Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Με κατηγορίες σε επτά (7) άτομα μέλη της ΕΠΟ, δύο (2) της Επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ, δύο (2) της ΚΕΔ και έξι (6) διαιτητών, (την λίστα συμπληρώνουν ακόμη 12 παίκτες κι 1 προπονητής, 3 της Football Leaque συν ο Μαρινάκης), εξακολουθεί να πιστεύει κανείς ότι δεν είναι εγκληματική οργάνωση;

Οι μόνοι που μπορεί να μην το πιστεύουν (ή να κάνουν πως δεν το πιστεύουν είναι η σωστή έκφραση) είναι οι γαύροι. 

Οι οποίοι παρόλο που γνωρίζουν βαθιά μέσα τους (τα βλέπουν δεν είναι τόσο βλάκες) ότι όλα είναι στημένα, εξακολουθούν να λένε το αντίθετο ή ακόμη και το εξωφρενικό "καλώς καμωμένα κι αγγελικά πλασμένα". Τους αρκεί να κερδίζουν και δεν τους νοιάζει τίποτε άλλο. Το χειρότερο γι αυτούς; Με όποιο τρόπο και με κάθε μέσο.

Κάνοντας μια προσπάθεια να μπω στην λογική τους, τους κατανοώ. Εξυπακούεται όμως πως ΔΕΝ την αποδέχομαι. Σαν γαύροι δεν μπορούν να παραδεχθούν την αλήθεια, γιατί έτσι, είναι σαν να ομολογούν ότι η μονίμως ευνοημένη ομάδα είναι η δική τους και αρκετά απ τα πρωταθλήματα τους πέτσινα. Αυτά δηλαδή που τους λέμε είκοσι χρόνια τώρα κι αυτοί ως απάντηση κάνουν το άσπρο μαύρο για να μας στείλουν στο τρελάδικο.

Όταν λοιπόν έχεις συνολικά 17 άτομα που μπορούν με τον ένα ή άλλο τρόπο να επηρεάσουν την Εφέσεων, είναι αδύνατον να περιμένουμε απ την επιτροπή της ΕΠΟ, να  βγάλει καταδικαστική απόφαση  για την Βέροια.

Δεν πρέπει εννοείται να παραβλέπουμε ότι, η συγκεκριμένη τριμελής επιτροπή δικαστών που θα επανεξετάσει την υπόθεση, είναι υπάλληλοι της ΕΠΟ...αλίμονο δηλαδή να δαγκώσουν το χέρι που τους ταΐζει. Ακούγεται βέβαια ότι υπάρχει έντονη διαφωνία μεταξύ τους αλλά αυτό δεν θα παίξει κανένα ρόλο στην τελική τους απόφαση. Είναι υποχρεωμένοι να υποκύψουν.

Για την ιστορία να θυμίσω ότι, ο συνταξιούχος δικαστής και πλέον νέος ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Πετρόπουλος δεν είχε ασκήσει πειθαρχική δίωξη, θεωρώντας πως δεν προκύπτουν στοιχεία κατά του Μαρινάκη, δεχόμενος έτσι το σκεπτικό της πρωτοβάθμιας πειθαρχικής επιτροπής η οποία αθώωνε την Βέροια. 

Δεν άσκησε έφεση βέβαια, αρνούμενος να δεχθεί οποιοδήποτε στοιχείο είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας βάσει των ερευνών του ανακριτή κου Γεώργιου Ανδρεάδη.

......Όμως νέες μαρτυρίες ήρθαν στο φως.......

Η υπόθεση ξανάνοιξε όταν ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Παναγιώτης Καρράς κι όχι ο Κωνσταντίνος Πετρόπουλος που ήταν τότε εκτός Αθηνών (ναι το πιστέψαμε), άσκησε έφεση κατά της απόφασης της πρωτοβάθμιας πειθαρχικής επιτροπής της Super Leaque. 

Ίσως αυτό να έγινε και κάτω απ την πίεση των νέων αποκαλύψεων ή ακόμη όμως και για τα μάτια του κόσμου. 

Προσωπικά κλείνω στο δεύτερο, που αν ισχύει, η απόφαση θα είναι εκ νέου αθωωτική, διότι αν συνέβαινε το αντίθετο θα ήταν πρόκριμα και για τον γαύρο. Κι ο νοών...νοείτω.

Το λάθος όμως ανήκει στην κυβέρνηση διότι κε Κοντονή τι απέγιναν οι τακτικοί αθλητικοί δικαστές; Γιατί κωλυσιεργούμε ή μήπως μείναμε στις εξαγγελίες; Ή οι πιέσεις είναι αφόρητες και οι ψήφοι γλυκοί;  

Μόνο εσείς μπορείτε να το τελειώσετε το θέμα αμέσως.......το αν το θέλετε όμως πραγματικά δεν το γνωρίζω.

ΥΓ. Απ τα τέλη της δεκαετίας του 1980 ίσαμε σήμερα, πέντε πρόεδροι κι όλοι μπλεγμένοι σε σκάνδαλα, απ όπου και να τους ακουμπήσεις λερώνεσαι, μερικοί μάλιστα πέρασαν και τα σίδερα των φυλακών.....άντε λεβέντες μου, μην χαλάσετε αυτή την συνήθεια, πάντα τέτοια βρε!!!

Μα τόσο ήθος ρε παιδιά;........προσωπικά με ξεπερνάει!!!

Gt67


 
Top