Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Ξυπνάω το πρωί, σκέφτομαι δύο ημέρες έχω να γράψω, αλλά και τι να γράψω που δεν υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα......έτσι αποφασίζω να γράψω ένα γενικό κείμενο ορμώμενος από το γεγονός (άκουσον, άκουσον) πως σήμερα παίζει ο γαύρος Ευρώπη και εμείς έχουμε αποκλειστεί από τον Αύγουστο...........από την ΓΚΑΜΠΑΛΑ. 

Τελειώνω το κείμενο και μπαίνω πλέον να ελέγξω τα σχόλια των φίλων αναγνωστών, όπου πέφτω επάνω σε ένα του Στέλιου που μου έχει επισυναπτόμενη την εκπομπή της Θύρας 13. Αν και λίγο-πολύ ξέρω τι θα ακούσω, υποκύπτω στον πειρασμό να την ακούσω, προκειμένου να περάσει η ώρα μου και να εμπλουτίσω το λεξιλόγιό μου. 

Αφού ξεκίνησαν την κριτική τους βασιζόμενοι 100% στη συνέντευξη Νταμπίζα (ιατρικό επιτελείο κ.λ.π.), αφού έκλαψαν για τα 10 εκατομμύρια ευρώ που χάθηκαν με ευθύνη Αναστασίου (και λογιστές τα παιδιά), αφού εξέφρασαν την στήριξή τους στον Ρισβάνη, αφού με γλαφυρό τρόπο (με νεκρούς ασθενείς, χειρουργεία, γιατρούς και μπογιατζήδες) εξέφρασαν το παράπονό τους για την κλήση τους από την διοίκηση να συζητήσουν τι θα γίνει με το πρόστιμο λόγω κροτίδων και αφού έχουμε φτάσει ήδη στο 25ο λεπτό της εκπομπής, εκστόμισαν την καλύτερη -με διαφορά από την επόμενη- ατάκα:

"O προπονητής είναι υπάλληλος, ο μόνος που δεν είναι υπάλληλος και δεν μπορεί να φύγει, είναι ο Αλαφούζος. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.

ΟΛΟΙ κάτω από τον Αλαφούζο κρίνονται".




Καταλάβατε κύριοι? 

Το μαγαζί, δηλαδή ο Παναθηναϊκός, είναι του Αλαφούζου..... ούτε των μελών της Παναθηναϊκής Συμμαχίας είναι, ούτε καν του κόσμου του είναι. Αυτές οι "ιδεοληπτικές" κορώνες έπαψαν να υπάρχουν την ημέρα που εκδιώχθηκε η οικογένεια Βαρδινογιάννη......από εκείνη την ημέρα ο Παναθηναϊκός έγινε μαγαζί και ανήκει αποκλειστικά σε όποιον κατέχει τις μετοχές!!!

Εκεί σταμάτησα και την ακρόαση.....είχα ακούσει, όσα έπρεπε και χρειαζόταν να ακούσω......ώστε να γράψω αυτό το κείμενο και να ανοίξω άλλον έναν κύκλο επιθέσεων προς το πρόσωπό μου, από αυτούς που έκαναν τον Παναθηναϊκό, ΜΑΓΑΖΙ!!!!

Και μαγαζί ποιου? Του Αλαφούζου, που μας ευχήθηκε ο Μαρινάκης να τον έχουμε 100 χρόνια!!!

Ακούστε κύριοι, ο Παναθηναϊκός δεν ήταν, δεν είναι και δεν θα γίνει μαγαζί κανενός ιδιοκτήτη......ούτε καν δικό σας, επειδή το βλέπετε σαν μαγαζί.

Ο Παναθηναϊκός δεν είναι απλά ένας Σύλλογος, πόσω μάλλον μαγαζί......είναι νοοτροπία!!! 

ΥΓ1. Με τα περισσότερα που είπαν συμφωνώ 100%. Πως θα μπορούσα άλλωστε να διαφωνώ, όταν τα φωνάζω επί δύο χρόνια, δεχόμενος αήθεις επιθέσεις από τους φανατικούς υποστηρικτές των Αλαφούζου-Αναστασίου. 

