Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Γράφει ο "Ερασιτέχνης"

Καλημέρα στους φίλους του Greennood, λόγω οικογενειακών προβλημάτων είχα αρκετό καιρό να παρακολουθήσω σταθερά τα δρώμενα στον σύλλογό μας και χθες ήταν η πρώτη ημέρα που με βρήκε κάπως πιο ενεργό.

Η είδηση της «τοποθέτησης» του υιού Μπαλτάκου στην καρέκλα του Προέδρου της «μάνας του λόχου» με αιφνιδίασε και μέχρι και τώρα συλλέγω πληροφορίες, τις οποίες αφού οριστικοποιήσω θα σας τις μεταφέρω σε επόμενο άρθρο.

Σήμερα θα κάνω μια αναφορά στις μέχρι τώρα κινήσεις που αφορούν τον αγωνιστικό σχεδιασμό των τεσσάρων ομαδικών αθλημάτων του ερασιτέχνη. Και πιο συγκεκριμένα:

1. ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ: Από την περυσινή ομάδα απεχώρησαν οι τρεις (3) ξένοι και θεωρώ λάθος την φυγή Γκιμαράες. Επίσης έφυγαν οι Κανέλλος, Πολυχρονιάδης, Μπούρας, Σαμαντάς, Ρούσης, Σούρδι, Παπαδόπουλος.

Ήρθαν: τέσσερις(4) ξένοι(Ρανγκέλ, Τσίροβιτς & 2 Κουβανοί), Χαραλαμπίδης, Κάλας, Δημητριάδης, Σύρος, Δαρίδης. Ενώ παρέμειναν οι Πανταλέων, Μπέλος, Μαρούλης & Ρεζκ. Προπονητής ο ίδιος-Ανδρεόπουλος.

Υπάρχει ένα θέμα με τους Κουβανούς -εμπλοκή σε δίκη για τον έναν- και πιθανός αποκλεισμός όλων των Κουβανών από την ομοσπονδία της χώρας τους λόγω και αλλαγών που γίνονται εκεί. Υπάρχει λοιπόν αυτό που είναι βασικό θέμα για την ομάδα.

Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ δείχνουν πάλι πολύ ισχυροί , ενώ ο Φοίνικας προσπαθεί να ξανακάνει καλή ομάδα μετά τις διοικητικές αλλαγές. Το Βραχάτι δείχνει σταθερό, η Κηφισιά καθυστερεί όπως πάντα, ενώ φαίνεται να δυναμώνει αρκετά η Παναχαϊκή , ενώ αποδυναμώθηκε η Αλεξανδρούπολη. Ορεστιάδα, Κύζικος και Χαλκίδα θα κάνουν ζημιές.

2. ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Από την περυσινή ομάδα έφυγαν οι Μόλναρ, Τσίμα, Νομικού, Γκούζου, Κωνσταντινίδου, Γιαννακοπούλου.

Ήρθαν: Φίλντ, Ρίτσι, Πολ, Χρυσομάλλη, Κωνσταντινίδου, Καρπουζά, Λαγουδάκη και παρέμειναν Μερτέκη, Καββαδία, Ρόγκα, Παπαδοπούλου, Καστάνου. Λογικά θα είναι καλύτερη η ομάδα, αλλά υπάρχει πελώριο πρόβλημα στην πάσα και μικρότερο στη διαγώνιο. Θα παίξει ρόλο η παρουσία των ξένων (η Φιλντ) είναι γνωστή από παλαιότερα. Προπονητής ο ίδιος-Καζάζης.

Ο Ολυμπιακός διατηρήθηκε ανταγωνιστικός και με καλύτερη διαγώνια από πέρυσι, ενώ καλή ομάδα έχει και η Σαντορίνη. Έπονται Νάξος, Μαρκόπουλο που θα έχουν ρόλο ρυθμιστή.

3. ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Όπως κάθε χρόνο πολλές αλλαγές σε ένα πρωτάθλημα χαμένο από χέρι λόγω πελώριας ενίσχυσης του ΟΣΦΠ.

Έφυγαν Καλέτζου, Λύμουρα, Κυριακοπούλου, Αυτζή, Παντέλη, Πατεράκη, Δανούση, Κόνιαλη & οι δύο(2) ξένες .

Ήρθαν: Έϊβερι (επανήλθε), Μούλη, Καλαμπάκου, Hampton & Smith. Ενώ προπονητής επανήλθε ο Πρέκας και παρέμειναν Σλούκα, Δίελα. Δεν είναι δυνατή η 1η θέση, ενώ είναι αδύνατον να πας κάτω από 2ος.

Ο ΟΣΦΠ έκανε υπέρβαση και έχει στόχο πορεία στην Ευρώπη.

4. ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ: Από την περυσινή ομάδα έφυγαν Πρίμορατς, Κόνγουεϊ, Καραμπέτσος, Αφρουδάκης, Σαρτζετάκης.

Ήρθαν: Χαραλαμπόπουλος(επανήλθε), Φώσκολος(επανήλθε),Πισσάς, Βάσιτς Λίνταχαουντ. Προπονητής ο ίδιος-Λοράντος.

Ακόμα υπάρχει χρόνος για μεταγραφές, ενώ ο ΟΣΦΠ έχασε 3 παίκτες του και αποδυναμώθηκε ο κορμός του μέχρι τώρα. Βέβαια έχει πάρει τέσσερις(4) ξένους κοιτώντας την Ευρώπη. Πάλι μέσα στην τριάδα θα είναι η ομάδα……

Υ. Γ. 1. Συγχαρητήρια στη διοίκηση της «μαχητικής ψυχής» που στα πανελλήνια πρωταθλήματα στίβου και κολύμβησης 2016 κατέλαβε τις εξής θέσεις:

ΣΤΙΒΟΣ:

Άνδρες: 1ος ΟΣΦΠ 147 βαθμούς - 33ος ΠΑΟ 23 βαθμούς

Γυναίκες: 1ος Ελευθέριος Βενιζέλος 119 βαθμούς - 28ος ΠΑΟ 22 βαθμούς - 46ος ΟΣΦΠ 13 βαθμούς

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ:

1ος ΟΣΦΠ 402,5 βαθμούς - 8ος ΠΑΟ 80,0 βαθμούς

Υ. Γ. 2. Συγχαρητήρια στη διοίκηση της «μαχητικής ψυχής» που ολοκλήρωσε τον διαχειριστικό έλεγχο………………

Υ. Γ. 3. Κε Μιχαλαριά , όταν έχεις διατελέσει Πρόεδρος στον Α.Ο. , ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΟΤΕ 
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ.

Επί του πιεστηρίου: Η παραίτηση Μπαλτάκου δεν είναι παραίτηση, αλλά ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΗ. Νεότερα…...σε επόμενο άρθρο.


 
Top