Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, με ήττα 1-2 εντός έδρας από την Ξάνθη έκλεισε τη φετινή χρονιά ο Παναθηναϊκός, ένα αποτέλεσμα που αποτυπώνει στο έπακρο την συνολική εικόνα που είχε καθόλη την διάρκεια του πρωταθλήματος.....ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ!!!

Μια χρονιά που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς (πρόκριση στα play off του Europa και θαυμάσια εμφάνιση για 60 λεπτά στο παιχνίδι με την Αθλέτικ Μπιλμπάο), εξελίχτηκε στην χειρότερη της ιστορίας του, όχι τόσο για τα αγωνιστικά αποτελέσματα, όσο για τα καραγκιοζιλίκια του μεγαλομετόχου του, Γιάννη Αλαφούζου. 

Καραγκιοζιλίκια που συνεχίζονται μέχρι σήμερα, αφού κατάφερε ακόμα και την σωτήρια αποχώρησή του, να την μετατρέψει σε "θρίλερ". Τη μία μέρα να συμφωνεί με τον Γιαννακόπουλο, την επόμενη με τον Ταιλανδό και στο τέλος όπως πάει, θα του μείνουν οι μετοχές στα χέρια.......οδηγώντας όλους εμάς τους Παναθηναϊκούς, στην "αυτοκτονία".

Με όλα αυτά θα ασχοληθώ αύριο, όπου θα σας καταθέσω την προσωπική άποψή μου, χωρίς φόβο και πάθος, όπως κάνω από την πρώτη ημέρα που αποφάσισα να επικοινωνώ μαζί σας..... 

Η σημερινή εικόνα της άδειας Λεωφόρου ενόψει διοικητικών αλλαγών ήταν απογοητευτική..... και ταυτοχρόνως αχάριστη, απέναντι στον Μαρίνο Ουζουνίδη που πιθανότατα καθόταν για τελευταία φορά στον πάγκο της ομάδας μας. Ένας άνθρωπος που με όλες τις δυνάμεις του, διέσωσε όση από την αξιοπρέπειά μας, μπορούσε. 

Τα υπόλοιπα από το On Sports

Να πάει και να μην… ξανάρθει τέτοια σεζόν για τον Παναθηναϊκό. Μια σεζόν που ήταν η χειρότερη στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας, με «μαύρες σελίδες» και ντροπιαστικές στιγμές αλλά και με μια συγκλονιστική κατάθεση ψυχής από τον Ουζουνίδη και τους ποδοσφαιριστές του που κατάφεραν να μην… διαλυθούν και να τελειώσουν με αξιοπρέπεια τη χρονιά. Λίγη σημασία έχει το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να κερδίσει την Ξάνθη στο τελευταίο ματς, που παίχτηκε σε δυο δόσεις αφού συνεχίστηκε Δευτέρα μετά τη διακοπή της Κυριακής λόγω βροχής.

Το «τριφύλλι» στο πρώτο κομμάτι του ματς είχε διάθεση, ενέργεια και θέλησε να πάρει το παιχνίδι, προηγήθηκε με μια γκολάρα του Λουτσιάνο, αλλά στη συνέχεια μετά την τυχερή ισοφάριση από τον Κασάδο φάνηκε να… αδειάζουν τελείως οι «πράσινοι». Αυτό έφερε και το δεύτερο γκολ των ακριτών από τον Ντουρίτσκοβιτς και κάπου εκεί η… σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδωσε την ευκαιρία στον Ρόμπιν Λουντ, που ξεκίνησε με το περιβραχιόνιο του αρχηγού, να χειροκροτηθεί βγάζοντάς τον πρώτο από το ματς, ενώ έριξε στη «μάχη» και παιδιά όπως οι Στάικος, Μπουζούκης και Χατζηγιοβάνης.

Το τελικό 2-1 υπέρ της Ξάνθης ολοκλήρωσε μια τραγική, για τον Παναθηναϊκό, χρονιά και αυτό που μπορεί να κρατήσει το «τριφύλλι» είναι το χειροκρότημα του κόσμου στο τέλος, σαν επιβράβευση της υπομονής, της μάχης και της υπέρβασης που έκαναν φέτος αυτοί οι ποδοσφαιριστές που έμειναν ως το τέλος και ο προπονητής τους. Άλλωστε ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποθεώθηκε στη Λεωφόρο αρκετές φορές στη διάρκεια του ματς από τον κόσμο, ενώ κι η ομάδα χειροκροτήθηκε θερμά.  Οι οπαδοί στο τέλος φώναξαν για ακόμα μια φορά «μαζί σου και στα δύσκολα Παναθηναϊκέ», δίνοντας το δικό τους «παρών» - αν και ήταν ελάχιστος ο κόσμος συγκριτικά με αυτόν που θα έπρεπε να είναι στο γήπεδο ως «ευχαριστώ» σε αυτά τα παιδιά και στον προπονητή – στην τελευταία βραδιά αυτής της μαρτυρικής σεζόν…

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Ευαγγέλου, Οικονόμου, Τζανδάρης (60’ Στάικος), Κάτσε, Μυστακίδης, Λουντ (76’ Μπουζούκης), Λουτσιάνο, Δώνης (60’ Χατζηγιοβάνης)

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Γκαραβέλης, Σβάρνας, Μπαξεβανίδης (64’ Ορφανίδης), Μελιόπουλος, Ντουρίτσκοβιτς, Κάστρο (86’ Λισγάρας), Γέντρισεκ, Σιλά, Κασάδο (79’ Μεχία), Φασίδης, Καμαρά



 
Top