Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, χωρίς να έχω καμιά διάθεση να γράψω πάρα πολλά, εξάλλου τι σημασία έχει πια για εμάς τους Παναθηναϊκούς το παιχνίδι που λέγεται ποδόσφαιρο, όταν εδώ και 10 χρόνια, ΜΟΝΟ αυτό δεν μας απασχολεί.....

Μια ντουζίνα παράγοντες, οπαδοπαράγοντες και ΑΡΔ, μας κατάντησαν να σκεφτόμασταν ως στελέχη, μέτοχοι, δικηγόροι, αρχιτέκτονες, λογιστές....κάποιους μάλιστα από εμάς τους κατάντησαν και ότι χειρότερο τσάτσους και ρουφιάνους παραγόντων..... μας μεταμόρφωσαν τόσο βίαια σε κάτι άλλο από αυτό που ήμασταν, που ξεχάσαμε πως είναι να είμαστε φίλαθλοι. 

Άρα για ποιο παιχνίδι να μιλήσουμε, για ποια συστήματα, για ποιες επιδόσεις ποδοσφαιριστών, για ποια διαιτητικά λάθη..... Από εχτές δεν ξέρουμε καν σε ποια κατηγορία θα αγωνιζόμαστε του χρόνου, παρότι η βαθμολογική μας θέση, δηλώνει ξεκάθαρα, πως παρά τα εγκλήματα των απατεώνων που παριστάνουν την διοίκηση, η θέση μας είναι σε αυτή την βρωμοσούπερλιγκα!!!

Ο έτερος "εξυγιαντής" του ποδοσφαίρου Μελισσανίδης, μιμούμενος τον μέχρι πρότινος συναγωνιστή του Σαββίδη, έδωσε σήμερα μία ακόμη επίδειξη της δύναμης του στο παρασκήνιο του ποδοσφαίρου, απέναντι στον ανήμπορο Παναθηναϊκό από όλες τις απόψεις (διοικητικές, οικονομικές, αγωνιστικές). 

Το παιχνίδι δεν αντέχει κριτικής. Η παρουσία του Παναθηναϊκού στο γήπεδο ήταν συμβολική..... να απονείμει το πρωτάθλημα στην Κούλα, αφαιρώντας την λιγοστή ελπίδα στους συνδιεκδικητές. Αλλά κύριοι, για την κατάντια του Παναθηναϊκού δεν φταίει ούτε ο Μελισσανίδης, ούτε ο Σαββίδης, ούτε καν ο Μαρινάκης..... μόνοι μας βάλαμε τα χέρια μας και βγάλαμε τα μάτια μας. Ας προσέχαμε!!!

Από προχτές δεν έχω κουράγιο να κάνω ούτε σχόλιο, νομίζω πως ότι και να γράψω θα είναι μάταιο....όλα έχουν δρομολογηθεί από ανθρώπους ισχυρότερους από εμάς εδώ της παρέας του Greenmood. Από ανθρώπους που τους λείπει παντελώς το συναίσθημα για τον Παναθηναϊκό..... τα πάντα τα μετρούν σε χρήμα και αν αυτό επιτάσσει την καταστροφή του Παναθηναϊκού, θα τον καταστρέψουν. 

Για την ιστορία το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ έληξε με 3-0 υπέρ της Κούλας, μια νίκη που πανηγυρίστηκε έξαλλα από άλλη μια "ψυχάρα τριφυλλάρα" που για χάρη της είχαμε διχαστεί και κοντραριστεί με τις διοικήσεις μας..... Να τον χαίρονται αυτοί που τον έχουν!!!

Καληνύχτα σας.....



 
Top