Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Παίζαμε μέσα στην έδρα μας (που..."κανείς δεν θα γλυτώνει") και η Ξάνθη έκανε παιχνίδι πρωτοβουλίας, είτε παίζαμε με 10 είτε με 11 παίκτες.
Ο Κλέιτον έμοιαζε ως ο μόνος μπαλαδόρος στο κέντρο του γηπέδου. Μαζί με το θηρίο, τον Ομπόντο, έκαναν Μέντες, Δώνη μια χαψιά...Δεν μάρκαραν καθόλου, συνεχώς κατοχή της μπάλας στο κέντρο από την Ξάνθη. Εμείς?? Βαθιές μπαλιές, τις οποίες ο Γούτας έκοβε με ευκολία.
Πέρασε το α'ημίχρονο και ελπίζαμε οι άμοιροι ότι θα κάνει κάτι ο Αναστασίου για να ξυπνήσει την ομάδα, να καταλάβουν ότι παίζουν παιχνίδι πρόκρισης απέναντι σε μια ομάδα που μας έριξε τέσσερα γκολ πριν ένα μήνα. Αλλά εις μάτην.
Όταν δε, μείναμε με 10 παίκτες, θυμήθηκα ένα ματς για τους "16" του τότε κυπέλλου ΟΥΕΦΑ....
Άντερλεχτ-ΠΑΟ, άνοιξη 2003, όπου είχαμε μείνει με 9 παίκτες λόγω δύο αποβολών και προσπαθούσαμε να κρατήσουμε την πρόκριση για τους "8"!!!

Τώρα όμως παίζαμε για τους "16" του Κυπέλλου...Ελλάδας, ΕΝΤΟΣ έδρας, με κάποια ΣΚΟΝΤΑ!
Το ψάρι βρωμάει απ'το κεφάλι, είτε οι περισσότεροι (δικαίως πλέον) μιλάνε για τον Αναστασίου, είτε για την ανεκδιήγητη διοίκηση που έχει ΜΙΚΡΥΝΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΚΑ εδώ και 3 χρόνια τον Παναθηναϊκό, καθιστώντας τον ομότιμο όχι των Μπαρτσελόνα, Άρσεναλ, Σάλκε, Ρέιντζερς και άλλων ευρωπαϊκών παραδοσιακών συλλόγων, αλλά των Πανόπουλων, των Πλατανιάδων και του Κομπότη!
ΥΓ1. Δυστυχώς ασορτί με την ομάδα έχει κάνει και τις εξέδρες της Λεωφόρου η διοίκηση. Καθόμουν χθες σε κεντρική θύρα, ένεκα του φτηνού εισιτηρίου, και είδα από την προθέρμανση κιόλας να βρίζονται οι παίκτες της Ξάνθης και οι οικογένειές τους με χυδαίο τρόπο, λες και μας φταίνε ο Μπαξεβανίδης, ο Γούτας ή ο Καπετάνος.
ΥΓ2. Στο δε ημίχρονο, αντί να ασχολούνται οι περισσότεροι με τα χάλια μας, επηρεασμένοι ίσως από την δον κιχωτική πολιτική της προεδράρας, άρχισαν να βρίζουν τον Σιδηρόπουλο και τη μητέρα του, άσχετα που χθες μάλλον έκανε την καλύτερη διαιτησία που έχω δει φέτος. Ακριβώς 50-50.
ΥΓ3. Πως το είπε τις προάλλες ο πάλαι ποτέ αδέκαστος κριτής και νυν επικοινωνιολόγος-δεξί χέρι-αντιΚαραπαπας? 
"...ο Αναστασίου είναι ο καλύτερος Έλληνας προπονητής..."
Πώς περιμένουμε να πάμε μπροστά λοιπόν?
-El Tigre-
 
Top