Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Έχουμε και λέμε...μετά την αποχώρηση του Σίφο, πάμε για δυο στόπερ, ενός αριστεροπόδαρου για βασικό κι ενός για back up, τα χρήματα θα κυμαίνονται κοντά στα 500 χιλιάρικα και είναι τα χρήματα που θα έδιναν στον Κροάτη. 

Ακολούθως πάμε για δεξί μπακ, εδώ θα ακούσουμε πολλά, πάντως ήδη θυμήθηκαν μέχρι και τον Γκάλο. Στην συνέχεια πάμε για αμυντικό χαφ και αριστεροπόδαρου μέσου. Ήδη το αγαπημένο θέμα που ακούει στο όνομα Αμπέιντ έκανε την εμφάνισή του. 

Να σημειώσουμε ότι ο Πράνιτς θα φέρει την πρόταση με τα 150 χιλιάρικα και θα αποχωρήσει. Τέλος πάμε για έναν φορ περιοχής, ως συμπλήρωμα των υπολοίπων επιθετικών. Μεγάλο ρόλο σε όλα αυτά θα παίξει και η τυχόν πώληση κάποιου παίκτη. 

Το πιο hot όνομα σαφέστατα είναι του Καρέλη και με πρόταση γύρω στα 2 μύρια (ίσως λίγο παραπάνω) του έβαλαν κορδέλα και τον έστειλαν. Άλλος ένας ρόλος για την συμπλήρωση του τελικού ρόστερ είναι και οι αποχωρήσεις δανεισμοί παικτών μας. 

Θεωρητικά όσοι φύγουν θα αντικατασταθούν με νέους απ την ακαδημία μας ή την επιστροφή των δανεικών. Η μέχρι τώρα ενίσχυση είναι του Καλτσά και βάση αυτών που διαβάζουμε θα πρέπει να περιμένουμε περίπου 7-9 νέα πρόσωπα για φέτος. 

Όπως τονίζει η διοίκηση, όλα αυτά θα γίνουν λέει πριν την έναρξη της προετοιμασίας ούτως ώστε το τεχνικό επιτελείο να κάνει την δουλεία του σωστά και με όλο το ρόστερ μαζί, έτσι θα αποφευχθούν τα περσινά και κινήσεις έως και τα τέλη Αυγούστου που εγκυμονούν κινδύνους. 

Πολλά ευχάριστα κι ανατρίχιασα, για να μην πω σοκαρίστηκα.

Οπότε ρωτάω εγώ, να τους πιστέψουμε? Γιατί όσο κι αν προσπαθώ να το κάνω μου έρχονται στο μυαλό τα καμώματα των προηγούμενων χρόνων και τα τόσα ψέματα που μας φούσκωσαν. Δεν ξέρω ρε μάγκες, θέλω μεν αλλά, οπότε ευχή κάνω, μακάρι να γίνουν όπως τα λένε. 

Ποιος δεν θέλει άλλωστε το συμφέρον της ΠΑΝΑΘΑΣ (απλοί αγνοί φίλαθλοι)??

Gt67

Greenmood: Ευχαριστώ τον Gt67 που έστειλε κάτι να αναρτηθεί στο site, γιατί έχω μπλέξει με κάτι δουλειές και αμέλησα να επικοινωνήσω μαζί σας......Θα το κάνω το απόγευμα, αφού θα έχουμε και μια πιο ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με την υπόθεση "Grexit" του Ελληνικού ποδοσφαίρου. 


 
Top