Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, 24 ώρες απέμειναν για την Γ.Σ. του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και οι φόβοι μας πως δεν θα υπάρχει κανείς να θελήσει να αναλάβει τη διοίκησή του, φαίνεται πως επιβεβαιώνονται.

Ο στόχος πλέον είναι να υπάρξει απαρτία (να παρευρεθεί το 51% των ταμειακώς ενημερωμένων μελών, 150 μέλη περίπου), ώστε να μπορέσουν να τρέξουν οι όποιες διαδικασίες για διοίκηση Πρωτοδικείου άμεσα και όχι μετά από μια βδομάδα ή και παραπάνω που θα χρειαστεί, αν αναβληθεί λόγω μη απαρτίας η Γ.Σ..

Σας παραθέτω 1,5 σελίδες από τις συνολικά 8 που έχω στην κατοχή μου, από την προηγούμενη φορά που ο Παναθηναϊκός κατέληξε σε διοίκηση Πρωτοδικείου, για να κατανοήσετε τι μπορεί να κάνει και τι όχι μια διοίκηση Πρωτοδικείου. 



μπλα ,μπλα, μπλα.....και καταλήγει...


Όπως θα διαβάσετε στην 2η εικόνα, μια διοίκηση Πρωτοδικείου δεν μπορεί να προβεί σε ενέργειες άλλης φύσης πλην των επειγουσών και σίγουρα τέτοια δεν είναι να δεσμεύσεις τον Σύλλογο υπογράφοντας οτιδήποτε για 5-20-40-50-100 χρόνια!!!

Την ώρα που έγραφα τα ανωτέρω, πληροφορήθηκα από το αρδνα, που έχει πρώτο και σε αποκλειστικότητα κάθε ενέργεια του Δημήτρη Μπαλτάκου, πως...... 

Οι υπογραφές έπεσαν ανάμεσα στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρη Μπαλτάκο και τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτη Φάμελλο, ενώ είναι θέμα χρόνου και η επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της πολιτείας.

Σημαντική είναι επίσης και η πληροφορία που αναφέρει ότι στην αυριανή Γ.Σ. του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, εμπεριέχει ως πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη το πρότζεκτ για το γήπεδο στο Γουδή. Στη διάρκεια της συνέλευσης του Παναθηναϊκού Α.Ο. θα τεθεί επί τάπητος το ζήτημα των υπογραφών και σε περίπτωση που υπάρξει η συγκατάθεση του Δ.Σ.τότε θα υπάρξει δέσμευση για την κατασκευή γηπέδου στο Γουδή και για τις επόμενες διοικήσεις του Ερασιτέχνη...

Με λίγα λόγια καλά τον αποκάλεσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος "κουτοπονηρούλη", ώρες πριν παραδώσει την διοίκηση στους επόμενους και ανεξαρτήτως αν θα είναι της δικής του αντίληψης, επιχειρεί να τους δεσμεύσει σε ένα project, που δεν έχει την παραμικρή τύχη να υλοποιηθεί ή για να μην είναι απόλυτος, να υλοποιηθεί εντός 10 χρόνων. Κάτι που δεν θα μπορούσε να κάνει, ακόμα και αν όριζε ο ίδιος διοίκηση Πρωτοδικείου (τους λόγους τους εξήγησα παραπάνω). 

Για να μην κουράζουμε το θέμα, όλη αυτή η σπουδή του Δημήτρη Μπαλτάκου να υπογράψει MOU με την κυβέρνηση (από την ώρα που άρχισαν να υπογράφουν μνημόνια στα τέσσερα, δεν έχουν αφήσει χαρτί για χαρτί χωρίς να υπογράψουν) 24 ώρες πριν παύσει από Πρόεδρος του Α.Ο. είναι καθαρά επικοινωνιακή.....ΚΑΝΕΝΑΝ δεν δεσμεύει. Τώρα με τι "κρατάει" μια ολόκληρη κυβέρνηση, ώστε να την σέρνει από τη μύτη Παρασκευή απόγευμα για να υπογράψει ένα κωλόχαρτο, αυτοί ξέρουν.  

