Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, όπως θα έχετε παρατηρήσει το τελευταίο διάστημα η στάση του Greenmood απέναντι στην διοίκηση της ΠΑΕ, έχει "μαλακώσει". 

Αυτή η στάση δεν είναι αποτέλεσμα συνδιαλλαγής, αλλά  αναγνώρισης τους σωστού μεταγραφικού σχεδιασμού των κυρίων Αλαφούζου-Φύσσα-Βόκολου, που γεννούν αισιοδοξία σε εμάς και σε όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού για την αγωνιστική περίοδο 2015-16, κάτι που δεν συνέβη τα δύο προηγούμενα χρόνια (με μικρές ενστάσεις όπως οι αποδεσμεύσεις Ρισβάνη, Ντίνα ή η παραμονή των Πέτριτς, Πράνιτς).

Πολλοί φίλοι Παναθηναϊκοί, που τα προηγούμενα χρόνια απειλήθηκαν, χλευάστηκαν, προπηλακίστηκαν, επειδή στήριζαν τις κινήσεις παλιότερων διοικήσεων θα επιθυμούσαν να παραμείνουμε στα "χαρακώματα" απαξιώνονοντας ακόμα και τις καλές ομολογουμένως κινήσεις της διοίκησης, από γινάτι........

..........όπως και πολλοί άλλοι, που τα τελευταία χρόνια θεωρούν αποκλειστικό τους δικαίωμα την υπεράσπιση της διοίκησης, θα περίμεναν πως θα παραμέναμε στα "χαρακώματα" καταγγέλλοντας τους πάντες και τα πάντα, μιμούμενοι την στάση τους, τότε που πριν καν δουν έναν παίκτη τον είχαν βαπτίσει "παλτό" και "λίγο" για τον Παναθηναϊκό που "ονειρεύονταν", μόνο και μόνο για να μην πιστώσουν κάτι καλό στην διοίκηση που αντιπολιτεύονταν. 

Εμείς ανήκουμε σε μια άλλη "κάστα" Παναθηναϊκών...... αυτή των ανιδιοτελών και αντικειμενικών. Που επικροτούν τα σωστά και καυτηριάζουν τα λάθος. Που μη έχοντας συνδιαλλαχτεί με πρόσωπα ή διοικήσεις, μπορούν ελεύθερα να εκφράζουν τις απόψεις τους, χωρίς να φοβούνται αν θα στεναχωρήσουν τον "ευεργέτη" τους. Που δεν έχουν καμιά βλέψη να γίνουν διοίκηση ή να διαδεχτούν σε υπαλληλικές θέσεις, τους σημερινούς υπαλλήλους της ΠΑΕ. 

Για αυτό την ίδια ώρα που επικροτούμε τον αγωνιστικό σχεδιασμό της διοίκησης, ταυτόχρονα την εγκαλούμε για μια σειρά θεμάτων, που δημιουργούν σκιές. 

Στη διαμάχη της ΕΠΟ με την ΕΠΣ Θεσσαλίας, τρεις από τις ομάδες που θα αγωνιστούν στα Ευρωπαϊκά κύπελλα (Ολυμπιακός, Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης) έσπευσαν να παραστούν ως "συνήγοροι" της ΕΠΟ, ενώ εμείς και ο ΠΑΟΚ αρνηθήκαμε να παραστούμε παρότι προσκληθήκαμε.

Αυτές οι τρεις ομάδας εντελώς τυχαία, έχουν στις διοικήσεις τους άτομα που διώκονται από τη δικαιοσύνη και όπως πολύ σωστά ανέδειξε το sdna.gr, με βάση το καταστατικό της UEFA θα κινδύνευαν με αποκλεισμό, αν και εφόσον η ΕΠΟ ή οι ομάδες που έχουν έννομο συμφέρον (Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Πλατανιάς) ενημέρωναν την UEFA για αυτές τις διώξεις.

Για την στάση των υπόλοιπων διοικήσεων δεν με ενδιαφέρει, όμως η δική μας έκανε τα πρέποντα προκειμένου να προασπίσει τα συμφέροντα της ομάδας μας? 

Θέλω να πιστεύω πως έχει πράξει τα δέοντα και δεν έχει κάνει την "πάπια" έχοντας να κρύψει κάτι, που αυτόματα θα δημοσιοποιήσουν οι απέναντι. Δεν μπορώ να φανταστώ καν πως υπάρχει μια ιδιότυπη omerta με τον βασικό κατηγορούμενο για τον βιασμό του Ελληνικού ποδοσφαίρου και της Ελληνικής κοινωνίας γενικότερα. 

Κλείνω αυτό το θέμα ελπίζοντας πως σύντομα θα δοθούν απαντήσεις από την ΠΑΕ ή ακόμα καλύτερα θα δοθούν απαντήσεις από τον ίδιο τον αποκλεισμό των συγκεκριμένων ομάδων, από την UEFA. 

ΥΓ. Μεγάλη πίκρα εχτές από την ομάδα μπάσκετ...... η ευθύνη για την φετινή αποτυχημένη χρονιά, βαραίνει αποκλειστικά τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. 

Αλέξανδρος




 
Top