Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Καλησπέρα κύριοι, ο πέλεκυς της ανεξάρτητης και τυφλής "δικαιοσύνης" έπεσε βαρύς. Μείον 3 βαθμούς, 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών (ΠΑΟΚ, Αστέρα Τρίπολης) και 100.000 ευρώ πρόστιμο. Συνολική οικονομική ζημιά από τη διάθεση αυτοδικίας, περίπου 400.000 ευρώ.....όσο κόστιζε ετησίως το συμβόλαιο του Μπεργκ πριν την επέκτασή του!!!

Αν σε αυτές τις τετρακόσιες χιλιάδες προσθέσουμε τις διακόσιες χιλιάδες του προστίμου από την UEFA και καμιά εκατοστή που έχουμε φάει από την αρχή της χρονιάς, τελικά μάλλον μιλάμε για 2 Μπεργκ!!! 

Οι ηθικοί αυτουργοί των επεισοδίων της προηγούμενης Κυριακής, όπως και όλων αυτών που έχουν συμβεί σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας την τελευταία 20ετία.........δεν περιορίζονται στους κυρίους Μαρινάκη και Περέϊρα. 

Ηθικοί αυτουργοί είναι επίσης όλοι οι Πρόεδροι της ΕΠΟ, της ΚΕΔ και της Super League, είναι όλοι οι Υπουργοί Αθλητισμού, είναι οι Πρόεδροι των ομάδων "δορυφόρων", είναι δεκάδες διαιτητές, παρατηρητές και αθλητικοί δικαστές, είναι οι Κόκκαλης, Μπέος, Θωμάς Μητρόπουλος, Σπάθας (πατέρας), Μπαλόκας, Τσιρώνης, είναι όλοι οι ποδοσφαιρικοί παράγοντες που "αγκάλιασαν" τις ηγεσίες των οργανωμένων οπαδών, είναι η πλειοψηφία των δικηγόρων που αναλάμβαναν και πετύχαιναν την αθώωση ομάδων και οπαδών μετά από επεισόδια, είναι η ελληνική νοοτροπία της λαμογιάς........ που κρίνει επιτυχημένο και μάγκα, όποιον μπορεί να κλέβει και να μένει ατιμώρητος!!! 

Τον ΕΠΝΙΞΕ τον κόσμο η κατ εξακολούθηση ατιμωρησία του Ολυμπιακού και του Βαγγέλα και αποφάσισε να προβεί σε αυτοδικία, αδιαφορώντας για την όποια τιμωρία ακολουθήσει.......Εξάλλου γιατί να μην το κάνει? Δέκα ημέρες πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό οι κύριοι Αλαφούζος, Αναστασίου, Βασιλαράς, είχαν φροντίσει με δηλώσεις και άρθρα να ξεκαθαρίσουν στον κόσμο του Παναθηναϊκού............. πως ακόμα και αν κερδίσουμε ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ δεν παίρνουμε!!!

Άρα ο αδικημένος φίλαθλος-οπαδός του Παναθηναϊκού, που για χρόνια μαζεύει-μαζεύει οργή και δεν έχει καταφέρει να την εκτονώσει........ δεν είχε τίποτα να χάσει. Ίσα-ίσα θεώρησε πως οι κάφροι του Ολυμπιακού, παίρνοντας ένα "μάθημα" φιλοξενίας, την επόμενη φορά που θα επισκεφτούμε τη Ριζούπολη ή το Καραϊσκάκης, θα γνωρίζουν τι θα επακολουθήσει......... αν κάνουν όσα έκαναν στο παρελθόν!!!

Έτσι την "είδε" ο κόσμος του Παναθηναϊκού κύριοι......και δεν αναφέρομαι στους 50 που έκαναν το ντου.........αυτοί είτε προκαλούσαν οι Μαρινάκης-Περέϊρα, είτε δεν προκαλούσαν...... είχαν πάει στο γήπεδο με αυτό το σκοπό......δεν νομίζω να πιστεύει κανένας σας πως αφότου προκάλεσε ο Περέϊρα πετάχτηκαν στα γύρω μαγαζιά και αγόρασαν κουκούλες, αλυσίδες και φωτοβολίδες στυλό..... πανέτοιμοι ήταν. 

Αναφέρομαι στον απλό κόσμο του Παναθηναϊκού, που δεν ήθελε να τους σταματήσει......γιατί εκείνη την ώρα ένιωθε μεγαλύτερη επιθυμία να μπει στο γήπεδο και να συμμετέχει στο κυνήγι και λιγότερο να μπει ασπίδα στα οικονομικά συμφέροντα της ομάδας ή του σαπιοκοιλιά που έκανε επιδεικτικά βόλτες στο χορτάρι της Λεωφόρου. 

Η αξιοπρέπεια που χαρακτηρίζει αυτόν τον Σύλλογο και τους φιλάθλους του, μας επιβάλλει να αποδεχτούμε την ευθύνη, να μην καταθέσουμε καν έφεση και να φροντίσουμε να μην ξανασυμβεί παρόμοιο περιστατικό. Εντάξει, εκτονωθήκαμε.....κάναμε και εμείς την καφρίλα μας, αλλά ως εδώ!!! 

Το μήνυμα εστάλη.........  

Τα τραγελαφικά περί αποχωρήσεως από το Πρωτάθλημα (που έκανε σύνθημα η εφημερίδα Πράσινη).......θα τα σχολιάσω αύριο το πρωί και πριν την συνέντευξη τύπου του Αλαφούζου...... 

Αλέξανδρος


 
Top