Για να υπογραφεί ένα αξιόπιστο MOU που να δεσμεύει οποιονδήποτε, πρέπει να έχουν γίνει κάποιες διεργασίες, που να αποδεικνύουν έστω στο ελάχιστο πως υπάρχει τόσο η βούληση, όσο και η δυνατότητα να υλοποιηθούν όσα αναφέρονται σε αυτό. 

Τι έχει γίνει μέχρι σήμερα για την μετακόμιση του Παναθηναϊκού από τη Λεωφόρο στο Γουδί, ξεχνώντας εντελώς την περίπτωση του Βοτανικού? ΤΙΠΟΤΑ.,...... άλλο ένα πρόγραμμα Θεσσαλονίκης!!!!

Θα σας πω όμως τι είχε γίνει στον μακρινό Δεκέμβρη του 2004. 

Η σύσκεψη κορυφής μεταξύ Γιάννη Βαρδινογιάννη, αδερφών Γιαννακόπουλων και Βλάση Σταθοκωστόπουλου έκανε ακόμα πιο αισιόδοξους τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, αφού οι ισχυροί άνδρες των τμημάτων του «τριφυλλιού» δήλωσαν πως στη σύσκεψη με τον Υπουργό ΠΕΧΩΔΕ, Γιώργο Σουφλιά θα επιμείνουν στο Γουδί. 

Ο κ. Σουφλιάς πρότεινε Γουδί και Ελληνικό, αλλά τόνισε πως αν επιλεχθεί η πρώτη περίπτωση θα καθυστερήσει, λόγω αντιδράσεων των γύρω Δήμων, ενώ δύο μέρες μετά είπε σε δημοσιογράφους πως στο Ελληνικό υπάρχει τεράστιος χώρος για εμπορικές δραστηριότητες, ενώ στο Γουδί μπορεί να γίνει ένα γήπεδο με μία μικρή μπουτίκ και ένα μικρό εστιατόριο, ενώ η χωρητικότητα του γηπέδου δεν θα ξεπερνά τις 32.000 θέσεις.



Οι φίλοι του Παναθηναϊκού έδειξαν για άλλη μία φορά την κάθετη στάση τους. Γουδί και μόνο έλεγαν, Γουδί και μόνο λένε. Δεν τους ενδιαφέρουν τα καταστήματα, δεν τους ενδιαφέρει αν είναι 30.000 ή 50.000 θέσεων το γήπεδο, δεν θέλουν να ακούνε ότι η αγαπημένη τους ομάδα θα απομακρυνθεί από τις ρίζες της. 

Απ’ το ρεπορτάζ βγαίνει ότι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο που έχει για το Γουδί. Και αν στο Γουδί γίνει γήπεδο το πολύ 32.000 θέσεων, με ένα εστιατόριο και μία μικρή μπουτίκ, τότε πολύ δύσκολα θα είναι αυτή η επιλογή του "Τζίγγερ". 

Βέβαια, θα πρέπει να υπολογίσουμε πως οι "πράσινοι" έχουν να αντιμετωπίσουν και αρκετά εμπόδια, που ακούνε στους γύρω Δήμους (Χολαργός, Παπάγου, Ζωγράφου) και ονειρεύονται πάρκα και όχι γήπεδα στην περιοχή τους. 

Με αυτά και με αυτά, καταλήξαμε στην λύση του Βοτανικού.... που όταν υπογραφόταν MOU ήταν υπό το φως της ημέρας, των δημοσιογράφων και όλων των παραγόντων του Παναθηναϊκού....ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΛΕΦΤΑ, για να εξυπηρετήσουν επικοινωνιακούς και πολιτικούς σκοπούς. Πάρτε μια ιδέα.....

Ο δρόμος για την κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό άνοιξε το μεσημέρι της Δευτέρας (9/10). Ο Ερασιτέχνης και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπέγραψαν με τον Δήμο Αθηναίων τα συμπληρωματικά μνημόνια συνεργασίας που απαιτούνταν για να «δεσμευθούν» και οι δύο πλευρές. «Εφυγε το τελευταίο εμπόδιο», τόνισε ο Θόδωρος Σκυλακάκης. «Υλοποιείται το έργο της Παναθηναϊκής οικογένειας», πρόσθεσε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.


