Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Καλημέρα σας κύριοι και συγγνώμη για την εξαφάνιση τόσων ημερών αλλά με τη μητέρα φύση και το ΘΕΟ δεν μπορούμε να τα βάλουμε.

Βέβαια για να είμαστε και εντάξει πρέπει να πούμε ότι είναι και σαδομαζοχιστικό φαινόμενο να ασχολείσαι πλέον με αυτή την ομάδα όπως την κατάντησαν οι πληρότητες αλλά αυτό ξεπερνιέται όταν κάνεις μια βόλτα στα παραλαφουζικα σαιτ και διαβάσεις ορισμένα σχόλια του τύπου … ¨βάλτε τα με όποιον θέλετε αλλά όχι με τον σωτήρα μας¨. Εκεί είναι που λες ¨ψεκάστε με και μένα με 50ρικα¨!!!

Για τον αποκλεισμό δεν χρειάζεται να γράψουμε κάτι γιατί είμαστε του δόγματος ¨αν δεν παίξεις μπάλα θα χάσεις ¨…δεν έχουμε την πολυτέλεια εμείς να κερδίζουμε στην ¨κακή μας μέρα¨… όπως επίσης στο καθαρό ποδόσφαιρο που ονειρευόμαστε να έρθει κάποια στιγμή και στην Ελλάδα δικαίωμα στη νίκη έχουν όλες οι ομάδες.

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΑΝ ΒΑΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ…ΤΕΛΟΣ!!!

Πέρυσι ο Παναθηναϊκός έτρεξε μία εκπληκτική χρονιά. Άρχισε μία προσπάθεια με πολύ χαμηλές προσδοκίες και κατέληξε στο να κατακτήσει το κύπελλο και από τις αρχές Φεβρουαρίου και μέχρι το τέλος της σεζόν, ο Παναθηναϊκός ήταν με συνέπεια η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος.
Για τη δουλειά που έκαναν όσοι ήταν γύρω από το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού την σεζόν 2013-2014 είναι άξιοι συγχαρητηρίων.

Με την έναρξη της νέας σεζόν η ομάδα χρειαζόταν προσθήκες εκεί όπου πονούσε, χρειαζόταν ξεσκαρτάρισμα και να αποκτήσει την νοοτροπία, που θα της έδινε τη δυνατότητα να κάνει το επόμενο βήμα.

Ο Αναστασίου λοιπόν από την αρχή της χρονιάς τα έκανε όλα λάθος.  Έβαλε φρένο στις προσδοκίες που είχαν δημιουργηθεί. Μιλάει για τη νοοτροπία των παικτών του, όταν το πρόβλημα της νοοτροπίας της ομάδας πηγάζει από τον ίδιο.

Όταν αντί να κοιτάς τα χάλια της ομάδας αναλώνεσαι σε δηλώσεις τύπου… "το ποδόσφαιρο που παίζουμε εμείς είναι τελείως διαφορετικό’’…δηλωνεις ευχαριστημένος από τις ευκαιρίες που έκανες και δεν κοιτάς το ασθματικό 1-0 με τα χίλια ζόρια που έφερες…ο  ίδιος όταν τελείωσε το παιχνίδι με την Ξάνθη, περίμενε τον ρεπόρτερ για να διαμαρτυρηθεί που οι παίκτες των ακριτών αντιμετώπισαν το παιχνίδι σαν τελικό…εεε μέσα σε όλα αυτά Γιαννάκη διέκρινες ότι οι παίκτες σου δεν έχουν σωστή νοοτροπία;;;

Ο καλός προπονητής καταφέρνει να περάσει αυτά που θέλει στην ομάδα του στις νίκες που έρχονται με δυσκολία, έχοντας το αβαντάζ της καλής ψυχολογίας που φέρνει το αποτέλεσμα.
Αυτά συμβαίνουν όταν δεν βλέπεις την πραγματικότητα και ψάχνεις συνεχώς να βρεις πού θα χτίσεις τον επικοινωνιακό σου πόλεμο. Ο Παναθηναϊκός τα ίδια ακριβώς προβλήματα που είχε τα είχε αντιμετωπίσει και στα προηγούμενα παιχνίδια, ο Γιάννης Αναστασίου όμως αρνήθηκε να εξετάσει τα προβλήματα της ομάδας του και κοίταξε να πάρει γραμμή ¨σωτήρα¨.

Δυστυχώς οι χειροκροτητές, οι πληρότητες, και οι διαφάνειες έχουν αλλοιώσει το dna αυτής της ομάδας που κατάντησε να δηλώνει ευχαριστημένη όταν δεν χάνει από τα Σούρμενα!!!

Αυτά όλα βεβαία τα φωνάζουμε εδώ και κάμποσους μήνες και μάλιστα κλείσαμε και το blog για να μη γραφουμε ενάντια σε αυτά που μόνο τυφλοί δεν βλέπουν… τώρα να πούμε ότι αισθανόμαστε δικαιωμένοι που οι κοντυλοφόροι τα είδαν με δυο χρόνια καθυστέρηση… μακάρι να βγαίναμε ψεύτες αλλά δυστυχώς επαληθευτήκαμε και εμείς και το greenmood που τα έγραφε χωρίς σταματημό!!!

Όσο για την προσθήκη της τελευταίας στιγμής που ακούει στο όνομα Μαυρίας είναι πολύ καθυστερημένη και εκ του πονηρού για μένα… πολύ κάλος παίκτης αλλά όταν πια δεν έχεις στόχους τι να τον κάνεις μέχρι το καλοκαίρι και ποιες εμμονές να διώξει από το μυαλό του Αναστασίου ώστε να μπει στην εντεκάδα; Η  μόνη ελπίδα αυτής της μεταγραφής αν έχεις σκοπό να τον αγοράσεις μετά τον δανεισμό!!!

Την παπαρομεταγραφολογία για τον Λέτο θα της σχολιάσω ως εξής …όταν σε έναν παίκτη δεν έχεις δώσει ακόμα αυτά που του χρωστάς με τους τόσους ανανεωμένους διακανονισμούς εεε λογικό είναι να τον χάνεις ακόμα και για 300.000 ευρώ που στοίχισε στη Λανους!!!

ΥΓ. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά με την αλλαγή της κυβέρνησης και με την αλλαγή πλεύσης στα ¨ελληνικά φάρμακα¨ ο Γιαννακόπουλος πήρε σέντερ στο μπάσκετ… μήπως είναι και η ώρα να επανεξετάσει και την είσοδο στη ΠΑΕ;;;



 
Top