Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Χαίρετε κύριοι, έστω και «δύσκολα» πέρασε ο Ολυμπιακός από την αφιλόξενη Καλλονή, βάζοντάς της σχεδόν όσα γκολ είχε δεχτεί συνολικά στις προηγούμενες 14 αγωνιστικές και έτσι βρέθηκε στην κορυφή με έναν αγώνα παραπάνω έχοντας 33 βαθμούς (7 παραπάνω από εμάς).
Το σκορ του ημιχρόνου ήταν 0-1…..αλλά στο δεύτερο ήρθε το πολυπόθητο handicap των τριών και τεσσάρων γκολ, τελειώνοντας τελικά το παιχνίδι με σκορ 0-5. Μένει να δούμε τώρα, πως συμπεριφέρθηκετο κοινό του στοιχήματος.
Σαφώς και αυτό το αποτέλεσμα δεν μπορεί να απασχολεί τον Παναθηναϊκό και τους φιλάθλους του. Εμείςκοιτάζουμε τα δικά μας αποτελέσματα, γιατί αυτά μας στερούν για άλλη μία χρονιά τη δυνατότητα να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Σε μια χρονιά που ο Ολυμπιακός έχει απολέσει τις πρώτες 15 αγωνιστικές 12 βαθμούς, εμείς καταφέραμε (περί κατορθώματος πρόκειται) σε 14 αγωνιστικές να έχουμε απολέσει 16 βαθμούς έχοντας κερδίσει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα!!!
Κοινή ομολογία των φιλάθλων του Παναθηναϊκού, πως για αυτές τις απώλειες ευθύνεται τόσο ο Αναστασίου, όσο και οι παίκτες που απαρτίζουν την άμυνα. Έτσι το βάρος της διοίκησης -που έχει την ευχέρεια άντε να κάνει μια μεταγραφή- έχει πέσει να βρει έναν κεντρικό αμυντικό. Και μπορεί ναενσωματώθηκαν στην ομάδα οι Βόκολος-Φύσσας, λόγω των γνώσεων που αποκόμισαν στην Εθνική ομάδα και κυρίως στον τομέα «Νεαροί Έλληνες και Ταλέντα»….. αλλά τον στόπερ τον ψάχνουμε στοεξωτερικό και σε ηλικία ανάλογη των Πράνιτς, Μέντες, Πέτριτς, Νάνο, τριάντα φεύγα με λίγα λόγια!!! 
Τι κάνει λοιπόν η ΠΑΕ? Βγάζει εισιτήρια για Ισπανία, κλείνει ξενοδοχείο, δίνει και λίγα γιούρο για φαγητό-καφέδες στον Λεωνίδα Βόκολο, ώστε να παρευρεθεί στην αναμέτρηση για το πρωτάθλημα της Β” ΙσπανίαςΝουμάνθια-Λούγκο, να παρακολουθήσει τον 32χρονο στόπερ Χουάνμα της γηπεδούχου. Τελικό σκορ 6-6…….. και πάμε για άλλα. Αρκεί τα άλλα να μην είναι επιπέδου Γκαλίτσιου…..
Όπως φαίνεται λόγω της διάλυσης της Νίκης Βόλου, τη λύση στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα θα την δώσει ένα δικό μας παιδί, που αδικαιολογήτως παραχωρήθηκε το καλοκαίρι. Ο Μαρινάκης. Για τις άλλες θέσεις που χωλαίνει η ομάδα και έχουν καπαρωθεί από περιπατητές, τη λύση μπορούν να την δώσουν τα«αποπαίδια» του Αναστασίου….εκτός και αν έχει συναινέσει σε συμβόλαια με minimoum όριο συμμετοχών.
Βέβαια υπάρχουν και αυτοί (κυρίως υπάλληλοι της ΠΑΕ), που υποστηρίζουν πως η βαθμολογία είναιπλασματική και δεν ευθύνεται σε καμιά περίπτωση το ρόστερ της ομάδας μας, το οποίο είναι από τακαλύτερα που είχε ποτέ ο Παναθηναϊκός (ναι γράφτηκε και αυτό, πως Πέτριτς, Μπεργκ, είναι το καλύτερο επιθετικό δίδυμο από ιδρύσεως του Παναθηναϊκού), αλλά οι διαιτητικές αποφάσεις, συμπεριλαμβάνονταςσε αυτές, ακόμα και φάσεις που έγιναν στα πρώτα 5-10 λεπτά ενός παιχνιδιού.
Για αυτό άλλωστε όποτε αρθρογραφούν έχουν 5-10 like, 2-4 share,και μετά βίας 10 σχόλια, παρότι οι απόψεις τους φιλοξενούνται σε site που ξεπερνά καθημερινώς τις 100.000 επισκέψεις.
Καθαρή αλλοίωση του αποτελέσματος, για εμένα συνέβη μόνο στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό…..και μιλώ για τη φάση του Πέτριτς, επειδή έγινε στο χρονικό διάστημα, που δεν υπάρχουν περιθώρια για να αλλάξειεκ νέου το αποτέλεσμα. Εκεί θα κάναμε το 1-1 και θα είχαμε έναν βαθμό επιπλέον, ενώ ο Ολυμπιακός, δύο λιγότερους. Δηλαδή: 31 ο Ολυμπιακός, 27 εμείς με παιχνίδι λιγότερο.
Τι ακολουθεί από δω και πέρα? Ο Ολυμπιακός αναμένεται είτε λόγω ενίσχυσης, είτε λόγω της εύνοιας της διαιτησίας να καθαρίζει όλες τις λεγόμενες μικρές ομάδες με ευκολία…….απώλειες πιθανότατα θα έχει σε Λεωφόρο και Τούμπα. Αν έχουν φροντίσει με αγωνιστικές γκέλες (αντίστοιχες με αυτές που έκαναν την προηγούμενη αγωνιστική) οι Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, να ξεφύγει στη βαθμολογία με 6-8 βαθμούς, θα ξαναπάρει το πρωτάθλημα, αδιαφορώντας για το αποτέλεσμα στα συγκεκριμένα παιχνίδια. 
Ο Παναθηναϊκός μέχρι να φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, πρέπει να κερδίζει όποτε κερδίζει ο Ολυμπιακός, ανεξαρτήτως που και με ποιον αγωνίζεται…… αν μέχρι το συγκεκριμένο παιχνίδι η διαφορά είναι στους 5 βαθμούς, με δική του νίκη και ήττα του Ολυμπιακού στην Τούμπα, μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα. Αν το πιστεύω? Όχι!! Θεωρώ πως αγωνιστικές γκέλες με τις λεγόμενες μικρές ομάδας, θα ξανακάνουμε. Το στοίχημα για τον Παναθηναϊκό, δυστυχώς για άλλη μία χρονιά είναι η κατάκτηση της 2ης θέσης μέσω των play off.
ΥΓ. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι υποκλαπείσες από την ΕΥΠ συνομιλίες, σχετικά με το χρέοςτου Ολυμπιακού στην Τράπεζα Κρήτης, από αυτές που αναφέρεται κάθε Δευτέρα ο Θωμαίδης. Για να την«ακούσει» ο Βαγγέλης, το πλήγμα πρέπει να είναι οικονομικό. 
 
Top