«Θέλω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, σαν Πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού τη "μάνα του λόχου" για όλη την Παναθηναϊκή οικογένεια, να ευχαριστήσω καταρχήν το Δήμαρχο κύριο Μπεχράκη, που είχε την καλοσύνη και να μας καλέσει για τη σημερινή γιορτή από τη μια μεριά και από την άλλη μεριά για τις προσπάθειες που έχει κάνει όλο αυτό το χρονικό διάστημα, για να υλοποιηθεί ένα όνειρο γενεών της Παναθηναϊκής οικογένειας. 

Δεν θέλω να ξεχάσω αυτή τη στιγμή, την κυρία Ντόρα Μπακογιάννη γιατί αυτή ήταν η γενεσιουργός αιτία, αυτή έβαλε το θεμέλιο για να φτάσουμε σήμερα εδώ που φτάσαμε. Επισης, θέλω να ευχαριστήσω όλο το Δημοτικό Συμβούλιο που με την παμψηφεί απόφαση του βοήθησε να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τον φίλο και συμπατριώτη μου κύριο Σκυλακάκη, γιατι έκανε φοβερές και άοκνες προσπάθειες για να μπορέσει να υλοποιήσει αυτό το μεγάλο όραμα της Παναθηναϊκής οικογένειας και γενικότερα του ελληνικού αθλητισμού. 

Και πάλι από τα βάθη της καρδιάς μου ευχαριστώ όλους γιατι βοηθήσανε και βοηθάνε την Παναθηναϊκή οικογένεια να βρει το σπίτι της. Τους ευχαριστώ και πάλι», τόνισε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Θανάσης Γιαννακόπουλος.


«Παρόλο που περιμένετε κάποια άλλη ανακοίνωση από πλευράς μου, εγώ θέλω να σταθώ στο σημερινό γεγονός το οποίο είναι πολύ σημαντικό, για όλη την Παναθηναϊκή οικογένεια. Θα ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους οι οποίοι συμμετείχαν σ΄αυτό το έργο, ίσως ξεχάσω μερικούς, αλλά νομιζω ότι ο κύριος Μπεχράκης περιέλαβε τους περισσότερους ανθρώπους οι οποίοι είχαν ενεργή συμμετοχή στο να αρχίσει η υλοποίηση πλέον του γηπέδου υπό μορφή σύμβασης. 

Καταρχάς να ευχαριστήσω την κυρία Μπακογιάννη, η οποία είχε την ιδέα και μας έβαλε στο τραπέζι όλους για να δουλέψουμε για κάποιους μήνες μέχρι να έρθει η στιγμή να υπογράψουμε τη σύμβαση και τη συμφωνία με το Δήμο, να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον κύριο Μπεχράκη και τον κύριο Σκυλακάκη που δουλέψανε πάνω σ΄ αυτό το project ανελλιπώς επί σειρά μηνών. Θέλω να ευχαριστήσω ακόμα τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, γιατί χωρίς αυτόν δεν θα κάναμε τίποτα και από εκεί ξεκινάει όλος ο Παναθηναϊκός».

Πάντως, ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΠΑΕ προειδοποίησε ότι τα δύσκολα τώρα αρχίζουν: 

«Νομιζω ότι η σημερινή ημέρα βάζει ένα τέλος στην περιπλάνηση του Παναθηναϊκού, από περιοχή σε περιοχή της Αττικής, και ξεκινάει μια προσπάθεια, η οποία θέλει πολύ κόπο ακόμα και πρέπει μετά τη σημερινή μέρα να πέσουμε με τα μούτρα στη δουλειά όσοι εμπλέκονται στο γήπεδο και όσοι είναι γύρω από το γήπεδο να τηρήσουν αυτά που έχουν υποσχεθεί και αυτά τα οποία έχουμε θέσει σαν στόχους. Αυτό το επισημαίνω διότι για μένα δεν τελειώνει τίποτα εάν δεν ολοκληρωθεί η πράξη. 

