Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Χαίρετε κύριοι, αφού άφησα να περάσουν δύο ημέρες από το νικηφόρο για τον Παναθηναϊκό μας παιχνίδι της Κρήτης και όσα κατάπτυστα συνέβησαν από τους "φιλάθλους" του ΟΦΗ, επανέρχομαι σήμερα προκειμένου να μπούμε σιγά-σιγά στο κλίμα της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στη κατάμεστη Λεωφόρο. 

Νωρίτερα όμως δεν μπορώ να μην αναφερθώ σε όσα δήλωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Νίκος Μαχλάς για τα επεισόδια των "φιλάθλων" του ΟΦΗ. Και τονίζω το παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, γιατί τουλάχιστον οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι υφίστανται αυτούς τους τραμπουκισμούς και τις καφρίλες, θα έπρεπε να είναι οι πρώτοι που θα καταδίκαζαν αυτές τις συμπεριφορές χωρίς καν να εξετάζουν σε ποια ομάδα ανήκουν οι ΚΑΦΡΟΙ!!!

Είπε λοιπόν ο Νίκος Μαχλάς πως καταδικάζει τα επεισόδια, αλλά είναι εν μέρει δικαιολογημένα, λόγω της συμπεριφοράς της διοίκησης του Παναθηναϊκού. Δηλαδή ρε Νικολάκη, με γνώμονα τις κλεψιές της διοίκησης του Ολυμπιακού επί 18 χρόνια, θα πρέπει όπου παίζουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού να τρώνε τσιμέντα στο κεφάλι και εν μέρει να είναι δικαιολογημένοι αυτοί που τα πέταξαν?

Καταλαβαίνω την ανάγκη σου να χαϊδέψεις αυτούς που μπορούν αλλά δεν σε πλακώνουν στις φάπες, γιατί ευθύνεσαι και εσύ που ο ΟΦΗ χρωστάει σε όλο τον κόσμο και υποβιβάζεται στη Football Leabue, αλλά δείξε λίγο σεβασμό στην πρότερη ιδιότητά σου, αυτή του ποδοσφαιριστή!!!

Από την άλλη, επί 3 ημέρες όλοι οι ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού καταδικάζουν υπέρ του δέοντος τις συμπεριφορές των "φιλάθλων" του ΟΦΗ, λες και εμείς ως Παναθηναϊκός δεν έχουμε τέτοιους? Λες και δεν θα υπάρξουν τέτοιοι στο παιχνίδι της Κυριακής, με αποτέλεσμα να ζητάμε συγνώμη όλοι οι υπόλοιποι για τη συμπεριφορά τους? Λες και δεν προηγήθηκε εμετικό πανό πριν μια εβδομάδα που η διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν σχολίασε καν?

Κύριοι, η βία δεν καταδικάζεται αλά καρτ. Δεν μπορεί να είναι βία όταν συμβαίνει εναντίον σου και δικαιολογημένο ξέσπασμα όταν συμβαίνει στους αντιπάλους σου. Μόνο όταν το καταλάβουν αυτό οι διοικήσεις, οι δημοσιογράφοι και οι οπαδοί, θα μπορούμε να ελπίζουμε πως η βία θα εκλείψει από το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Το δυστύχημα είναι πως πολλές ομάδες (μεταξύ αυτών και ο Παναθηναϊκός) υποστηρίζονται αποκλειστικά από τους οπαδούς τους, άρα τους είναι και δύσκολο να τους "μαλώσουν"!!! 

Σας έγραφα τις προάλλες πως με γνώμονα το εναπομείναν αγωνιστικό πρόγραμμα τόσο της ομάδας μας, όσο και του Ολυμπιακού, το πρωτάθλημα δείχνει να έχει κριθεί (εκτός συγκλονιστικών απροόπτων)....... άρα η μάχη της Κυριακής είναι καθαρά θέμα γοήτρου. Ίσως να είναι και θέμα επιβίωσης της παρούσας διοίκησης και της πολιτικής της......θα το δούμε μετά το αποτέλεσμα. 

Άρα αυτό που απομένει είναι να κερδίσουμε τον σεβασμό των Ελλήνων φιλάθλων, τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο συμπεριφοράς της κερκίδας. Δεν επιτρέπετε σε καμιά περίπτωση οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, να υποδυθούν το ρόλο των κάφρων που καταγγέλλουν εδώ και χρόνια........ και στη συνέχεια να δικαιολογηθούν ενθυμούμενοι όσα ζήσαμε την προηγούμενη Κυριακή στην Κρήτη ή πριν δύο χρόνια στο Καραϊσκάκης ή πριν 12 χρόνια στη Ριζούπολη!!! 

Ο Παναθηναϊκός ήταν, είναι και πρέπει να παραμείνει, πολέμιος αυτών των συμπεριφορών, που δεν προσφέρουν τίποτα στο Σύλλογο παρά μόνο ντροπή, δημιουργώντας παράλληλα άλλοθι στους θιασώτες της αλητείας να μας ΞΑΝΑΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΟΥΝ, προκειμένου να μας κλέψουν έναν τίτλο!!!

Την Κυριακή ζητάμε από τους ποδοσφαιριστές μας να καταθέσουν την ψυχή και το ταλέντο τους στο γήπεδο, ώστε να αποδειχθεί για άλλη μία χρονιά, πως στην Ελλάδα δεν κερδίζει τους τίτλους ο καλύτερος, αλλά ο διαπλεκόμενος!!!

Να μην ξεχάσουμε πως την Κυριακή δεν τελειώνει το πρωτάθλημα, αλλά ακολουθούν και άλλα κρίσιμα παιχνίδια στα οποία θα κριθεί η δεύτερη θέση και οι βαθμοί που θα μπούμε στα play off, που οδηγούν στους προκριματικούς του Champions League

Ο στόχος της δεύτερης θέσης λόγω των οικονομικών συνθηκών που βιώνουμε είναι ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ και δεν πρέπει να το παίρνουμε αψήφιστα. Αν η διοίκηση κάνει όσα δεν έκανε πέρυσι, δηλαδή ενισχύσει ουσιαστικά την ομάδα, μπορεί αυτή η δεύτερη θέση και η συμμετοχή στους προκριματικούς του Champions League να σημάνουν το τέλος του "μνημονίου"!!!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για το παιχνίδι της Κυριακής.

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαριστεί θερμά τον φίλαθλο κόσμο για τη δίψα που δείχνει να συμπαρασταθεί στην αγαπημένη του ομάδα και τον τρόπο με τον οποίο “εξαφάνισε” τα εισιτήρια του κυριακάτικου ντέρμπι.

Παράλληλα δεν ξεχνάμε πως σε μια πολύ κρίσιμη στροφή του πρωταθλήματος χρέος ΟΛΩΝ είναι η προστασία της Λεωφόρου μας απ’ οτιδήποτε μπορεί να τη βλάψει.


Δημιουργούμε τη γνωστή ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ατμόσφαιρα, σπρώχνουμε το τριφύλλι προς τη νίκη, δεν απαντάμε σε καμία πρόκληση».

Αλέξανδρος


 
Top