Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Εντάξει μπορεί να μην χάσαμε 3-0 (αν και θα μπορούσε άνετα να είναι αυτό το σκορ, αν έπαιζε άλλος στη θέση του Στιλ), αλλά μια ήττα από τη Βέροια επιτάσσει δραστικά μέτρα και ο Πρόεδρος μας έχει συνηθίσει σε αυτά. 

Με δεδομένο την πριν δύο χρόνια συμπεριφορά του, θα βρίσκομαι σε αναμμένα κάρβουνα μέχρι να καταλήξει αργά το βράδυ και κατόπιν συνεννοήσεως με την συνδιοίκηση, ποιοι παίκτες θα αποπεμφθούν.......με ρετσινιά ή όχι!!! 

Λοιπόν ας παραβλέψω την οργισμένη διάθεσή μου (όχι για το αποτέλεσμα αλλά για την εμφάνιση), που με οδηγεί να γίνομαι πικρόχολος και να χαλάω την προπαγάνδα ορισμένων........και ας ασχοληθούμε σοβαρά με την τρίτη κατά σειρά αισχρή απόδοση της ομάδας. 

Κύριοι, η ομάδα έχει "ξενερώσει"....... το Πρωτάθλημα έχει τελειώσει για αυτήν και μάχη δίχως κίνητρο δεν κέρδισε κανείς. 

Στις 26 Φεβρουαρίου και στο άρθρο μου "Είναι μεγάλη ευκαιρία να διαχωριστεί η ήρα από το στάρι" είχα γράψει σχετικά με την συνέχεια του Πρωταθλήματος.

Θα επισημάνω μονάχα πως για τον Παναθηναϊκό τελείωσε η χρονιά..... μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό όλοι νομίζουν πως έχουν επιτελέσει το "ιερό" καθήκον τους. 

Ο Πρόεδρος γιατί είπε χοντρό τον Μαρινάκη, ο Κωνσταντίνου γιατί έπεσε θύμα άνανδρης επίθεσης και ανέδειξε ποιοι είναι οι Ολυμπιακοί, ο Αναστασίου και οι ποδοσφαιριστές γιατί κέρδισαν τον κατά πολύ πλουσιότερο αιώνιο, οι οπαδοί γιατί ματαίωσαν το σουλατσάρισμα του Μαρινάκη στη Λεωφόρο λες και βρισκόταν στο Κολωνάκι και οι φίλαθλοι γιατί έσπευσαν να καταδικάσουν "αντικειμενικότατα" τους ταραξίες.

Λόγω αυτής της αντίληψης, όταν και αν ξεκινήσει το Πρωτάθλημα.....στις αγωνιστικές που απομένουν, ο Παναθηναϊκός θα απολέσει από 6 έως 10 βαθμούς........και τότε θα πάει περίπατο η κουβέντα πως "και όλα τα παιχνίδια να πάρουμε, ο Ολυμπιακός δεν χάνει από πουθενά, αφού έχει να δώσει μόνο φιλικά". 

Το ζητούμενο είναι πλέον να δούμε την τιμωρία (σε οικονομικά μεγέθη), ώστε να βγάλουμε το συμπέρασμα, αν μετά από αυτό το νικηφόρο παιχνίδι, χάθηκε και η επόμενη χρονιά"!!!

Αυτά έλεγα κύριοι και ήδη μετράμε 6 βαθμούς χαμένους...... μια περίπτωση υπήρχε να συμβεί κάτι διαφορετικό. Να μην είχαμε χάσει τρεις βαθμούς λόγω τιμωρίας. Τότε πιθανότατα η ομάδα έχοντας το κίνητρο της κατάκτησης του Πρωταθλήματος θα έκανε αντίστοιχες εμφανίσεις με αυτές που έκανε απέναντι σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. 

Ελπίζω στα play off, που διακυβεύεται η δεύτερη θέση και η συμμετοχή στους προκριματικούς του Champions League, να καταφέρουν διοίκηση και προπονητής, να έχουν τους παίκτες σε εγρήγορση, γιατί δύο ήττες από τους Ατρόμητο, Βέροια μπορεί να μην έχουν σημασία, αλλά οι ήττες στα play off, έχουν και παραέχουν!!!  

Εννοείται πως η διοίκηση θα πρέπει να επανεξετάσει την ηλίθια τακτική των άλλοθι....... προκειμένου να προστατευτεί η ίδια για τα εγκληματικά λάθη της, αφού είναι ξεκάθαρο πλέον πως θυσιάζει την ίδια την ομάδα και την αγωνιστική της προσπάθεια. 

Θα πρέπει κάποια στιγμή να ασκήσει κριτική και παράλληλα να ζητήσει εξηγήσεις, από τον προπονητή και στους παίκτες, οι οποίοι επαναπαύτηκαν στα χειροκροτήματα των φιλάθλων για την απόδοσή τους στα δύο ντέρμπι και αντιμετωπίζουν τους υπόλοιπους αγώνες.......το λιγότερο αδιάφορα και το περισσότερο ύποπτα. 

Θα πρέπει να καταλάβουν ορισμένοι, οι οποίοι είναι "τυφλοί" από την φανατίλα, πως άλλοθι για να δρα η εγκληματική οργάνωση δεν δίνουν οι αυστηρές αγωνιστικές κριτικές των Παναθηναϊκών, αλλά τα αγωνιστικά αποτελέσματα και οι αστείες δικαιολογίες για ένα γεγονός, πριν καν συμβεί. 

Τα υπόλοιπα αύριο......και αφού διαβάσουμε πρωί-πρωί τα παπαγαλάκια των Αλαφουζοαναστάσιων.......και μας έχει περάσει η ζοχάδα από τα γέλια!!!

ΥΓ. Επιμένω πως η ομάδα έχει κάνει άλματα προόδου, γιατί δεν λαμβάνω υπόψη μου τα παιχνίδια που γίνονται χωρίς κίνητρο. Αυτοί που δεν έχουν κάνει άλματα βελτίωσης, ούτε καν βήματα......είναι παίκτες όπως οι Τριάντα, Νίνης, Μαυρίας, Πράνιτς, Μέντες......και απορώ γιατί χρησιμοποιούνται.

Αλήθεια εκείνος τον εξαίρετο Ντίνα, που τον εξαφάνισες ρε Αναστασίου? Ρε μήπως έχει καμιά ρήτρα να πάρει λεφτά ο Κούγιας αν είναι εν ενεργεία διεθνής και τον κάψατε? Όχι τίποτα άλλο, αλλά το παιδί τη μία μέρα εκλήθη στην Εθνική και την άλλη έγινε το μαύρο πρόβατο. 

Αλέξανδρος


 
Top