Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα.......Άντε σιγά σιγά να μαζευόμαστε λέμεεεεεεε!!!

Είναι βέβαια και τα μπάνια του λαού....είναι και τα capital contols...είναι επίσης και η γενικότερη αβεβαιότητα. Το σίγουρο όμως είναι ένα, ότι κι αν μας βρει, ότι κι αν συμβεί στην Ελλαδίτσα μας, εμείς πάλι αδέρφια ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να είμαστε, τονίζω ότι στο ίδιο καζάνι ΟΛΟΙ μας θα βράζουμε, το ίδιο μακρύ αγγούρι θα μπει σε όλους μας. 

Πάμε στα δικά μας? 

Η....αρρώστια μας, εδώ θα μας ξαναμαζέψει. Εδώ θα τα λέμε πάλι. Να είμαστε λοιπόν όλοι καλά κι έχει ο Θεός. Κι απ ότι φαίνεται λοιπόν, φέτος θα είμαστε καλύτερα. 

Που το βασίζω? α) ο έγκαιρος και σωστός μεταγραφικός σχεδιασμός β) στο ότι δεν είχαμε απώλειες παικτών, ότι δηλαδή ο βασικός κορμός παραμένει ο ίδιος γ) ότι μετά από τρία χρόνια, όλοι μαζί "μεγάλωσαν" κι έδεσαν μεταξύ τους. 

Απ την στιγμή που ισχύει ότι, η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε πρέπει να θεωρούμε δεδομένο ότι τα τρία παραπάνω θα αποδώσουν καρπούς. 

Φέτος, είναι αλήθεια, η προετοιμασία έγινε με σχεδόν κλεισμένο ρόστερ. Άρα ο Αναστασίου είχε την δυνατότητα να δουλέψει τους πάντες (ή σχεδόν τους πάντες) όπως ακριβώς ήθελε. Ενισχυθήκαμε σχεδόν σε όλες τις θέσεις που πονούσαμε, δεν πουλήσαμε κανέναν (προς το παρόν), έγινε ένα ξεσκαρτάρισμα του έμψυχου δυναμικού....ε, τι μένει?

Μα να δέσουν, να καταλήξει ο κόουτς σε ένα βασικό σχήμα ΚΑΙ σύστημα και τέλος να βρούμε ρυθμό.

Αυτά βέβαια έρχονται συν το χρόνο και μέσα από συνεχόμενα ματς αλλά αυτή την πολυτέλεια δεν την έχουμε στην παρούσα φάση.

Είναι βλέπετε τα ματς με την Μπριζ που με απλά ελληνικά, είναι τα πάντα όλα. Δεν θα αναφερθώ στα οικονομικά οφέλη εφόσον περάσουμε, τα γνωρίζετε όλοι σας. Ούτε θα μπω στην λογική ότι την Πέμπτη η UEFA εξετάζει την υπόθεση "εγκληματική οργάνωση" και μπορεί να έχουμε ανατροπές (προσωπικά δεν περιμένω τίποτε, τουλάχιστον όχι για τώρα, απ του χρόνου και βλέπουμε). 

Θα μείνω μόνο στα αγωνιστικά. Εκτιμώ λοιπόν, ότι παρόλο που οι βελγικές ομάδες και ειδικά η Μπριζ είναι ο κακός μας δαίμονας, φέτος εμείς έχουμε μεγαλύτερα ποσοστά να περάσουμε. Όχι ότι έχω καλύτερη εικόνα από σας τόσο για το φετινό ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ όσο και για τον αντίπαλο, ότι είδατε είδα, αλλά πέστε το διαίσθηση, εμείς θα περάσουμε. Είμαστε πλέον ψιλιασμένοι, ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε, δεν θα γίνουν πάλι τα ίδια παικτικά και τακτικά λάθη (αναφέρομαι στα περσινά με την Σταντάρ).

Ούτε οι ίδιοι παίκτες που έκαναν τα λάθη θα παίξουν αλλά κι ο Αναστασίου πρέπει να έμαθε διότι αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις (τουλάχιστον αυτό ελπίζω ή μάλλον αυτό είναι το σωστό, μένει να βγει στην πράξη).

