Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Καλησπέρα κύριοι, κλήρωση Κυπέλλου είχαμε σήμερα για την φάση των "8" και από την κληρωτίδα έλειπε το μπαλάκι με το όνομα Παναθηναϊκός. Ας είναι καλά οι Αλαφούζος-Αναστασίου, που φρόντισαν για αυτό, όπως και όσοι εδώ και καιρό τους ανέχονται να μικραίνουν την ομάδα μας!!!

Από το πρωί βρίσκομαι σε σύγχυση, δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να θυμώσω με όσα γράφονται από τους "πράσινους" δημοσιογράφους. Ξαφνικά όλοι ανακάλυψαν την αιτία του κακού. Χρειαζόταν ένας αποκλεισμός από το θεσμό του Κυπέλλου για να δουν όσα εμείς φωνάζουμε από την αρχή του καλοκαιριού. Πόση υποκρισία πια? 

Έπρεπε να κάνει λόγο ο Αναστασίου για την κακή νοοτροπία που χαρακτηρίζει τον δικό του Παναθηναϊκό, προκειμένου οι "έμπειροι" και "έγκυροι" δημοσιογράφοι, να συμμερισθούν την διαπίστωσή του και να πιαστούν από αυτό μετατρέποντας την υποκρισία τους σε κείμενο.

Εδώ και καιρό έχω αφήσει στην άκρη θέματα που αφορούν την διοίκηση του Παναθηναϊκού (αδιαφάνεια, χρέη, γηπεδικό, σύμβαση Απήλιον, ανανεώσεις συμβολαίων, κ.α.), θεωρώντας πως έπρεπε να επικεντρωθώ σε αυτή την κακή νοοτροπία από πλευράς διοίκησης, προπονητή και οργανωμένων φιλάθλων, που συρρικνώνει τον Παναθηναϊκό.

Φώναξα, έβρισα, παρακάλεσα, να αλλάξει αυτή η νοοτροπία, αλλά δεν εισακούσθηκαν οι παραινέσεις μου...... όχι πως περίμενα αυτό να γίνει από την διοίκηση και τον προπονητή (οι οποίοι μόνο σε έναν τέτοιον Παναθηναϊκό μίζερο και μικρό έχουν θέση), αλλά είχα την ελπίδα πως τουλάχιστον θα με ακούσει ο κόσμος, θα ξυπνήσει και θα αντιδράσει.

Ανάρτησα 4 κείμενα με τίτλους: 1 2 3 4

Μάταια......ακολουθώντας την συνταγή κάθε Έλληνα, αγνόησαν τις παραινέσεις για πρόληψη και τρέχουμε σήμερα να καταπολεμήσουμε τον καρκίνο της μιζέριας και της ηττοπάθειας που γαλουχήθηκαν από τον Αναστασίου οι αθλητές με την ανοχή της διοίκησης. Αντί για αυτοκριτική μετά από κάθε κακό αποτέλεσμα, είχαμε γραφικές δηλώσεις για τα ball boys, την διαιτησία, τους ελεύθερους σκοπευτές.....

Ναι κύριοι μας αδικεί η διαιτησία......αλλά δεν μπορεί να είναι η δικαιολογία για κάθε κακή εμφάνιση. Δεν μπορεί παίκτης και προπονητής του Παναθηναϊκού να δηλώνουν ευχαριστημένοι που δεν έχασαν από τα Γιάννενα ή να δηλώνουν πως πάνε για πόλεμο έχοντας να αντιμετωπίσουν τον Πανιώνιο....ποιον τον Πανιώνιο!!!

Ο πήχης του κόσμου του Παναθηναϊκού τεχνηέντως έχει κατέβει επικίνδυνα....περισσότερο μοιάζουμε με ομάδα που κυνηγά την διάκριση μέσω της εισόδου στα play off, παρά με την ομάδα που διεκδικούσε Κύπελλο, Πρωτάθλημα, Είσοδο στους ομίλους του Champions League και πρόκριση στην επόμενη φάση.......με όνειρο την κατάκτηση ενός Ευρωπαϊκού τίτλου!!!

Ο Παναθηναϊκός κύριοι μίκρυνε επικίνδυνα και την ευθύνη την έχουν συγκεκριμένοι άνθρωποι και συγκεκριμένες νοοτροπίες.... όσο αυτές θα συνεχίζουν να κάνουν κουμάντο και να κρατούν όμηρο τον Παναθηναϊκό, οι στεναχώριες θα είναι ατελείωτες!!! 

Ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή είναι ΟΜΗΡΟΣ μιας ιδιοτελούς ομάδας, που αδιαφορεί για την Ιστορία και την προκοπή του...... προτιμούν να τον "θανατώσουν" παρά να φύγει από τα χέρια τους. 

ΥΓ. Πόσο σιχαμένοι μπορεί να είναι αυτοί που απάντησαν στις διαμαρτυρίες μερίδας του κόσμου που πήγε εχτές στη Λεωφόρο με την ελπίδα να γιορτάσει μια πρόκριση με το σύνθημα "Πουτάνας γιοι Ολυμπιακοί"? 

Αλέξανδρος

 
Top