Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Καλημέρα κύριοι, για όλους και για όλα θα μιλήσει σήμερα ο Πρόεδρος σε προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου (12:30) και σύμφωνα με τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και τις πληροφορίες των πράσινων δημοσιογράφων, θα κάνει ευθεία επίθεση και σοβαρές καταγγελίες για όσα συμβαίνουν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. 

"Σκοπός" της σημερινής συνέντευξης είναι να στείλει τελεσίγραφο στην Κυβέρνηση να προχωρήσει στην κάθαρση του ποδοσφαίρου και όχι να αναλάβει τις όποιες δικές του ευθύνες του αναλογούν...... για την εικόνα του γηπέδου της Λεωφόρος Αλεξάνδρας, στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. 

Ο Παναθηναϊκός σε ένα παιχνίδι που "είχε" τον αντίπαλό του, που δεν χρειαζόταν καμιά "βοήθεια" από την εξέδρα για να κερδίσει, που η αγωνία των φιλάθλων περιοριζόταν στο ποια θα είναι η έκταση της νίκης........ λόγω της δικής του ολιγωρίας και ανεπάρκειας, προκλήθηκαν εκτεταμένα επεισόδια με συνέπεια την τιμωρία της ομάδας, η οποία οικονομικά ξεπερνά τις 600.000 ευρώ!!! 

Κύριε Αλαφούζο, για να διοικείς τον Παναθηναϊκό δεν αρκεί να κάνεις δυσοίωνες προβλέψεις, αλλά να τις ματαιώνεις. Αφού ήσουν τόσο σίγουρος πως η παρουσία του Βαγγέλα στον πάγκο του Ολυμπιακού, θα προκαλέσει τον κόσμο και θα την πληρώσει η ομάδα, έπρεπε να βρεις τρόπο να την ματαιώσεις.......

Δεν ξέρω τι θα έκανες.....Ας τον έβαζες σε ένα ασανσέρ -που θα είχες φτιάξει την προηγούμενη ημέρα- και στη συνέχεια να διέκοπτες το ρεύμα, αφήνοντάς τον μέχρι την παρέλευση του πρώτου 20λέπτου του αγώνα!!!

Ας του πέταγες ένα ποτήρι νερό στο παντελόνι, να αναγκαστεί να φύγει για το σπίτι του να αλλάξει, προκειμένου να μην μπει να σουλατσάρει στο γήπεδο σαν κατουρημένος. Ας έβαζες έναν από τους δικούς σου μπράβους, να του ρίξει μια σφαλιάρα και ας έβγαινε μετά με το χαρτομάντιλο στο στόμα να κάνει δηλώσεις!!!



Δεν έκανες όμως τίποτα να προστατέψεις την ομάδα μας από την οικονομική καταστροφή που σηματοδοτεί η τιμωρία και τους χιλιάδες κατόχους διαρκείας, που θα στερηθούν να δουν τρία παιχνίδια που έχουν προπληρώσει, ανταποκρινόμενοι στο καλοκαιρινό κάλεσμά σου για οικονομική ενίσχυση!!! 

Το έγραψα και εχτές, θα το επαναλάβω και σήμερα......ένας από τους ηθικούς αυτουργούς των επεισοδίων είσαι και εσύ κύριε Αλαφούζε. Πρώτον γιατί δήλωνες δεξιά και αριστερά πως το πρωτάθλημα έχει χαθεί, αφού και στους τρεις βαθμούς να μειώσουμε ο Βαγγέλας θα βρει τον τρόπο να το πάρει και Δεύτερον γιατί σε 25 αγωνιστικές, έχεις βγάλει 50 ανακοινώσεις για την διαιτησία (μία πριν και μία μετά τη λήξη κάθε αγώνα). 

Γιατί λοιπόν ο αγανακτισμένος οπαδός να μετριάσει τις αντιδράσεις του, σκεπτόμενος πως ίσως αυτές στοιχίσουν το Πρωτάθλημα για την ομάδα του, όταν εσύ παρέα με τους Αναστασίου και Βασιλαρά, του έχετε διαμηνύσει πως.......... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να πάρουμε Πρωτάθλημα.......γιατί ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ το σάπιο σύστημα που διοικεί ο Βαγγέλας, που ήρθε να επιθεωρήσει το χορτάρι της Λεωφόρου? 


Απόσπασμα από το άρθρο του εκπροσώπου τύπου της ΠΑΕ, παραμονή του derby.





Εγώ να ήμουν στο γήπεδο......ΜΕΣΑ θα έμπαινα να κυνηγήσω αυτόν που ο "Σωτήρας", μου κατέδειξε σαν υπεύθυνο της απώλειας ενός ακόμα Πρωταθλήματος!!! 

Στα φώναζα κύριε Αλαφούζε εδώ και μήνες........σπέρνεις άνεμους και θα θερίσεις θύελλες!!! 

