Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, όλων των ειδών τα παραισθησιογόνα ναρκωτικά να είχα πάρει το 2008 (που γιορτάζαμε τα εκατόχρονα γενέθλια μας, με εικαστικό διαγωνισμό για το σήμα, με την προοπτική του νέου γηπέδου και των 10 Αμπραάμοβιτς που θα απογείωναν ΠΑΕ, ΚΑΕ και ΑΟ), δεν θα μπορούσα να δω τον εφιάλτη που ζούμε σήμερα, δέκα χρόνια μετά......

Ακόμα και οι πιο απαισιόδοξοι, το πολύ-πολύ να θεωρούσαν πως είναι τόσο παντοδύναμη η παράγκα, που παρά τα πολλά χρήματα, παρά το νέο γήπεδο, παρά την πρωτόγνωρη στήριξη του κόσμου, θα συνέχιζε ο γαύρος να κατακτά τα πρωταθλήματα και εμείς ως "δεύτεροι" στα χαρτιά, τις αξιοπρεπείς παρουσίες στην Ευρώπη, που πάντα αποδείκνυαν τη βρωμιά του ελληνικού πρωταθλήματος. 

Και όμως, ούτε τα κεκτημένα που με κόπο καταφέραμε εντός ενός σάπιου συστήματος, δεν μπορέσαμε να διατηρήσουμε. Αμέσως μετά την πρόσκαιρη χαρά της κατάκτησης ενός νταμπλ, ακολούθησε η καταστροφή κι η θλίψη. Το ποιος έφταιξε και πόσο, νομίζω πως το έχουμε συζητήσει και εξαντλήσει....και αφού ακόμα και μετά από 8 χρόνια οι απόψεις διίστανται , δεν πρόκειται να βγάλουμε άκρη ΠΟΤΕ!!! 

Εξάλλου σημασία έχει το σήμερα, το οποίο είναι πιο ζοφερό από όσο πιστεύει ο κόσμος του Παναθηναϊκού, που αρέσκεται να ελπίζει με κάθε παραμύθι που του πλασάρουν επιτήδειοι ΑΡΔ για ένα hits, για ένα ευρώ ή απλά για την ικανοποίηση έστω της ματαιοδοξίας τους να ασχοληθούν κάποιοι μαζί τους. 

Γράψτε τους στα αρχίδια τους..... εδώ άρχισαν να τους ξεφτιλίζουν και να τους κοπανάνε οι αθλητές -που όπως και να το κάνουμε τους έχουν ανάγκη- και εσείς συνεχίζετε να έχετε τις απόψεις τους και τα ρεπορτάζ τους, ευαγγέλια. Ήμαρτον!!!

Οι ξεδιάντροποι ΑΡΔ που επί 5 χρόνια έβλεπαν να γίνεται οικονομική εξυγίανση στην ΠΑΕ, πέφτουν από τα σύννεφα που εντός 5 ημερών πρέπει να αποχωρήσουμε από τα γραφεία, λόγω έξωσης..... Βλέπετε τα ιδιόκτητα γραφεία στο Σύνταγμα ήταν άλλη μια εξαγγελία μαϊμού, προκειμένου να ανεχτεί ο κόσμος του Παναθηναϊκού (που έχει φάει το παραμύθι περί περιουσιακών στοιχείων) τα άπειρα αγωνιστικά και διοικητικά ξεφτιλίκια.....Γιατί αν δεν είναι ξεφτίλα και ντροπή για τον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο η μη αδειοδότηση και οι δεκάδες προσφυγές παικτών, τι είναι? 

Και εκτός αυτών των ξεδιάντροπων που ξαφνικά είδαν το φως το αληθινό και κατάλαβαν τον ρόλο του Αλαφούζου μετά από 5 χρόνια, έχουμε και τους κακόψυχους, που στην ιδέα πως τελικά ίσως καταφέρει η ομάδα να μην πέσει αγωνιστικά και δεν δικαιωθούν, βάλλουν καθημερινά κατά του Ουζουνίδη, όχι για τις αγωνιστικές επιδόσεις του, αλλά γιατί γνωρίζουν πως η δική του σχέση με τους παίκτες, είναι αυτή που επιτρέπει να λειτουργεί ακόμα η ομάδα.....μέχρι πως σπρώχνει τον Κουρμπέλη στον μπάουγκ έγραψαν, προκειμένου να τον βρει το καλοκαίρι.....

Όπως έσπρωχνε ο Διαμαντόπουλος τον Χουλτ στην Νότινγχαμ και τον Μολέντο στον γαύρο..... αυτές τις κλαπαρχιδιές έγραφαν και τέτοιες κλαπαρχιδιές θα γράφουν κάθε φορά, μέχρι να διαλυθεί εντελώς ο Παναθηναϊκός. 

Ένας Παναθηναϊκός που κάθε αγωνιστική δεν ξέρει ποιους παίκτες θα έχει διαθέσιμους, ώστε να δημιουργήσει έναν σχετικά βασικό κορμό και να επιδιώξει το καλύτερο. Και για αυτή την κατάσταση, για ορισμένους φταίει ο Ουζουνίδης. Όχι μαλάκες, δεν γίνεται να φταίει..... φταίνε όλοι οι άλλοι και λιγότερο αυτός ....και μόνο για το ότι δεν παραιτήθηκε στο χρονικό σημείο εκείνο, που ο κόσμος ήταν στα κάγκελα και περίμενε μια αφορμή για να πάρει παραμάζωμα τον Αλαφούζο και την κουστωδία του (Παναγόπουλο, Τουμαζάτο, Κωνσταντίνου, Μπαλωμένου, Βλάχο). 

Το μόνο που οφείλουμε να έχουμε στο μυαλό μας οι εναπομείναντες Παναθηναϊκοί που πονάνε για αυτήν την κατάσταση, είναι να βγει η χρονιά με τις λιγότερες απώλειες, από πλευράς αξιοπρέπειας......και αυτό θα επιτευχθεί με στήριξη στον προπονητή και στα παιδιά που συνεχίζουν να αγωνίζονται υπό αντίξοες συνθήκες, που δεν έχουν καμιά σχέση με επαγγελματικές. 

Καλή παρουσία στα "ντέρμπι", βαθμούς με τους υποδεέστερους αντιπάλους και πίεση να πάνε τα χρήματα από το ξεπούλημα στους παίκτες αυτούς, που μας απειλούν με αφαίρεση βαθμών. Το ποιοι έφτασαν τον Παναθηναϊκό σε αυτή την κατάντια, θα το δούμε την τελευταία αγωνιστική, που η ομάδα θα έχει διατηρήσει τη θέση της στην Super League. 

Τότε ΝΑΙ θα λογαριαστούμε με όλα αυτά τα λαμόγια..... και ο Θεός να τους βοηθήσει. 

ΥΓ. Οι ανακατατάξεις θα ξεκινήσουν από τον ΑΟ, αφού αυτός κρατάει το βασικό κλειδί για την αγωνιστική και οικονομική ανάκαμψη.....Όσοι ενδιαφέρονται να αλλάξει εκεί η κατάσταση, δεν έχουν στο μυαλό τους μόνο τον ΑΟ, αλλά και την ΠΑΕ. 



 
Top