Είναι μια πολύ σημαντική ημέρα, επιμένω ότι χωρίς αυτή την υπογραφή δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα, άρα λοιπόν ξεκινάει ματς, έχουμε 90 λεπτά να τελειώσουμε και νομιζω ότι θα τελειώσει για όλους καλά και είμαι σίγουρος ότι με τη βούληση που υπάρχει και την προσπάθεια που γίνεται, είμαι πολύ σίγουρος ότι θα υλοποιηθεί στο χρονοδιάγραμμα που έχουμε θέσει. Ευχαριστώ και πάλι το Δήμαρχο κύριο Μπεχράκη, το λέω ξανά γιατί συνεργασίες τέτοιες είναι σπάνιο να έχεις και κυρίως τον κ. Σκυλακάκη ο οποίος έφαγε όλο το τρέξιμο της υπόθεσης και νομίζω ότι το έφερε εις πέρας».

ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΛΑΠΑΡΧΙΔΙΕΣ ΣΥΝΑΝΤΙΛΗΨΗΣ.

Για να καταλάβετε το δούλεμα που τρώει ο κόσμος του Παναθηναϊκού από τον Μπαλτάκο και τους Συριζαίους, σταθείτε στα συγκεκριμένα αποσπάσματα του δελτίου τύπου:

1) Στο πλαίσιο του Σχεδίου Τετραπλής Ανάπλασης της Αθήνας υπογράφηκε σήμερα, Παρασκευή 26 Μαρτίου 2017, μνημόνιο συναντίληψης και συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Περιβάλλοντος και  Ενέργειας και του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου.

Δηλαδή υπόγραψαν πως έχουν την ίδια αντίληψη επί του θέματος και θα συνεργαστούν.... παπάρια μάντολες.

2) Όπως είναι γνωστό, το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας έχει αναλάβει την πρωτοβουλία εκπόνησης  του Σχεδίου της Τετραπλής Ανάπλασης της Αθήνας, με στόχο την άμεση  βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πρωτεύουσα, την προστασία του περιβάλλοντος, τη δημιουργία κοινωνικά ωφέλιμων υποδομών πρασίνου, αθλητισμού, αναψυχής και παράλληλα, τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και την τόνωση της οικονομίας και της απασχόλησης, μέσα από ένα σύνολο αστικών παρεμβάσεων μεγάλης κλίμακας.

Δηλαδή ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει καν να εκπονούν το σχέδιο, αλλά οι διοικήσεις του ΑΟ πρέπει να δεσμευτούν....παπάρια μάντολες.

3) Σύμφωνα με το περιεχόμενο του μνημονίου, στην περιοχή της Λεωφόρου Αλεξάνδρας όπου λειτουργεί ποδοσφαιρικό γήπεδο, προβλέπεται η δημιουργία αστικού πάρκου υπό την προϋπόθεση ότι θα έχει προηγηθεί η ανέγερση ποδοσφαιρικού γηπέδου και αθλητικών εγκαταστάσεων για τον Παναθηναϊκό Α.Ο. σε χώρο αποδοχής του ιδίου. Στο πλαίσιο αυτό, θα εξετάσει την πρόταση του Παναθηναϊκού Α.Ο. για ανέγερση των παραπάνω εγκαταστάσεων στην περιοχή  Γουδή.

Δηλαδή δεν έχουν καν αποφασίσει να κάνει γήπεδο στο Γουδί ο Παναθηναϊκός, αλλά κάποια στιγμή θα εξετάσουν την πρότασή του και θα δούνε οι άνθρωποι....... όπως έταξαν 751 ευρώ βασικό μισθό, το εξέτασαν, δεν τους βγήκε,.....και έτσι του Λαού του έμεινε το MOU που υπέγραψαν μαζί τους, για να τους δώσουν την εξουσία. 

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι ξεκάθαρο πως εμπαίζεται..... Λίγες ώρες πριν τις εκλογές, ένας άνθρωπος που εμφανίστηκε από το πουθενά, υπογράφει κωλόχαρτα και θέλει δήθεν να δεσμεύσει τον Παναθηναϊκό. 

Κωλόχαρτα, που μπορεί αύριο να βγάζουν "λάδι" τον Δήμο που έχει υποχρέωση να αποζημιώσει τον Παναθηναϊκό για όσα δεν έκανε στον Βοτανικό και την Τράπεζα, που δεν θα έχει την υποχρέωση να πληρώσει και να κατασκευάσει τις εγκαταστάσεις του ΑΟ στον Βοτανικό. 

Ο κόσμος ας βγάλει τα συμπεράσματά του.....και ας αντιδράσει καταλλήλως αύριο. 



 
Top