Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Καλημέρα κύριοι, εκλογές ήταν και πάνε.......κάποιοι χάρηκαν, κάποιοι πικράθηκαν και οι περισσότεροι νιώθουν πως πλέον είναι σε μια βάρκα με πορεία το άγνωστο. Δεν πρόκειται να σχολιάσω το αποτέλεσμα των εκλογών, ούτε τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τον Παναθηναϊκό.

Με θεωρώ πολύ σοβαρό άνθρωπο για να πιστεύω πως μια κυβέρνηση που έχει να αντιμετωπίσει την βιωσιμότητα της Χώρας και των πολιτών της, θα ασχοληθεί με το γήπεδο της Λεωφόρου ή την παράγκα. Οι υπόλοιποι μπορείτε να το πιστεύετε.,.....δικαίωμά σας. 

Όπως μπορείτε να πιστεύετε πως η πρεμούρα του Γιαννακόπουλου να βγει ο Τσίπρας είναι το συμφέρον του Παναθηναϊκού και όχι η επανεκκίνηση του οικονομικού πάρτι των φαρμακοβιομηχανιών ή η εκδίκηση απέναντι σε αυτούς που του το έκοψαν. 

Μέρες έχουμε να τα πούμε και έτσι δεν σχολιάσαμε την ανανέωση του συμβολαίου του Μάρκους Μπέργκ μέχρι το 2018, κάτι που σαφώς είναι ευχάριστο και ελπιδοφόρο, σε αντίθεση με τη σκέψη ανανέωσης των συμβολαίων των Πέτριτς και Πράνιτς. 

Στα αγωνιστικά θέματα τώρα και μετά την ηρεμία που προσέδωσε στην ομάδα η δύσκολή επικράτηση επί της Καλλονής, η προσοχή όλων στρέφεται στα τέσσερα κομβικά παιχνίδια που ακολουθούν (Ξάνθη κύπελλο και Πλατανιάς, Παναιτωλικός, ΟΦΗ πρωτάθλημα) με μοναδικό στόχο το 4 στα 4, ώστε την ημέρα της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, η βαθμολογική διαφορά να είναι στη χειρότερη περίπτωση και αν δεν έχει απώλειες ο Ολυμπιακός στους 8 βαθμούς.

Με βάση τη δυναμική των τεσσάρων ομάδων που έχουμε να αντιμετωπίσουμε (τα τρία παιχνίδια στη Λεωφόρο) δεν προβλέπεται να έχουμε απώλειες, ενώ ο Ολυμπιακός έχοντας να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο εντός και τον ΠΑΟΚ εκτός, κάπου θα στραβοπατήσει. Αυτή η πιθανότητα είναι και που κρατάει ζωντανό τον Παναθηναϊκό στο κυνήγι του Πρωταθλήματος, σύμφωνα με τους διοικούντες, τον προπονητή και μερίδα των φιλάθλων μας. 

Αρχής γενομένης από αύριο και την αναμέτρηση με την Ξάνθη, ο Γιάννης Αναστασίου πρέπει να προετοιμάσει την ομάδα κατάλληλα χωρίς πειραματισμούς καθώς διακυβεύονται πολλά. Ο στόχος του 4 στα 4, είναι εφικτός αλλά παράλληλα και αναγκαίος. Τυχόν απώλειες λόγω rotation δεν πρόκειται να συγχωρεθούν από τον κόσμο, όσο και αν προσπαθήσει η διοίκηση και οι δημοσιογράφοι. 

Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο για την ώρα. Με το καλό να πάρουμε αύριο την πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου και τα ξαναλέμε.

Αλέξανδρος


 
Top