνεται στις κερκίδες θα είναι ατελείωτο. Οι καυστικές-χλευαστικές ατάκες, που θα εκστομίζονται από τους φιλάθλους για την "καθαρότητα" του Συλλόγου του Πειραιά, θα συγκεντρωθούν και θα δημιουργηθεί ένα βιβλίο ενάντια στην κατάθλιψη, που μαστίζει την κοινωνία μας. 

Επιπλέον το ηχηρό μήνυμα, "μέχρις εδώ ήταν η ασυδοσία", που τους έστειλε η δικαιοσύνη, θα τους αποτρέψει από την σκέψη να συνεχίσουν να βιάζουν το Ελληνικό ποδόσφαιρο, με μοναδικό μέλημα την κατάκτηση κάλπικων τίτλων και την εισροή δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ στην τσέπη τους. 

Η δική μου άποψη είναι πως τελικά θα υπάρξει από την UEFA περαιτέρω τιμωρία στον Ολυμπιακό και εν μέρει θα αποκατασταθεί το αίσθημα δικαίου στους Έλληνες φιλάθλους. Μπορεί όπως έγραψε κάποιος φίλος αυτή η τιμωρία να συσπειρώσει τα πρόβατα γύρω από τον αρχιτσοπάνη (έβγαλαν και ανακοίνωση), αλλά να είστε σίγουροι κύριοι, πως ο τσοπάνης δεν εκτρέφει πρόβατα αν δεν έχει να κερδίσει. 

Αν υποθέσουμε πως η UEFA αποφασίσει τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μέχρι να αποδειχτεί τελεσιδίκως πως δεν έχει σχέση με την εγκληματική οργάνωση, αυτό θα σημάνει την απώλεια δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, που ο Βαγγέλας δεν είναι διατεθειμένος να βάζει από την τσέπη του, για να κερδίζει τίτλους χωρίς αντίκρισμα. 

Σήμερα που είναι νωπή η απόφαση και που δεν του έχει στοιχίσει ακόμα κάτι..... μπορεί να λέει πως "θα παραμείνω Πρόεδρος και για 20 χρόνια θα παίρνω πρωτάθλημα"..... αλλά η καρδούλα του το ξέρει. Άπαξ και κλείσει η κάνουλα με τα εκατομμύρια, σε χρόνο dete θα πηδήξει από το καράβι, αφήνοντας τους αρουραίους σύξυλους να αναζητούν τον νέο Σαλλιαρέλη!!! 

Θα πει και ένα συγκινητικό "φεύγω γιατί με πολεμάνε", θα κλάψουν τα πρόβατα παρακαλώντας να αναθεωρήσει, αλλά στο τέλος θα αποσυρθεί στην πανάκριβη οικία του, να αναρωτιέται τι έφταιξε. Και εκεί θα καταλήξει στο συμπέρασμα πως ευθύνεται η πλεονεξία του..... που δεν του έφτανε να κλέβει το πρωτάθλημα, αλλά ήθελε να ορίζει και ολόκληρη τη βαθμολογία της Super League.... βγάζοντας μάλιστα και το κατιτίς του, ποντάροντας σε συγκεκριμένα αποτελέσματα. 

Αλλά ακόμα και αν δεν γίνει έτσι..... σας το έγραψα παραπάνω, είναι τέτοια η ξεφτίλα, που έχουν τελειώσει από το ποδόσφαιρο, Ολυμπιακός και Μαρινάκης......τουλάχιστον στην συνείδηση όλων των υπολοίπων (πλην φανατικών προβάτων) που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο.

Κλείνοντας, θέλω να γράψω πως όλοι οι υγιείς φίλαθλοι επιβάλλεται να απονείμουν τα εύσημα σε ανακριτή και εισαγγελέα, που παρά την εμφανή τρομοκράτηση που έχουν υποστεί από την εγκληματική οργάνωση όλο αυτό το χρονικό διάστημα που χειρίζονται την υπόθεση, δεν υπέκυψαν και "τελείωσαν" από το ποδόσφαιρο, αυτούς που με θρασύτητα πίστευαν πως μπορούν για μια ζωή να είναι οι ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ!!! 

Αλέξανδρος


 
Top