Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε στο Αγρίνιο και έτσι νωρίς-νωρίς απώλεσε δύο βαθμούς στη μάχη για το............ πρωτάθλημα ή τα play off........ δεν ξέρω....θα σας γελάσω. 

Με δεδομένο πως δεν κατάφερα να δω το παιχνίδι δεν πρόκειται να κάνω κανένα αγωνιστικό σχόλιο, παρότι αρκετοί φίλοι μου έχουν μεταφέρει πράγματα, απλά θα επαναλάβω ότι έγραψα το πρωί.....Αν θες να πάρεις πρωτάθλημα αυτά τα ματς έστω και με μισό μηδέν, έστω και στο 95 πρέπει να τα καθαρίζεις.....

Δυστυχώς ο Παναθηναϊκός δεν είναι ακόμα έτοιμος....δεν έχει το μέταλλο, δεν έχει την νοοτροπία, δεν έχει τον τρόπο να κερδίζει αυτά τα ματς.... Αυτά από εμένα, όπως είπα δεν θα μπω στη διαδικασία να σχολιάσω ένα παιχνίδι με βάση όσα μου μετέφεραν ή διάβασα σε σχόλια.......μπορείτε να ενημερωθείτε "έγκυρα" και "αντικειμενικά" από τους κυρίους Βασιλαρά, Μανωλιουδάκη, Μπουγελόφατσα, Σπανουδάκη, Γουλή, Κριτή...... 

................που δικαίως από τον Γενάρη του 2016 μέχρι και τον Μάη "συμβούλευαν" τον Αλαφούζο μη τυχόν και κρατήσει τον Ιταλό και από τον Ιούνιο μέχρι και εχτές, μας είχαν ζαλίσει τα αρχίδια πόσο μεγάλος προπονητής είναι...... και τι μεγάλη επιτυχία η συμφωνία που κατάφερε με τον θηριώδη Κλωναρίδη.

Αν αύριο με το καλό, αποφασίσω να δω το παιχνίδι σε μαγνητοσκόπηση θα εκφράσω και την δική μου άποψη, αν όχι.....αρκεστείτε σε αυτές των "παιδιών"..... που τα βλέπουν όλα "υγιέστατα"!!!

 Δεν είχε όρεξη για πολλά λόγια ο Αντρέα Στραματσόνι μετά την ισοπαλία του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο. Στις δηλώσεις του στη Νova αμέσως μετά τη λήξη, ο Ιταλός τόνισε πως το βελτιωμένο πρόσωπο της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν αρκετό για να φτάσουν οι πράσινοι στη νίκη. 

«Χάσαμε δύο πόντους, στο πρώτο δεν έγινε καλό παιχνίδι, παίξαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο όμως δεν ήταν αρκετό», είπε χαρακτηριστικά.

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Μιγκέλ Ροντρίγκες, Κούσας, Τομανέ, Κλέσιο (82’ Ρότσα), Οσμάν Φερέιρα (69’ Μαρκόφσκι), Μάκος, Μάρκος Πάουλο, Τσοκάνης, Μύγας, Ουαρντά (70’ Μουνιός) 

Στον πάγκο του Παναιτωλικού: Περέιρα Κριστιάνο, Κουτρομάνος, Ρόσα Φαρλεϊ, Χαντάκιας 

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μολέδο, Μέστο, Ιβανόφ, Κουλιμπαλί, Ζέκα, Λεντέσμα, Ιμπάρμπο (82’ Ρινάλντι), Λουντ (74’ Εμποκού), Γουακάσο (64’ Βιγιαφάνιες), Μπεργκ 

Στον πάγκο του Παναθηναϊκού: Οδ. Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής, Ρέις, Στάικος 

ΥΓ. Εκείνος ο ΜΑΠ245337426 που είναι να μου βάλει χέρι που δεν τρελαίνομαι με τον παικταρά Ιμπάρμπο?




 
Top