Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Καλημέρα κύριοι, όπως θα έχετε αντιληφθεί όλοι σας μετά τα χτεσινά αποτελέσματα των αγώνων για το θεσμό του Κυπέλλου, ο Παναθηναϊκός έχει τη χρυσή ευκαιρία να το κατακτήσει εκ νέου, αφού η μοναδική ομάδα (βάση δυναμικής) που μπορεί να τον απειλήσει είναι ο Ολυμπιακός.

Σήμερα σε ένα πανηγυρικό κλίμα, αφού αναμένεται κοσμοσυρροή στη Λεωφόρο, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου θα σφραγίσει το εισιτήριο για τους 8 του θεσμού και θα περιμένει την επόμενη κλήρωση, όπου στην κληρωτίδα θα μπουν ομάδες όπως τα Χανιά, ο Απόλλωνας Αθηνών, ο Ηρακλής, ο Πανιώνιος, ο ΟΦΗ (αν υπάρχει ακόμα), ο Ολυμπιακός και ένας εκ των Κέρκυρα, ΑΕΚ. 

Οποιαδήποτε άλλη κλήρωση εκτός αυτής με τον Ολυμπιακό, χωρίς καμιά αμφισβήτηση μας οδηγεί αυτομάτως στους 4 του Κυπέλλου. Όχι πως ο Ολυμπιακός (ειδικά ο φετινός) είναι "ακαταμάχητος", απλά θεωρώ πως σε διπλά παιχνίδια έχει ένα αβαντάζ......αλλά σε ένα παιχνίδι που θα κρίνεται ένας τίτλος, μπορεί κάλλιστα να επαναληφθεί είτε ένα 0-3 όπως στο Καραϊσκάκης, είτε ένα 4-1 όπως αυτό του τελικού με τον ΠΑΟΚ. 

Με εξαίρεση την επιλογή Κοτσόλη για τη θέση του τερματοφύλακα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Γιάννης Αναστασίου φαίνεται να έχει στο μυαλό του να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, αφήνοντας τους πειραματισμούς, που σε άλλες περιπτώσεις μας έχουν πληγώσει. Η πρόκριση είναι μονόδρομος, όπως και η διαφύλαξη της έδρας μας από τυχόν ανεγκέφαλους, που θα εκλάβουν ως πρόκληση κάθε φαλτσοσφύριγμα. 

Εξάλλου αν δεχτούμε όλη αυτή την παπαρολογία των ημερών, που απορρέει από συγκεκριμένα πράσινα ΜΜΕ και δημοσιογράφους........ θέλοντας να παίξουν πολιτικά παιχνίδια προεκλογικά στην πλάτη των φιλάθλων του Παναθηναϊκού, από την Κυριακή έχει τελειώσει η παράγκα, οι Τσίπρας-Κοντονής είναι έτοιμοι να μας χρίσουν πραξικοπηματικά Πρωταθλητές και Κυπελλούχους, σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ!!!

Επειδή λοιπόν δεν συμμερίζομαι την παπαρολογία, συνεχίζω να έχω τις ίδιες προσδοκίες σχετικά με το πως θα λειτουργήσουν οι διαιτητές, οι αθλητικοί δικαστές, η ΕΠΟ, η ΚΕΔ, η SL......παρά την αλλαγή Κυβέρνησης, μέχρι να αποφανθεί τελικώς η δικαιοσύνη και να στείλει φυλακή τους ενόχους. 

Μόνο η φυλακή μπορεί να εμποδίσει το σάπιο κατεστημένο να διορίζει Πρωταθλητές....... όλα τα άλλα είναι ευχολόγια και πονηρές εικασίες.

Ελπίζω να έχουμε να πούμε πολλά περισσότερα και ευχάριστα μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη. 

Αλέξανδρος




 
Top