Μια πιο σαφή εικόνα για το τι πρέπει να περιμένουμε για τα ματς με τους Βέλγους, είναι το φιλικό με την Ουντινέζε. Ο Αναστασίου δεν έχει να κρύψει τίποτε, ίσα ίσα που θα επιδιώξει μέσω του ματς να δέσει ακόμη περισσότερο την βασική ενδεκάδα. Οι δέκα στους έντεκα που θα ξεκινήσουν το φιλικό θα είναι και οι βασικοί για το επίσημο στης 28/7 21.00 στην Λεωφόρο. 

Άφησα έναν παίκτη είτε για την έκπληξη είτε για λόγους τελευταίας στιγμής ή τακτικής.

Σίγουρα δεν θα έχουμε τον Εσσιέν και μάλλον το Νάνο. Όμως Λαγός ή Κουτρουμπής μπορούν να καλύψουν την θέση του πρώτου, όσο για αριστερά, αυτή μάλλον θα καλυφθεί με κάποια αλχημεία. 

Επιθετικά Λουντ και Καλτσάς μπορούν να κάνουν ζημιά-ες. Απ την άλλη, οι Βέλγοι θα παίξουν σε πρωτόγνωρες γι αυτούς συνθήκες, κατά πάσα πιθανότητα η θερμοκρασία εκείνη την ώρα, θα είναι....φωτιά, ε αν βάλεις και την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσει η κερκίδα, αν δεχθούν πίεση απ την αρχή θα τα χάσουν, άλλωστε ο μέσος όρος ηλικίας τους είναι περί των 24, αυτό σε συνθήκες περίεργες δρα εις βάρος τους. Σαφέστατα δεν πρέπει να δεχθούμε γκολ κι αν είναι δυνατόν να επιδιώξουμε ένα 2-0.

Ξαναλέω, μετά το φιλικό με την Ούντινε, θα μπορούμε να πούμε περισσότερα, πάντως οι νεοφερμένοι δείχνουν να μπορούν να καλύψουν επάξια τα περσινά κενά. Κι αν θεωρήσουμε ότι πέρσι ήμασταν σε μια κλίμακα του δέκα στο έξι-επτά φέτος μπορούμε να πάμε σίγουρα παραπάνω. Άλλωστε πλέον όλοι όσοι ασχολούνται με την ομάδα μιλούν για πρωτάθλημα αν κι εφόσον παιχθεί στα ίσα. 

Αν ήταν δε και υγιής ο Εσσιέν θα την θεωρούσα σχεδόν σίγουρη την πρόκριση. Η άμυνα ενισχύθηκε τόσο απ τον Σάντσεθ όσο κι απ τον Βέμερ, στο αμυντικό κέντρο θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι την επιστροφή του Γκανέζου, μεσοεπιθετικά Λουντ Καλτσάς θα είναι ευχάριστες εκπλήξεις. 

Ποντάρω επίσης πολλά στον Νίνη, φέτος έρχεται από μια καλούτσικη χρονιά, δούλεψε πολύ, ο κόουτς του εξήγησε τι ακριβώς θέλει, οπότε μπορεί φέτος να είναι η χρονιά του και να θυμίσει ξανά τον πιτσιρικά που είδαμε πριν έξι χρόνια και πάθαμε πλάκα. Φέτος Σωτήρη, "μεγάλωσες και ψήλωσες" όποτε παλικάρι μου δείξτο και κλείσε στόματα. Προς όφελος όλων είναι. Και δικό σου πάνω απ όλα.

Αυτά τα ολίγα....σας ζάλισα αλλά πολλές οι μέρες που έχουμε να τα πούμε.

ΥΓ. Έγιναν και λάθη, δεν τα παραβλέπω. Ο Μιχαλάκης ο Εσσιέν θα λείψει για κανένα δίμηνο. Μερικές απ τις αποχωρήσεις-αποδεσμεύσεις με βρίσκουν παντελώς αντίθετο, δεν θέλω όμως να αναφερθώ τώρα στα αρνητικά. 

Θέλω να δω μόνο τα θετικά κι οφείλω να πω ότι τέτοιος μεταγραφικός σχεδιασμός και προετοιμασία είχαμε πολλά πολλά χρόνια να δούμε. Αξίζει λοιπόν ένα μπράβο σε όλους, από την διοίκηση ίσαμε τον τελευταίο φροντιστή.

Καλή δύναμη και κουράγιο αδέρφια.

GT67


 
Top