Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Καλησπέρα κύριοι, δυστυχώς ο Παναθηναϊκός δεν ξέφυγε του κλίματος των εκπλήξεων για το θεσμό του κυπέλλου και αποχαιρέτησε τα όποια όνειρα για επανάκτηση του, τα οποία είχαν αυξηθεί μετά τους αποκλεισμούς σοβαρών αντιπάλων.

Ο Παναθηναϊκός σήμερα υπέστη μια οδυνηρή ήττα εντός έδρας από την Ξάνθη και χωρίς ίχνος εμπάθειας από μέρους μου απέναντι στην διοίκηση και στον προπονητή, ολοκληρώνει σιγά-σιγά μια χρονιά που δεν θα αξίζει να θυμάται κανείς, ειδικά μετά το στραπάτσο στους ομίλους του Europa League. 

Αυτά τα ανεκδιήγητα αποτελέσματα για το μέγεθος μιας ομάδας όπως αυτής του Παναθηναϊκού, είναι πρωτίστως ευθύνη της διοίκησης και όχι του προπονητή ή του Μέντες που αποβλήθηκε σήμερα. 


Αποδιοπομπαίους τράγους -για όσους θελήσουν να βρουν- προκειμένου να μείνει η διοίκηση στο απυρόβλητο, μπορούν να βρουν πολλούς. Μπορούν να θυμηθούν τα 10 δευτερόλεπτα που δεν παίχτηκαν στην Ξάνθη, τον καταλογισμό των 25 φάουλ εις βάρος μας, τις καθυστερήσεις των παικτών του Λουτσέσκου μετά την επίτευξη του γκολ πρόκρισης, την αδράνεια του Κοτσόλη, την αποβολή του Μέντες..........


.......αλλά φίλοι μου η αιτία για όσα κακά συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό, είναι η διοίκησή του και η αδυναμία της να ενισχύσει πραγματικά την ομάδα, αποκλείοντας μεταγραφές τύπου Μπερίσα, Μπούι, Μπούρμπου και αποκτώντας παίκτες της αξίας του Μπεργκ, που ταιριάζουν απόλυτα με την ιστορία και το μέγεθος του Παναθηναϊκού!!!

Όταν σε ολόκληρο το παιχνίδι έχεις μόλις μία τελική και κανένα κόρνερ, σαφώς και δεν μπορεί να σου φταίει τίποτα άλλο πέρα της δικής σου απόδοσης, που είναι απόρροια των δυνατοτήτων του ρόστερ σου, το οποίο είναι επιλογή της διοίκησης σου......

Αυτά φωνάζω από το καλοκαίρι, αλλά κάποιους τους θάμπωσαν τα 5 και τα 4 γκολ σε ομάδες σαν τον Εργοτέλη και τον Πανθρακικό.....ξεχνώντας πως αυτή η ομάδα έχει ήδη απολέσει σε 20 αγωνιστικές 20 βαθμούς και τερμάτισε τελευταία σε όμιλο της Ευρώπης που συμμετείχε η Εστορίλ!!! 

Για άλλη μια φορά ο κόσμος του Παναθηναϊκού νιώθει προδομένος......ακόμα και εγώ που συνήθως κρατώ χαμηλά τις προσδοκίες μου (γιατί άραγε?), μετά τον αποκλεισμό όλων σχεδόν των ομάδων της SL εκτός του Ολυμπιακού, είχα πιστέψει πως θα φτάσουμε στον τελικό. Δυστυχώς, στην οικονομική κατάσταση που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, περισσότερες φορές θα μας πικραίνει, παρά θα μας χαροποιεί........

Εκτός από αυτούς που για λόγους ενοχής, θα μπορούσαν ακόμα και σήμερα μετά τον αποκλεισμό να κάνουν ΟΛΕ μαζί με τους παίκτες, φωνάζοντας ρυθμικά "Γήπεδο μόνο στη Λεωφόρο"!!!

Επειδή δεν είμαι σε καλή ψυχολογική κατάσταση και δεν θέλω να γίνω ακόμα πιο πραγματιστής γράφοντας αλήθειες που πονάνε, θα διακόψω την επικοινωνίας μας, ανανεώνοντάς την για αύριο, που δεν θα είμαι εν θερμώ.

ΥΓ. Κάποιοι περίμεναν σήμερα να σκοράρει ο Κοντονής ή ο Τσίπρας.......για να προκριθούμε.

Καληνύχτα σας

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσόλης, Μπούρμπος, Ταυλαρίδης, Σίλντενφελντ, Νάνο, Ζέκα, Δώνης (89’ Τριανταφυλλόπουλος), Μέντες, Πέτριτς (61’ Λαγός), Καρέλης (46’ Ατζαγκούν), Μπεργκ. 

Στον πάγκο: Στιλ, Χουχούμης, Κλωναρίδης, Ντίνας. 

SKODA ΞΑΝΘΗ: Κυριακίδης, Μπαξεβανίδης (75’ Βάλτερ), Γουάλας, Σολτάνι, Λουσέρο, Ομπόντο, Παπαστεριανός (66’ Βασιλακάκης), Κλέιτον, Γούτας, Καπετάνος, Λισγάρας. 

Στον πάγκο: Ζαρόπουλος, Φλίσκας, Κομεσίδης, Ορφανίδης, Μπέλιτς 

Αλέξανδρος


 
Top