Και στην Τούμπα πήγε ο Βαγγέλας αλλά δεν έγινε τίποτα......και ξέρεις γιατί δεν έγινε? όχι βέβαια γιατί οι παοκτσήδες είναι πιο μαλθακοί από τους δικούς μας οπαδούς, αλλά γιατί εκείνοι πίστευαν (διοίκηση, προπονητής, παίκτες, φίλαθλοι), πως μπορούν να κατακτήσουν το Πρωτάθλημα και έτσι δεν προέβησαν σε πράξεις που θα έβαζαν "ταφόπλακα" στα όνειρά τους!!! 





Τώρα αυτό που σου προτείνουν οι οργανωμένοι οπαδοί και η εφημερίδα "όλων" των Παναθηναϊκών, είναι να πάρεις την ομάδα και να αποχωρήσεις από το Πρωτάθλημα. Να την πας που? Στο σπίτι σου όπου και την έφερες ή στα σπίτια αυτών που στο προτείνουν....... που έμαθαν τον Παναθηναϊκό την τελευταία πενταετία που έχει γίνει "μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μη δίνεται"? 

Έχεις καταφέρει να μην έχεις ΟΥΤΕ έναν Σύμμαχο.......έχεις ανοίξει μέτωπα όχι μόνο με τους "μεγάλους", αλλά και με το κάθε χωριό. Σήμερα εστάλθηκε καταγγελία από τον ΟΦΗ στο ΣΔΟΕ.....ελπίζω να ήξερες τι έκανες και να μην την πληρώσει η ομάδα με κάποιο υπέρογκο πρόστιμο. 



Στο καπάκι ήρθε και νέο "μπουγιουρντί" 200.000 ευρώ από την UEFA. Ποιους θα ξεπουλήσεις το καλοκαίρι για να αντεπεξέλθεις σε αυτές τις υποχρεώσεις? Μήπως θα συνάψεις νέο ομολογιακό δάνειο? Και ποιες μετοχές θα πάρεις......αφού ακόμα η offshore εταιρεία σου τις έχει?

Είναι δυνατόν ρε Αλαφούζο, να έχεις μία από τις μεγαλύτερες εφημερίδες, να έχεις κανάλι, να διοικείς τον Παναθηναϊκό και να καλεί ο νέος Υπουργός Αθλητισμού πρώτα για συνάντηση τον κατηγορούμενο για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης με θέμα τη βία στο ποδόσφαιρο και όχι εσένα? Δεν μετράς ρε φίλε.....με αγάπη στο λέω, σε έχουν όλοι για "λίγο"......μόνο ένα τσούρμο Παναθηναϊκών σου ανεβάζει το ηθικό και αυτοί για ιδιοτελείς σκοπούς!!! 

Κύριε Αλαφούζο, δυστυχώς για εμάς τους Παναθηναϊκούς, είσαι ανεπαρκής...... δεν έχεις γνώσεις, δεν έχεις συμμάχους, δεν έχεις δύναμη στα θεσμικά όργανα, δεν έχεις λεφτά.......αυτό που θα έπρεπε να σου γράψει η εφημερίδα "όλων" των Παναθηναϊκών είναι.......



Σε ευχαριστούμε για όσα έχεις "προσφέρει" αυτά τα τρία χρόνια, δεν θα "ξεχάσουμε" ποτέ το πέρασμά σου από την διοίκηση της ομάδας (πως θα μπορούσαμε άλλωστε να ξεχάσουμε, έκτη θέση, εκτός Ευρώπης, τελευταίοι σε όμιλο Europa League, 37 βαθμούς διαφορά από την κορυφή, έλευση Φάμπρι, Κάϊπερ, Εσπάρθα, Καζιγιάμα, κ.α.) αλλά έφτασε η ώρα να ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ αφού πρώτα παραχωρήσεις ΔΩΡΕΑΝ τις μετοχές στην Παναθηναϊκή Συμμαχία και γίνει οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος για την διάρκεια που διοικείς τον Παναθηναϊκό. 

ΥΓ. Θα περιμένω με αγωνία να ακούσω όσα δηλώσεις στην συνέντευξη τύπου, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν περιμένω να ακούσω τίποτα πρωτότυπο. Θα κρυφτείς πάλι πίσω από τις ενέργειες αυτών που κλέβουν τον Παναθηναϊκό 20 χρόνια (δεν έκλεψαν και κλέβουν μόνο εσένα.......άλλο αν μόνο εσένα συμπονούν τα καλόπαιδα και δέχονται αδιαμαρτύρητα την κατάντια της αγαπημένης τους ομάδας, από την ημέρα που περιήλθε χωρίς λεφτά στα χέρια σου), θα μιλήσεις για την ανάγκη εξυγίανσης του ποδοσφαίρου..... με λίγα λόγια θα κάνεις μια αναμετάδοση της εκπομπής ΔΙΚΗ.......αλλά αυτό δεν φτάνει για να δούμε τον Παναθηναϊκό Πρωταγωνιστή!!!!

Τουλάχιστον δεν φτάνει για εμάς που τον γνωρίσαμε πανίσχυρο και Πρέσβη του Ελληνικού ποδοσφαίρου.......σε κάποιους άλλους φτάνει και περισσεύει αφού μόνο έτσι μπορούν να είναι "συνδιοίκηση"!!! 

Αλέξανδρος



 
Top