Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Χαίρετε κύριοι και καλή εβδομάδα, ότι είχα να γράψω για το προχτεσινό νικηφόρο παιχνίδι επί της Ξάνθης το έγραψα και έτσι σήμερα δεν πρόκειται να ασχοληθώ με τις "εμπνεύσεις" του Γιάννη Αναστασίου, που για πρώτη φορά μέσα στην τριετία Αλαφούζου, προκάλεσαν τις διαμαρτυρίες του κόσμου!!! 

Όπως είπε και ο κόουτς (τον οποίο θα βλέπουμε στον πάγκο μας για μια τριετία ακόμα), ο κόσμος πρέπει να κάνει υπομονή (3 ήττες και μια ισοπαλία σε 4 παιχνίδια) γιατί δημιουργείται κάτι καλό για το μέλλον.......  ότι όσο δημιουργείται το καλό έχουν σπάσει τα νεύρα μας, ενώ παράλληλα δίνουμε δικαίωμα στους απέναντι και σε κάθε παράρτημα-χωριό να μας χλευάζουν, δεν έχει καμιά σημασία!!!

Τι και αν ο Γιάννης Αλαφούζος είχε τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ για κάποιες θύρες, τι και αν οι φίλαθλοι της ομάδας είχαν να δουν live παιχνίδι κοντά στους δύο μήνες, ο κόσμος που αποφάσισε να πάει στο γήπεδο ήταν πολύ λιγότερος των 8.000 που είναι ο φετινός μέσος όρος (5 με 5,5 χιλιάδες κόσμος στις κερκίδες και πολλούς λέω)..... συμπέρασμα? 

Μπορεί οι παίκτες να "ξενέρωσαν" μετά την τιμωρία και να σπεύδουν οι δημοσιογράφοι που στηρίζουν τον Αλαφούζο να τους δικαιολογήσουν.............. αλλά και ο κόσμος δεν "μασάει".

Με την αποχή του, εκδηλώνει την δυσαρέσκειά του, την κούρασή του, την απογοήτευσή του, τόσο για το θέαμα, όσο και γιατί η ομάδα έμεινε από στόχους, 6 αγωνιστικές πριν το τέλος του Πρωταθλήματος. Θα τονωθεί το ενδιαφέρον στα play off, αλλά και πάλι η εικόνα του άδειου γηπέδου (με εξαίρεση το ματς με ΠΑΟΚ) θα στοιχειώνει την διοίκηση ΟΛΩΝ των Παναθηναϊκών.

Ο κόσμος κουράστηκε να κάνει υπομονή.....απαιτεί αγωνιστική αξιοπρέπεια και επιτυχίες!!! 

Εντωμεταξύ η αντίδραση των άλλοτε λαλίστατων οργανωμένων στο καίριο ζήτημα του Νομοσχεδίου, που επηρεάζει άμεσα το ποδόσφαιρο και τον Παναθηναϊκό.......η απόλυτη σιωπή. Έτσι είναι, όταν δεν συμφωνείς με τον "συνεταίρο" σου, προτιμότερο είναι να σιωπάς, παρά να έρχεσαι σε σύγκρουση με κίνδυνο να διαλύσει η "επιχείρηση".........και ας πέφτεις στα μάτια ορισμένων. 

Κατά τα άλλα, η πώληση Καρέλη βρίσκεται σε καλό δρόμο (βοήθησαν και οι τελευταίες του εμφανίσεις) και έτσι ο Γιάννης Αλαφούζος θα συνεχίσει το σερί ξεπουλήματος που εφαρμόζει από την πρώτη ημέρα ανάμιξής του με την διοίκηση του Παναθηναϊκού. Δεν ξέρω πόσα χρήματα θα του μείνουν (είναι να παίρνει και η Αλάνια), αλλά σίγουρα θα εξασφαλίσει τους μισθούς των πιστών του υπαλλήλων και για του χρόνου. 

Κλείνω με μπάσκετ και την ευχάριστη φήμη που κυκλοφορεί ευρέως, πως ο Βεζένκωφ είναι ήδη ντυμένος στα πράσινα. Μακάρι να επιβεβαιωθεί η φήμη, γιατί πρόκειται για τον πιο ταλαντούχο μπασκετμπολίστα του Ελληνικού Πρωταθλήματος. 

Τα εισιτήρια του μεγάλου ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (2/5) τέθηκαν στην διάθεση των φίλων του «τριφυλλιού» όπως ανακοίνωσε η «πράσινη» ΚΑΕ κι αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα.

ΥΓ1. Το ασημένιο μετάλλιο στο ξίφος μονομαχίας Ανδρών κατέκτησε ο ξιφομάχος του Παναθηναϊκού, Σάββας Καββαδίας. Συγχαρητήρια!!!

ΥΓ2. Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την ισοφάριση της τελικής σειράς για το πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ γυναικών, τα κορίτσια μας αναμετρούνται σήμερα στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό και θέλουν να κάνουν το break, ώστε στον επόμενο αγώνα να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του τίτλου. Καλή επιτυχία!!!

ΥΓ3. Θα αργήσει η παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στο γραφείο του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη, ο οποίος ερευνά την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο χώρο του ποδοσφαίρου. 

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο του, Βαγγέλη Δημακόπουλο, ο οποίος ζήτησε κι εξασφάλισε προθεσμία κι αφού παρέλαβε τη δικογραφία αποχώρησε. 

Αλέξανδρος



 
Top