Ταυτίζομαι τόσο πολύ με τα λεγόμενά τους που όπως εύστοχα σχολίασε ο φίλος Μιχάλης το περιεχόμενο της εκπομπής, φαινόταν πως ήμουν καλεσμένος και είχα πάρει φόρα και δεν σταμάταγα να λέω. 

Αλλά επιτρέψτε μου να αμφιβάλλω για την ανιδιοτέλεια των λόγων......γιατί οι πράξεις άλλα μαρτυρούν. Γιατί εκφράζονται σε μία περίοδο που όλα χάθηκαν και η πλειοψηφία του κόσμου του Παναθηναϊκού ζητάει ενόχους. 

Και με δεδομένο πως βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και όλοι λίγο-πολύ έχουμε παρακολουθήσει διάφορες συζητήσεις και μας έχουν μείνει κάποιες ατάκες πολιτικών, θα απευθυνθώ στους οργανωμένους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, όπως ο Βαγγέλας στον Αλέξη.

Δεν ξέρω κύριοι, αλλά από τον Μάιο του 2012, που αποφασίσατε  από εξωδιοικητικοί, να γίνετε διοικητικοί......Δεν σας αναγνωρίζω!!!

Κάτι έχετε πάθει, από τη μέρα που πατήσατε το πόδι σας στα γραφεία της εξουσίας, απαρνούμενοι την κερκίδα.......έχετε μεταλλαχθεί. 

Καταλαβαίνω πως πλέον πρέπει να υποστηρίξετε πιστά τον ρόλο που αναλάβατε να έχετε -αυτόν των υποστηρικτών της διοίκησης- ,  αλλά ήμαρτον, έχετε γίνει αγνώριστοι.

Που είναι η αντισυμβατικότητά σας? 

Που είναι η αυστηρή κριτική σε όποιον μίκραινε τον Σύλλογο, ανεξαρτήτως πρόθεσης ή μη?

Που είναι όλα αυτά, που ακόμα και αν διαφωνούσε κάποιος μαζί σας, σας τα καταλόγιζε ως πράξεις εν θερμώ λόγω της αγάπης σας για την ομάδα?

Τι πάθατε κύριοι, από τον Μάη του 2012, δεν σας αναγνωρίζω!!!!

Και στην τελική αν θεωρείται πως η σημερινή σας συμπεριφορά και αντίδραση στα γεγονότα (κυρίως μετά από άσχημα αποτελέσματα), είναι η πρέπουσα και η σωστή αντίδραση που πρέπει να έχουν εσαεί οι οργανωμένοι φίλαθλοι............ζητήστε ένα ΣΥΓΝΩΜΗ για εκείνη τη συμπεριφορά που επιδείξατε επί σειρά ετών και έγιναν αιτία να στερηθούμε τίτλους. Αφού όταν κάποιοι έδιναν αγώνα να τους κατακτήσουν, εσείς τους πυροβολούσατε είτε μέσα, είτε έξω από το γήπεδο.


Πάντως να έχετε δίκιο και τότε και σήμερα......δεν γίνεται!!!

Αν πάλι όσα είπαν τα πιστεύουν 100% και απλά πριν είχαν παραπλανηθεί από κάποια αποτελέσματα ή διαβεβαιώσεις του Αλαφούζου, τους καλώ να μην μείνουν στα λόγια, αλλά να πιέσουν εμπράκτως να αλλάξει η κατάσταση. 

ΥΓ2. Κάποιοι φίλοι νομίζοντας πως ο Αναστασίου παραμένει στην ομάδα λόγω της αδυναμίας της διοίκησης να καταβάλλει την αποζημίωση του ενός εκατομμυρίου ευρώ και επηρεασμένοι από την κίνηση οπαδών της Λίβερπουλ να συγκεντρώσουν χρήματα για να απολυθεί ο προπονητής τους.........προτείνουν να κάνουμε το ίδιο.

Ένα θα τους απαντήσω: Να τα μαζέψουν αυτοί που πανηγύριζαν στο άκουσμα της ανανέωσης του συμβολαίου του..............εμείς εδώ κλαίγαμε!!!

Αλέξανδρος



 
Top