Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, η χαρά που νιώθω είναι απερίγραπτη. Φαντάζομαι τα ίδια συναισθήματα κυριεύουν και εσάς, μετά την εύκολη επικράτηση επί του διορισμένου Καρνάβαλου, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή υποψία αδικίας για τη νίκη και το σκορ, τόσο από τη διαιτησία όσο και από την εμφάνιση των δύο ομάδων. 

ΜΗΔΕΝ ευκαιρίες είχε η πολυδιαφημιζόμενη και πανάκριβη ομάδα του Βαγγέλα...... απέναντι σε έναν Παναθηναϊκό που περνά το δικό του μνημόνιο εδώ και μια τετραετία, που προέκυψε από την κατά συρροή κλοπή τίτλων και χρημάτων από την ομάδα του Δημοσίου με την ανέχεια και συγκάλυψη του Δημοσίου!!! 

Συνηθίζεται άλλωστε την τελευταία Κυριακή των αποκριών να βγαίνουν οι μάσκες και να καίγεται ο Καρνάβαλος. Ο Παναθηναϊκός πιστός στα έθιμα και τις παραδόσεις της Πατρίδας μας, φρόντισε να αποκαλύψει και να κάψει τον Καρνάβαλο του ελληνικού ποδοσφαίρου, παρουσία του προκλητικού Βαγγέλα. 



Ο Παναθηναϊκός μας σήμερα παρέδωσε μαθήματα ψυχής και πάθους. Παραμέρισε τα εκατομμύρια που χωρίζουν τις δύο ομάδες και έκανε τον Ολυμπιακό να φαντάζει απίστευτα "μικρός" απέναντί του. 

Στο πρώτο ημίχρονο καμιά από τις δύο ομάδες δεν απείλησε την άλλη, ήταν όμως ξεκάθαρο πως αυτός που επιζητούσε τη νίκη ήμασταν εμείς, ενώ ο Ολυμπιακός είχε κατέβει με σαφή προσανατολισμό την ισοπαλία. Υποψία ευκαιρίας είχαμε στη φάση που έφυγε ο Καρέλης στην κόντρα και αντί να "σπάσει" την μπάλα στον Μπεργκ, συνέχισε να την κουβαλά μέχρι που κόντεψε να βγει αράουτ πριν κάνει ένα χλιαρό σουτ. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας βγήκε πολύ πιο αποφασισμένη να εκδηλώσει επιθέσεις, αποδεικνύοντας την θέλησή της να πάρει την νίκη, αψηφώντας την διάθεση του Ολυμπιακού να βολευτεί στο στείρο 0-0, παρότι σε μια κόντρα λίγο έλειψε με τον Ντουρμάζ να παγώσει το γήπεδο, κόντρα στη ροή του παιχνιδιού. 

Δικαιώθηκε!!! Με αυτογκόλ του Μαζουάκου και γκολ του Πέτριτς, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να βρίσκεται όχι μόνο κοντά στη νίκη, αλλά και στην κάλυψη του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα (1-0 ο Ολυμπιακός) σε περίπτωση ισοβαθμίας. Δυστυχώς από μια στημένη φάση στο 95ο λεπτό δεχτήκαμε γκολ και πλέον χρειαζόμαστε 2 στραβοπατήματα του Ολυμπιακού για να στεφθούμε Πρωταθλητές, με την προϋπόθεση πως εμείς θα έχουμε μόνο νίκες. 

Η αλήθεια είναι πως έτσι και αλλιώς η περίπτωση να στεφθούμε Πρωταθλητές δεν συγκέντρωνε πολλές πιθανότητες......κάτι που έχει παραδεχτεί σύσσωμη η Παναθηναϊκή οικογένεια, αλλά δεν παύει να ήταν "'έγκλημα" η αμέλεια σε εκείνο το λεπτό του αγώνα. 

Κλείνοντας να γράψω πως νιώθω δικαιωμένος τόσο για τα ποσοστά νίκης που μας έδινα 80-20, όσο και για την διαιτησία.......η οποία ήταν η καλύτερη των τελευταίων 10 ετών σε derby!!! 

Για τα επεισόδια πριν αρχίσει το παιχνίδι, θα συζητήσουμε αύριο. όπως και για την βλακεία, να προηγείσαι 2-0 και να πετάς αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο. 



Συγχαρητήρια στον προπονητή και στους ποδοσφαιριστές, για το αποτέλεσμα και την χαρά που μας έδωσαν σήμερα. Μακάρι αυτό το αποτέλεσμα να είναι η αρχή του να δούμε στην συνέχεια του Πρωταθλήματος και τα επόμενα χρόνια, τον Παναθηναϊκό που θέλουμε!!! 

Συγχαρητήρια και στην πλειοψηφία του κόσμου που στάθηκε στο ύψος του και στήριξε την ομάδα αποκλειστικά με την φωνή του. 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Ταυλαρίδης, Σίλντενφελντ, Λαγός (Μέντες), Πράνιτς, Ζέκα, Πέτριτς (89’ Κλωναρίδης), Καρέλης (61’ Ατζαγκούν), Μπεργκ. 

Αλέξανδρος



 
Top